Megoldódott a gumiproblémám. A 2,7-es Maxxisokba 40 perc alatt sikeresen belesöndörgettünk 3.0-ás motorbelsõket. Ez olyan 3 emberes, 4 gumileszedõs meló. A gumileszedõk közül 2 eltört, és némi hámsérülést is regisztráltunk a segítõk tenyerén. A belsõ gumi falvastagsága 2,5 mm, és kicsivel 1.000 gramm fölötti súllyal (a Maxxis DH Tube mindössze 470 gramm, igaz, rommá is szakítottam) rendelkezik. A tapasztalatok szerint belemegy a 2.65-ös Cujo DH-ba, meg a 2,7-es Maxxisba, és ennyi. (Persze 2,7 fölött mindenbe.) Egyelõre nem sikerült felütnöm, de ahogy elnézem tartós darab lesz.

A felrakás után vettük észre, hogy a hátsó gumit fordítva tettük fel... Mivel a szervízben kezdett fogyni a gumileszedõ, így maradt a rossz irányban, de majd mindjárt legyártom az ideológiát, hogy miért is jó a Mobstert megfordítani... ;D Nos, eksztatikus élményben volt részem, vagyis van azóta is. Eleddig ugyanis azzal a problémával küzdöttem, hogy, ha 3 bar alá engedtem a nyomást, akkor keszeg testem alatt bizony vanyarckodott a gumi, és egy nagyobb játdánál néha a felni is csengett... Ám hehe, motorbelsõ ugye rulez. Elöl 1,5, hátul 1,8 báron slattyogunk, és tök jó, mert még 20-30 mm rugóutat kapunk. ;D A tapadásról nem is beszélve. Kár, hogy a Space-be nem fér bele.