Jelentkezz be Regisztrálj
Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.
Posted 2010. December 30. - 07:37
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. December 29. - 23:58
Posted 2010. December 29. - 23:48
Én meg sem merem írni, hogy szerintem kb mennyi lesz a nevezési díj.
Én olyan 30-35 pénzre tippelek, plusz szállás, plusz étkezés. De kíváncsian várom a fejleményeket. A kezdeményezés kiváló.
Posted 2010. December 29. - 23:23
Engem inkább az érdekel, hogy mi lesz biztosított a nevezési díj fejében.
Posted 2010. December 29. - 23:19
Emberek, alig várom a hõbörgést, amikor meglátjátok a 20 fölötti nevezést. Gondoljátok már végig, hogy milyen költségek lépnek fel egy ilyen rendezvény során. Csak nézzétek meg egy-egy külföldi 4naposon micsoda nevezési díjak vannak.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. December 29. - 23:15
Posted 2010. December 29. - 20:35
vagy túlélõtúra! de akkor meg az lesz benn az élvezetesMost ahogy a máv menetrendjét elnézem, Tokajról nem lesz egyszerû visszajutni vonattal Nagymarosra, ha valaki ott hagyja az autóját.
Nevezés meg szerintem lesz vagy egy huszas, csomagszállítást muszáj lesz szervezniük, illõ volna minden nap kapni a kaját, hisz ha teker az ember nehezen fogja tudni megoldani, (hacsak nem kíséri valaki autóval), utaztatni kell az összes pályabiztosítót, a 4 napi frissítõ állomásokra való holmi sem kevés lesz, meg szerintem 3-400 embernél aligha fog több indulni. Nem gyenge logisztikát kell hozzá leszervezni, és mivel ez lesz az elsõ ilyen jellegû verseny, nem kicsi lesz a fejetlenség szerintem.
Ennek ellenére szerintem piszok jó verseny lesz, csak a jó idõ különösen fontos lenne hozzá.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. December 29. - 18:55
Nevezés meg szerintem lesz vagy egy huszas, csomagszállítást muszáj lesz szervezniük, illõ volna minden nap kapni a kaját, hisz ha teker az ember nehezen fogja tudni megoldani, (hacsak nem kíséri valaki autóval), utaztatni kell az összes pályabiztosítót, a 4 napi frissítõ állomásokra való holmi sem kevés lesz, meg szerintem 3-400 embernél aligha fog több indulni. Nem gyenge logisztikát kell hozzá leszervezni, és mivel ez lesz az elsõ ilyen jellegû verseny, nem kicsi lesz a fejetlenség szerintem.
Ennek ellenére szerintem piszok jó verseny lesz, csak a jó idõ különösen fontos lenne hozzá.
Posted 2010. December 29. - 16:37
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. December 29. - 13:41
Posted 2010. December 29. - 11:53
Posted 2010. December 29. - 09:15
Ne elégedetlenkedj!
A 24h új helyen, új idõben és most meg ez a 4 napos! Harang úgy látszik igyekszik, ezt inkább értékelni kéne.
De mi történt Haranggal, megszállta az ihlet? Akárhogy is van, jól tette, mindkét ötletét nagyra tartom. Kemény lesz azért ez a 4 napos.
Posted 2010. December 28. - 21:53
A harmadik nap fog nagyon fájni! Legalább is amikor 5 napig minden nap mentünk a Bükkben, nekem a 3. nap volt a legrosszabb.
Tudom , Ha nem regenerálódsz és nem nyújtasz beleszakadsz ... ezt írtam én is nincsenek csodák, emberek vagyunk
Minden esetre én szurkolok a szervezõknek!
ui.: én szeretnék menni ....
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. December 28. - 18:24
Posted 2010. December 28. - 18:14
Na jó. Gondoltam a hosszú távosoknak evidens hogy teljesíthetõ míg a rövidtávok közül elenyészõ számban fognak megjelenni a 4x 90km körüli táv miatt.
Tehát csak a középtávosok elsõ fele tudja ezt ...
Nekem már az elsõ nap utáni regenerálódás is érdekes lesz a 3. és a 4.meg hajjaj:D
Posted 2010. December 28. - 17:57
Nem kell oda annyi km és szint, hogy valaki kiüsse magát verseny helyzetben! Fõleg, hogy többnapos viadal lesz! A tempó és a versenytársak is sok mindent meghatároznak ám srácok .... itt a regenerálódáson lesz a hangsúly! A mérvadó a 2. napról való regenerálódás és 3. napi futam lesz ...trans hungaria maraton
szerintem nem kétséges, hogy Mo-n rendezik, nem?
tehát tuti nem lesz benne 120km-en 7654m szint.
Tehát csak a középtávosok elsõ fele tudja ezt ...Ha sáros lesz akkor még nagyobb lesz az elismerés is ennyi. Teljesíthetõ lesz az úgyis csak el kell dönteni fejben. SZvsz úgy lesz meg csinálva hogy a Top Marcikon induló középtávosok elsõ fele megtudja oldani nem ideális feltételek közt is, azért hogy gazdaságos legyen. Én biztos hogy megyek Rékával együtt valahogy csak ki gazdálkodjuk.
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. December 28. - 16:53
SZvsz úgy lesz meg csinálva hogy a Top Marcikon induló középtávosok elsõ fele megtudja oldani nem ideális feltételek közt is, azért hogy gazdaságos legyen.
Én is így gondolom.
Posted 2010. December 28. - 16:34
Posted 2010. December 28. - 16:28
Lehet, hogy a táv nem igazán „deviant” a négy nap alatt (számomra az), de azért, ha megnézem a hosszútávos indulók számát maratonokon, akkor úgy gondolom ez a 90-100km naponta azért nem lesz olyan rossz. Ezenkívül ti is tudjátok, hogy jöhetnek sáros etapok, vagy az egész verseny az lesz és akkor mindjárt nem sétagalopp azért. A részletekre én is kíváncsi leszek.