vettem egy zsííír albertet, 5 napot birt. kidobni nem akartam, ezert kapott ala verticalt. hatul is ilyen elgondolas.
es aki ismeri a stilusomat, az tudja, h jo h ottvan az a gumi mert lepcsok felfele sokkal tobb adrenalit nyujtanak mitn lefele.. meg a lefele is oda van neha neha csapva rendesen... de aki megteheti...
meg osszefuggo uveg es tuskemezo sem hat meg igazan
jardaszegely sem ut fel sehova....
igazabol viszont mondhatni marhara unalmas lett a hetenkenti defektjavitas.megeri a +suly. meg igy nem kell figyleni semmire annyira (de mar a konnyitesen gondolkodom :-X :-\)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2004. február 11. - 19:41
Írta 2004. február 11. - 19:38
thez: ;D
de nincs egy kicsit túldimezionálva a dolog? megéri 10kilós kerekeket (/db) vonszolni, azért, hogy 2 havont ne keljen leszedni? és ha elkopik? ;D lerobbantod? ;D hmm mondjuk szép munka lehetett, fõleg egy mamutra felrakni! :
de nincs egy kicsit túldimezionálva a dolog? megéri 10kilós kerekeket (/db) vonszolni, azért, hogy 2 havont ne keljen leszedni? és ha elkopik? ;D lerobbantod? ;D hmm mondjuk szép munka lehetett, fõleg egy mamutra felrakni! :
Írta 2004. február 11. - 19:32
es en mit mondjak?
eloszor a egymasba raktam egy verticalt(2.3) es egy fat albertet(2.35) ez van kivul. ezek utan felraktam a fel contit meg a fel fatalbertet a felnire, kifeszegettem, hogy a 2.5os kenda dh belemenjen, megkerestem a szelep helyet, majd felfeszitettem a masik 2 felet is a 2 guminak.
hatul ugyanez egy panaracer fire dh pro, es egy maxxis HR.... (2.35 2.5) majd ugyanigy kenda dh belso. es egy mammut felni..... ;D
EZER kilo
(de tuti felutesmentesseg 0.5 0.75 bar-on is.... )
ja, es azt nemirtam, hogy ez egeszestes program volt
eloszor a egymasba raktam egy verticalt(2.3) es egy fat albertet(2.35) ez van kivul. ezek utan felraktam a fel contit meg a fel fatalbertet a felnire, kifeszegettem, hogy a 2.5os kenda dh belemenjen, megkerestem a szelep helyet, majd felfeszitettem a masik 2 felet is a 2 guminak.
hatul ugyanez egy panaracer fire dh pro, es egy maxxis HR.... (2.35 2.5) majd ugyanigy kenda dh belso. es egy mammut felni..... ;D
EZER kilo
(de tuti felutesmentesseg 0.5 0.75 bar-on is.... )
ja, es azt nemirtam, hogy ez egeszestes program volt
Írta 2004. február 11. - 19:27
háát én is zívok sokat sunékkal. 1 óra alatt raktam a single trackre egy big jimet ;D de havernak a 2,5 mobster "mindössze" 20 prc alatt felmnt double trackre, szoval lehet, hogy minél öblösebb a gumi annál könyebb felrakni.
rob: hogy érted azt hogy átmérõben?
rob: hogy érted azt hogy átmérõben?
Írta 2004. február 11. - 12:18
a sun felnik átmérõben egy kicsit nagyobbak, mint más felnik ezért van az, hogy nem jön le róla a gumi. a hidegrõl melegre jó ötlet, nekem bejött.
és a bike+ ugyanolyan nehezen fog felmenni, ahogy a másik lefelé jön majd
és a bike+ ugyanolyan nehezen fog felmenni, ahogy a másik lefelé jön majd
Írta 2004. február 10. - 22:45
hát köszi akkor nem velem van agond(talán)most föladtam majd holnap megpróbálom újra!!
Írta 2004. február 10. - 22:23
nem emléxem már ki mondta de állítólag az segíthet hogy ilyen hideg idõben kicsit kint kell hagyni a cuccos és utána bevinni melegbe és úgy könnyebben lejön. vagy nem... nem tom..
én is szenvedtem 2plyos maxxisszal, de nekem csak elhajlott a mûanyag leszedõ.
úgy látszik ezek ilyenek :-\
én is szenvedtem 2plyos maxxisszal, de nekem csak elhajlott a mûanyag leszedõ.
úgy látszik ezek ilyenek :-\
Írta 2004. február 10. - 22:05
háj!!
megoldódott a nagy probléma!vetttem külsõt,kenda kinetics(b+)elõre-hátra ilyen pár szerûen!majd kiderül hogy bírja!!barcsinõnek van ilyen elöl,neki teccik!!meg ez "csak"2,35ös és nem 1480gramm!!nagyon sokat számít,vettem még könyebb belsõt,majd egy kiló a súlycsökkenés a kerekeken!!!
naon boldog vagyok!!
csak a leszedéssel van gondom!!nem tud valaki valamien trükkot??dich wich+maxxis mobster 2,7 2-ply!nem bírom leszedni!!a fém leszedõ széttépi afelnit,a mûanyag eltörik!!
help!!
hás!!
megoldódott a nagy probléma!vetttem külsõt,kenda kinetics(b+)elõre-hátra ilyen pár szerûen!majd kiderül hogy bírja!!barcsinõnek van ilyen elöl,neki teccik!!meg ez "csak"2,35ös és nem 1480gramm!!nagyon sokat számít,vettem még könyebb belsõt,majd egy kiló a súlycsökkenés a kerekeken!!!
naon boldog vagyok!!
csak a leszedéssel van gondom!!nem tud valaki valamien trükkot??dich wich+maxxis mobster 2,7 2-ply!nem bírom leszedni!!a fém leszedõ széttépi afelnit,a mûanyag eltörik!!
help!!
hás!!
Írta 2004. február 08. - 15:11
hátul nékem bigjim van, az se gyûjti nagyon, a bütyköket szinte mindig látom, az kérdés, hogy mennyire ;D bezzeg a maxxis ;D kát hogy olyan szélesben van csak szpéjsz, mert hátra az már vaskos. :-\
Írta 2004. február 06. - 23:08
Írta 2004. február 06. - 22:26
Nem hülyeség,csak tényleg ritka az olyan gumi,ami kiveti magából rendesen a sarat... Ezeket kemény pízért árulják,h tessék,nesze,dolog,érted.Volt 1 ilyen topik,ahol a sárgumik voltak összevetve,istenítve,szétfikázva:)
Ha jól értettem,a lényeg az,h a sárgumikon ritkás mintázat legyen,egymástól messze legyenek a bütykök.
Ha jól értettem,a lényeg az,h a sárgumikon ritkás mintázat legyen,egymástól messze legyenek a bütykök.
Írta 2004. február 06. - 22:17
ha nem lehet slick , akkor semi-slick? ;D
amúgy sorry, akkor hülyeséget mondtam
amúgy sorry, akkor hülyeséget mondtam
Írta 2004. február 06. - 21:56
Melyik gumi nem szedi fel a sarat? (slicket nem ér mondani! )
Ma néztem Kedvesem keróját;hááát,elõl Schwalbe Jimmy Light van, hátul Ricsi nemtommi WCS (asszem Zmax,de nem tenném rá a fejemet) a lényeg,h a múltkori tekerés óta rászáradt egy új rétegként a sár,és ki sem látszott semmi a kerékbõl:)
Ma néztem Kedvesem keróját;hááát,elõl Schwalbe Jimmy Light van, hátul Ricsi nemtommi WCS (asszem Zmax,de nem tenném rá a fejemet) a lényeg,h a múltkori tekerés óta rászáradt egy új rétegként a sár,és ki sem látszott semmi a kerékbõl:)
Írta 2004. február 06. - 21:38
Continental Vertical
kapható 1.95ös és 2.3as méretben is
ööö nemrég vásároltam belõle egy párat nemrossz, nemrossz, de ma fedeztem fel egy hibáját...
eltömiti a sár, szal olvastam pár gumiról hogy ilyen jól kipörgeti meg minden, úgytünik ez nem.. :
illetve ebtonon kipörgeti a kedves gyalogosok legnagyobb örömére ;D
2.3as ára ~3600
kapható 1.95ös és 2.3as méretben is
ööö nemrég vásároltam belõle egy párat nemrossz, nemrossz, de ma fedeztem fel egy hibáját...
eltömiti a sár, szal olvastam pár gumiról hogy ilyen jól kipörgeti meg minden, úgytünik ez nem.. :
illetve ebtonon kipörgeti a kedves gyalogosok legnagyobb örömére ;D
2.3as ára ~3600
Írta 2004. február 06. - 20:52
vertical???
az mi???
olyat hol lehet kapni???
sehol nem láttam /hallottam rólla!
az mi???
olyat hol lehet kapni???
sehol nem láttam /hallottam rólla!
Írta 2004. február 06. - 20:47
Írta 2004. február 06. - 19:56
3000Ft-ig szeretnék venni gumit!
ti milyet javasoltok???
FR gumira gondoltam... 8)
vagy valami jobb CC-re.
vagy annyiért nem kapok rendes gumit??? :-[
ti milyet javasoltok???
FR gumira gondoltam... 8)
vagy valami jobb CC-re.
vagy annyiért nem kapok rendes gumit??? :-[
Írta 2004. február 06. - 17:34
csatlakozom. igaz nekem hájroller van (puhább fajta no narancsík) és ez mindenem ami vizes/havas olyan táncot jár, hogy csak na ;D
ezt jol megmontam ;D amugy abba az idõbe amibe tervezték, oda jó.
ezt jol megmontam ;D amugy abba az idõbe amibe tervezték, oda jó.
Írta 2004. február 06. - 16:56
jaj:D
amugy van a kontinal sza*abb gumi vizes uton...neke m elol maxxis swamp thing van es halal...egszeruen nem lehet vele mennin vizes uton meg egyenesen se mert kicsuszik ;D
amugy van a kontinal sza*abb gumi vizes uton...neke m elol maxxis swamp thing van es halal...egszeruen nem lehet vele mennin vizes uton meg egyenesen se mert kicsuszik ;D
Írta 2004. február 06. - 14:19
aham...
és nem tod hogy milyen árban van mostanában???
én a BIKE+ et 2800-ért láttam de a sima KENDA-ról nem találtam árat... :-\
és nem tod hogy milyen árban van mostanában???
én a BIKE+ et 2800-ért láttam de a sima KENDA-ról nem találtam árat... :-\