Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15890 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
thez, te kész vagy! :o
ha látok valahol 26"os tömörgumit, szóljak, hogy rakják félre? ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
na, ma kaptam egy 2.5os durot
szep meg jo ;) holnap fel is dobom a gepre. vastagsagilag, igy hogy meg van adva a 2.5 col, nem tunik olyan nagynak. szal kb akkora mint a 2.35os ZSÍÍÍR albert. viszont 1100gramm!!!!!!
kicsit jo ;) ez ala bemegy a kozel egy kilos fireDHpro, es kesz is a defektvedelem ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az egyik haverom nyomja 3" duro wildlife-fal. g*ci nehéz. legalább másfél kilcsi, de inkább több. a gördülési ellenállása mint egy tanknak. de nem lehet felütni, és 1.5 baron is isten. :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Gyapinál rakattam félre Duro gumikat.használ valaki ilyet? mert az ára elég baráti 3" 4ezer,2.6" 3.500.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
sztem meg nem ;) az atmero az atmero.. nagyobb, ezzel magasabb a perem ;) es ez tarcsas/vefekes ugyanaz, csak egyik gombolyu ;) amugy sun telleg ilyen lehet, mert minden mas felnire kezzel fel lehet dobni (j, a legtobbre) a gumit, csak a sun-ra kell SZENVEDNI :-X de legalabb nem fordul le rola egykonnyen... ;)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
ergo nem 26os? hanem kicsit több? hmm... van benne vmi... biztos ezért van 24es dw ;D
amugy értem, csak az átmérõt EZER féle képpen lehet érteni, fõleg egy tárcsás felninél, de már ok.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
kommunikáció szuksz
agrárt tanulok.

a felni szerény véleményem szerint kör alakú. mármint oldalról nézve. eddig érted? ;)
ennek a körnek van egy átmérõje. érted? ;)
és ez az átmérõ nagyobb, mint más felnigyártóké.
ez nem függ attól, milyen széles a felni.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Rob úgy értette, hogy magasabb a peremük. Vagyis, ha oldalról nézed, nagyobb a külsõ átmérõjük.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
rob: kommunikációt tanultál? ha megkérdem, hogy mit értel azalatt és elmondod mégeccer nem értem meg... :P arra érted, hogy szélesebbek? mert az szvsz nem márka függõ a 321 se piskóta... persze egy duoblewidehoz képest... csak nem értettem, mert 1000 fél sun felni van és ezért kicsit fura általánosításnak tartom... ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hogy mit értek azon, hogy átmérõben?

tanultál matematikát? ;) a körnak van egy átmérõje. nos szerintem a sun felniknak nagyobb az átmérõje, mint mondjuk egy mavicnak. no nem centikra kell gondolni, csak millikre.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Háj
jajdejó vannak még Õrültek!!örülök neki!!
akkor én men is panaszkodok!!majd most jön a hátsó!!a másik biciklimen 1,95ös van vákony weinmann zac 200 felnivel(kb 1,5cm)nagyon jó azon gumit cserélni!!lehet nem egyszerre kellet volna,hanem mongyuk elõttte autóról leszedni,ahoz képest a az könnyû! :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
;) sztem inakbb veszek konnyebb felnit meg agyat ;) meg konnyu kulllot ;)
(vicc volt!!)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
fúrd ki ;D ;D
mint a trialosoknal..LOL

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
vettem egy zsííír albertet, 5 napot birt. kidobni nem akartam, ezert kapott ala verticalt. hatul is ilyen elgondolas.
es aki ismeri a stilusomat, az tudja, h jo h ottvan az a gumi ;) mert lepcsok felfele sokkal tobb adrenalit nyujtanak mitn lefele.. meg a lefele is oda van neha neha csapva rendesen... de aki megteheti... ;)
meg osszefuggo uveg es tuskemezo sem hat meg igazan
jardaszegely sem ut fel sehova.... ;)
igazabol viszont mondhatni marhara unalmas lett a hetenkenti defektjavitas.megeri a +suly. meg igy nem kell figyleni semmire annyira ;) (de mar a konnyitesen gondolkodom :-X :-\)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
thez: ;D
de nincs egy kicsit túldimezionálva a dolog? megéri 10kilós kerekeket (/db) vonszolni, azért, hogy 2 havont ne keljen leszedni? és ha elkopik? ;D lerobbantod? ;D hmm mondjuk szép munka lehetett, fõleg egy mamutra felrakni! ::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
es en mit mondjak?
eloszor a egymasba raktam egy verticalt(2.3) es egy fat albertet(2.35) ez van kivul. ezek utan felraktam a fel contit meg a fel fatalbertet a felnire, kifeszegettem, hogy a 2.5os kenda dh belemenjen, megkerestem a szelep helyet, majd felfeszitettem a masik 2 felet is a 2 guminak.
hatul ugyanez egy panaracer fire dh pro, es egy maxxis HR.... (2.35 2.5) majd ugyanigy kenda dh belso. es egy mammut felni..... ;D
EZER kilo ;)
(de tuti felutesmentesseg 0.5 0.75 bar-on is.... ;))
ja, es azt nemirtam, hogy ez egeszestes program volt ;)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
háát én is zívok sokat sunékkal. 1 óra alatt raktam a single trackre egy big jimet ;D de havernak a 2,5 mobster "mindössze" 20 prc alatt felmnt double trackre, szoval lehet, hogy minél öblösebb a gumi annál könyebb felrakni.
rob: hogy érted azt hogy átmérõben?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a sun felnik átmérõben egy kicsit nagyobbak, mint más felnik ezért van az, hogy nem jön le róla a gumi. a hidegrõl melegre jó ötlet, nekem bejött.
és a bike+ ugyanolyan nehezen fog felmenni, ahogy a másik lefelé jön majd ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát köszi akkor nem velem van agond(talán)most föladtam majd holnap megpróbálom újra!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nem emléxem már ki mondta de állítólag az segíthet hogy ilyen hideg idõben kicsit kint kell hagyni a cuccos és utána bevinni melegbe és úgy könnyebben lejön. vagy nem... nem tom..
én is szenvedtem 2plyos maxxisszal, de nekem csak elhajlott a mûanyag leszedõ.
úgy látszik ezek ilyenek :-\