Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Hmm nemtünik olyan rossznak az ajánlatotok, legalábbis 2.3asra gondoltam énis, de egy képet nem tudnátok bepöccinteni ide ???
Meg esetleg egy árajánlatott mer eza Occsó ez ugye tág fogalom ::)

de köszönöm egyáltalán az irántamvaló érdeklõdést :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jaja. 2.3-as, és óccsó

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
lord leslie,
szerintem a conti vertical bejönne neked.. az egy ilyen mindenes, nem túl nagy gumi.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Hát izé... Vásárlás elõtt állok, de mit is ???

Hátulra gondoltam (de nyugodtan cáfoljatok meg) Larsen TT 2.35
Elõre ???

Jah és lehetõleg egy amolyan Allrounder összeállitás kénne tehát száraz,vízes, mind beton mind terep felhasználásra korrekt görgök, jah és lehetõleg ne is aranyba mérjék ;D

(mijjen kisigényû vagyok)

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

:D
de ö az. ismered a lányt? ;D jajj, mik ki nem derülnek....

Privi ment. Remélem... ::) Még új vagyok itten. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
:D
de ö az. ismered a lányt? ;D jajj, mik ki nem derülnek....
kivagy te?
amugy. elöl: verticalon fat albert
hátul meg panarecer fire dh pro es rajta egy minion dh.
elöl hátul kenda dh belsõ. most 17 kilós a szörny... pedig semmi sincs rajta.
tehát. amúgy honnan ismered öt?
ON

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Ehhez a gumi témához annyit szólnék hozzá, hogy kedves állatkodós haverom hátra a mammutra feltett egy 2.7-es mobstert, alája egy szétvágott belsõ, meg még egy, plusz egy kenda DH belsõ. Elölre meg a ditch wich-re ment egy sima belsõ egy slickesített 2.3-as continental (asszem szintén vertical pro, mint thez-nél ;) ), rája pedig valam 2,5-ös kenda külsõ. Na azóta inkább tolja fölfelé mindenhol. ;D

(Ja, mellesleg, thez, az osztályképen az az egy szem rocker leányzó nem véletlenül a Sztupkay (vagy Sztupkai) Noméni?)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az a piros csík még mindig narancs...
segítség!!!!!!
magyarázzátok meg már zollénak hogy ez narancssárga....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
amúgy télleg ocsmány, ezért fújtam be feketével... így amúgy is sokkal ballonosabbnak tûnik...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Hát nekem az elsõ Highrollerem kiszakadt 2 hete kb, de olyan szinten hogy egy 3 négyzetcentis gumidarab lifeg, és a szálak rendesen tartják. Igaz, másfél éves gumi. In maxxis we trust. Csak télleg ronda a piros csík körben.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
na igen ;D erröl beszélek... mint most megnéztük, neked 2002-es... de no comment.
amúgy hajtogatós volta nem játszott közre?
http://kep.tar.hu/th...499&beginnum=24

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
öö..thez szerintem csak te szivtad meg a fat albertal..nekem az van má majdnem egy éve(lehet hogy kéne uj?! ;D) és még mindig birja...butyök is van rajta, én is vfékkel használtam, és néha bele is ért de nem szakadt ki...igaz mér kezd megláccani a szövet az oldalán ,de még nem szakadt ki!!!embere válogassa... ;)

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts
Hali!Most szereztem be egy 2.5-ös hájrollert,háááát nem egy ciklokross gumi ;D,tegnap teszteltük és szerintem porban sodródik,csúszkál(elöl),de a SAUH-i DH pályán nagyon jól teljesített.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
buktam is a gondolkodás hiányán 7EZREt... JAJJ!
no mind1
errõl ennyit. de erre figyeljen mindenki, aki nem engedhet meg maganak heti egy gumit....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Nem gondolkozni kell, hanem Spacét venni. ;) Vagy Maxxist, de az nehezebb, cserébe olcsóbb.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hja.azkelletttvolna.csak fene sem gondolt rá...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Lüke. Space. Aztcsá.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jajj:) azt akartam. 800 gramm(kb) Fat Albert. te megmondtad volna ránézésre, hogy neeem, ez szar, ez el fog szakadni? ráadásul 7EZER pénzért... ennyiért csak lehet jót is kapni. illetve. ennyi pénzért csak jót kap már az ember... de neeem, b****uk át a jóhiszemû vevõt, adjunk sz*rt drágáért. paff. ez valahogy nem jön be...
amúgy, igen, nagyobb a gördülési ellenállás, de ez lefelé nem nagyon zavar... felütni már nemlehet, hiszen most kökemény a gumi, anélkül, hogy elmentem volna fújni a benzinkútra. kb másfél bar-on lehet... és mégis kõkemény ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ahelyett, hogy vennél egy rendes gumit, mondjuk 900 g alatt. ;D Cirka két és fél kilót cipelel, és tudjuk, mert mondták, hogy az sok, mert kint van, és gördül és az még nehezebb.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ja:) maxxis jo,csak csúnya tömeggumi. de ez nem sokat számit.
viszont megoldottam a Fat Albertet. tehát. rhino lite. rá egy semi-slickesített continental vertical(2.3-as) a kenda dh belsõvel, utána meg rá a kövér albert... (2.35-ös) szal most dh-s belsö 700gramm, 700 grammos vertical, és 850es fat albert figyel elöl...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Háj!
Maxxis:Egyyik haveromnak van eöl-hátul2,35 ben normál-vékony-belsõvel,sztrítelni,lejtõzgetni szoktunk neha õ trialozik is és még semmi baja nem lett,mármit a külsõnek!Ráadásul ha jól emlékszek nem is duplaoldalfalú!Szerintem neagyon megéri!Nekem 2,7se ben van Mobster dupla oldalfalas,dh belsõvel,ez is jól bírja már lassan 2éve!csak az a baj hogy "kissé"nehéz!
Lényeg:Jó külsõ a 2,35ös hájroller!