Na most akarok venni hátra új külsõt! Én MAxxisra gondoltam 2,5-esre csak azt nem tudom melyik fajtákból van ilyen méret ami nem puha hanem kemény mert a puha hamar kopik. High ROller-t tom most az volt elég jól bírta majdnem egy évet kibírt! Vagy ennél jobb nincsen ilyen árban vegyek még egyszer ilyet?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2003. május 29. - 19:59

Írta 2003. május 16. - 22:30

Üdv!
Thez belefér nekem is 2,5 High roller van hátul...
És milyen felnivel használod a 2,5-ös highrollert
(milyen széles felni?)
illetve mennyi helyed van a gumi mellett
hány mm széles ez a gumi(a futófelülete!)
elõre is kösz az infokat
alligator
Én Mammuth felnivel használom az nem tudom pontosan mien széles de majd a hozzáérték megmondják hát, hogy hánny mmes a gumi futófelülete nem tudom de azt tudom van hely azért az ujjam befér ha jól emlékszem.
vendég_vdani_*
Írta 2003. május 16. - 22:21

Bringával eggyütt 2* olyan nehéz vagy mint én bringa nélkül. 
Én úgy érzem, hogy Nekem ez a fék pont jó.
Ha nehezebb leszek már, lehet, hogy kicsit gyenge lesz.
Sziasztok
VDaNi

Én úgy érzem, hogy Nekem ez a fék pont jó.
Ha nehezebb leszek már, lehet, hogy kicsit gyenge lesz.
Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. május 16. - 22:18

Írta 2003. május 16. - 22:04

Jah, fogyni kene
marmint nekem ...
Es ha hazaerek akkor elhozom a HOPE ot meg a magurat. Nem mintha evvel nem lehetne megallni, csak mar ahosszabb lefeleken faraszto, nameg mar hozzaszoktam az erzeshez ....
Mondjuk a marzocchi rugozasat is nagyon hianyolom. A rugo gumibak most nagyon mintnemondjak rossz elmeny. Dehat most ez van. Cserebe viszont jol toleralja a bakikat. Na de ezt egy masik topicba kene...
Ma ket kort mentem, mutattak a sracok egy szamomra uj palyat. Eszmeletlen jo volt.
Szoval kell az a fek mert en egy ujjal szoktam altalaban fekkart huzni, a tobbi kell a kapaszkodashoz, meg a nyulazashoz.
A vdani fele feket nem probaltam. Persze ha akarok evvel a fekkel is fejre tudok allni, persze ha nem huzom akkor meg plane ...

Es ha hazaerek akkor elhozom a HOPE ot meg a magurat. Nem mintha evvel nem lehetne megallni, csak mar ahosszabb lefeleken faraszto, nameg mar hozzaszoktam az erzeshez ....
Mondjuk a marzocchi rugozasat is nagyon hianyolom. A rugo gumibak most nagyon mintnemondjak rossz elmeny. Dehat most ez van. Cserebe viszont jol toleralja a bakikat. Na de ezt egy masik topicba kene...
Ma ket kort mentem, mutattak a sracok egy szamomra uj palyat. Eszmeletlen jo volt.
Szoval kell az a fek mert en egy ujjal szoktam altalaban fekkart huzni, a tobbi kell a kapaszkodashoz, meg a nyulazashoz.
A vdani fele feket nem probaltam. Persze ha akarok evvel a fekkel is fejre tudok allni, persze ha nem huzom akkor meg plane ...
vendég_vdani_*
Írta 2003. május 16. - 21:28

Írta 2003. május 16. - 21:01

Írta 2003. május 16. - 20:56

Hát ott írtam,hogy próbáltam. Nos, alattam elenyészõ fékerõt produkált, de nem a hasonló méretû emberekre tervezték.
vendég_vdani_*
Írta 2003. május 16. - 17:45

...és könnyû vagy. Mert engem speciel nem fogott meg tegnap.
![]()
Ez tény. Én most 65 kiló vagyok. Legalábbis 2 hónapja annyi voltam.
NEKEM legalábbis nagyon jó ez a tárcsafék.
Próbáltad a BR-M475 tárcsaféket? Hogy tetszett?
VDaNi
Írta 2003. május 16. - 17:16

Írta 2003. május 16. - 15:20

vendég_vdani_*
Írta 2003. május 16. - 15:08

Az a fékerõtõl függ, hogy felemelkedik e a hátsó kerék. Meg a tapadástól. De ha a gumi jól tapad akkor a hátsó kerék felemelkedik a nagy fékerõnél. Plána ha mondjuk egy 2003-as Deore tárcsafékkel fékezel! 
VDaNi

VDaNi
Írta 2003. május 16. - 00:52

Most probalgatom a 2,5 dply os highrollereket.
vdani: (jesszus...leírtam!!!)
mondmár légyszíves, hogy a pecsába csinálja a gumid, hogy "csúszásmentesen fékezel" vele??
bazzzz... 10km/h-val közlekedsz?? :
Cs&H...
J+PéeF
Parafree >>>
Annyi, hogyha monduk 30 nál elkezdek fékezni akkor elõbb kezdek el elsõ keréken menni minthogy, elveszti a tapadást.
VDaNi
Meg csak egy hete van meg ugyhogy meg nem mondok semmit, de elsore nagyon meggyozo, mindenhol at lehet menni vele, mint egy domperrel, az oldalfala olyan vastag, hogy magatol 'all' a gumi.
Meg nem utottem fel, igaz en levegot is fujtam bele /3bar/
Ja es hat.... eleg vacakok ezek a maxxisok

Írta 2003. május 14. - 20:31

Nekem Ditch Witch(30mm) en a 2,5 os Highroller meg a Mobster is 58 mm es /butykok szele/
Írta 2003. május 14. - 20:17

Üdv!Thez belefér nekem is 2,5 High roller van hátul...
És milyen felnivel használod a 2,5-ös highrollert
(milyen széles felni?)
illetve mennyi helyed van a gumi mellett
hány mm széles ez a gumi(a futófelülete!)
elõre is kösz az infokat
alligator
Írta 2003. május 14. - 19:40

na jó, kiegyezünk... 
én is szeretnék egyszer egy outit - bár aggódom kicsit, mert már telóval is 30-40 kila után zsibbad a kezem - bár ez lehet a rossz kormányfogástól is, arra gyanakszom, a külsö mintázata a felelõs, mert terepen soha nincs ilyen gondom...bocs az OFF-ért

én is szeretnék egyszer egy outit - bár aggódom kicsit, mert már telóval is 30-40 kila után zsibbad a kezem - bár ez lehet a rossz kormányfogástól is, arra gyanakszom, a külsö mintázata a felelõs, mert terepen soha nincs ilyen gondom...bocs az OFF-ért
Írta 2003. május 14. - 18:14

na most a kérdés arról szólt hogy slick gumikkal, tehát akkor terep tuti nem... és csak aszfaltra (velencei tó kerülés)... márpedig akkor egy sima merevvilla is jobb mint egy nem lockoutos teló szvsz...
ebben szvsz jobb, ha a bájker erõsebb mint az outin ülõ...
egyébként meg nincs értelme vitázni hogy mi a cc-gép, ha egy géped van és mindkettõre akarod használni akkor ki kell spécizni kicsit erre is...
természetesen egyszerûbb és jobb egy outi
(én is azért vettem outit
)
ebben szvsz jobb, ha a bájker erõsebb mint az outin ülõ...
egyébként meg nincs értelme vitázni hogy mi a cc-gép, ha egy géped van és mindkettõre akarod használni akkor ki kell spécizni kicsit erre is...
természetesen egyszerûbb és jobb egy outi

(én is azért vettem outit

Írta 2003. május 14. - 17:58

nem, de a cc mint sport csaknem elképzelhetetlen - hacsak nincs pénz titánviállára vagy valami hasonló finomságra
szóval nem az a könnyû cc gép szerintem, amiben minden offroad alkatrész le van spórolva, értsd 1.0-s slick külsõ, merev karbonvilla, nincs felszerelve a 22-es lánctányér, 100 g-s kormány, hanem az, amely cc felhasználás mellett is egy ésszerû súlyhatáron belül tud maradni
persze lehet, hogy ez nem így van, de számomra a cc offroad sportot jelent, amelyben igenis vannak aszfaltos szakaszok, de nem arra van méretezve a bringa
szóval nem az a könnyû cc gép szerintem, amiben minden offroad alkatrész le van spórolva, értsd 1.0-s slick külsõ, merev karbonvilla, nincs felszerelve a 22-es lánctányér, 100 g-s kormány, hanem az, amely cc felhasználás mellett is egy ésszerû súlyhatáron belül tud maradni
persze lehet, hogy ez nem így van, de számomra a cc offroad sportot jelent, amelyben igenis vannak aszfaltos szakaszok, de nem arra van méretezve a bringa
Írta 2003. május 13. - 22:44

jaja, hasonlóképpen. Valahogy mindig megfogadom, hogy: nem. Most nem. Csendben maradok. De nem megy. Nem bííííííííííííírom szó nélkül hagyni. És a lavina görög tovább, egyre több értelmetlenséget felhalmozva. De ez már így marad. Nekünk ez a sors jutott. :-X
Írta 2003. május 13. - 20:38