Beszereztem 2db maxxis 2.35 swampthing-et. Hát betonon nem a legjobb, de amint egy kis nedves földes sarar részre megyek, már ÁLLAT.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2004. február 18. - 22:05
Írta 2004. február 18. - 10:06
;D ;D
akkor ön jól döntöttt!!!
de télle megkell fontolni akkor Matt -nak a tömörgumis ajánlatát ;D
akkor ön jól döntöttt!!!
de télle megkell fontolni akkor Matt -nak a tömörgumis ajánlatát ;D
Írta 2004. február 18. - 00:32
a megszokassal ninc sgond, de a tekeressel meg mindig van de ezt hivjak combizom-fejlesztesnek! meg a vegen odaverem a turdöfransz-t ;D de amugy megeri, mert nem kell annyira kimelni, illetve mar nem ismernek kimenni ugy, hogy nincs 2 kulso, mert a mostani stilusssal tuti defekt :-X
Írta 2004. február 18. - 00:28
Írta 2004. február 18. - 00:23
legyszives!thez, te kész vagy!
ha látok valahol 26"os tömörgumit, szóljak, hogy rakják félre? ;D
ja, megsem mert azokat nemtudom alig 1 bar-on hasznalni ezt meg igen...
20 fokos lepcso megy felfele... (persze sebessegfuggo ;D)
mario, yala: ;D
Írta 2004. február 18. - 00:18
thez!!!
amikor még az újsághordással foglalkoztam akkor nyomattam ezeket a dolgokat... hmmm.
de biztos, hogy szúrt defekted nem lesz...
amikor még az újsághordással foglalkoztam akkor nyomattam ezeket a dolgokat... hmmm.
de biztos, hogy szúrt defekted nem lesz...
Írta 2004. február 17. - 20:21
helló
a duro asszem triálra gyárt külsõket/legalább is triálos srácok használják!!
thez:volt régen egy kisgyerekbiciklim teljesen tömör gumival,4év alatt nem lett semmi baja!(ha jól emlékszem)kezdelek megérteni!kicsit összegyüjtötte az üvegdarabokat,rajz szöget,de jóaz!
sun felnivel szívok még mindig,de tegnap o.uti külsõt raktam volna föl.hát az a pokol!!27es felnire,egy k.vékony külsõt!1,5óra után föladtam!!aszittem nincs rosszabb a dh külsõ,széles felni kombónál,de van!!
háj pá puszi :-* :-*
a duro asszem triálra gyárt külsõket/legalább is triálos srácok használják!!
thez:volt régen egy kisgyerekbiciklim teljesen tömör gumival,4év alatt nem lett semmi baja!(ha jól emlékszem)kezdelek megérteni!kicsit összegyüjtötte az üvegdarabokat,rajz szöget,de jóaz!
sun felnivel szívok még mindig,de tegnap o.uti külsõt raktam volna föl.hát az a pokol!!27es felnire,egy k.vékony külsõt!1,5óra után föladtam!!aszittem nincs rosszabb a dh külsõ,széles felni kombónál,de van!!
háj pá puszi :-* :-*
Írta 2004. február 17. - 20:12
thez, te kész vagy!
Írta 2004. február 17. - 00:34
na, ma kaptam egy 2.5os durot
szep meg jo holnap fel is dobom a gepre. vastagsagilag, igy hogy meg van adva a 2.5 col, nem tunik olyan nagynak. szal kb akkora mint a 2.35os ZSÍÍÍR albert. viszont 1100gramm!!!!!!
kicsit jo ez ala bemegy a kozel egy kilos fireDHpro, es kesz is a defektvedelem
szep meg jo holnap fel is dobom a gepre. vastagsagilag, igy hogy meg van adva a 2.5 col, nem tunik olyan nagynak. szal kb akkora mint a 2.35os ZSÍÍÍR albert. viszont 1100gramm!!!!!!
kicsit jo ez ala bemegy a kozel egy kilos fireDHpro, es kesz is a defektvedelem
Írta 2004. február 16. - 10:19
az egyik haverom nyomja 3" duro wildlife-fal. g*ci nehéz. legalább másfél kilcsi, de inkább több. a gördülési ellenállása mint egy tanknak. de nem lehet felütni, és 1.5 baron is isten.
Írta 2004. február 14. - 21:29
Gyapinál rakattam félre Duro gumikat.használ valaki ilyet? mert az ára elég baráti 3" 4ezer,2.6" 3.500.
Írta 2004. február 13. - 21:55
sztem meg nem az atmero az atmero.. nagyobb, ezzel magasabb a perem es ez tarcsas/vefekes ugyanaz, csak egyik gombolyu amugy sun telleg ilyen lehet, mert minden mas felnire kezzel fel lehet dobni (j, a legtobbre) a gumit, csak a sun-ra kell SZENVEDNI :-X de legalabb nem fordul le rola egykonnyen...
Írta 2004. február 13. - 21:53
ergo nem 26os? hanem kicsit több? hmm... van benne vmi... biztos ezért van 24es dw ;D
amugy értem, csak az átmérõt EZER féle képpen lehet érteni, fõleg egy tárcsás felninél, de már ok.
amugy értem, csak az átmérõt EZER féle képpen lehet érteni, fõleg egy tárcsás felninél, de már ok.
Írta 2004. február 13. - 15:44
kommunikáció szuksz
agrárt tanulok.
a felni szerény véleményem szerint kör alakú. mármint oldalról nézve. eddig érted?
ennek a körnek van egy átmérõje. érted?
és ez az átmérõ nagyobb, mint más felnigyártóké.
ez nem függ attól, milyen széles a felni.
agrárt tanulok.
a felni szerény véleményem szerint kör alakú. mármint oldalról nézve. eddig érted?
ennek a körnek van egy átmérõje. érted?
és ez az átmérõ nagyobb, mint más felnigyártóké.
ez nem függ attól, milyen széles a felni.
Írta 2004. február 13. - 09:53
Rob úgy értette, hogy magasabb a peremük. Vagyis, ha oldalról nézed, nagyobb a külsõ átmérõjük.
Írta 2004. február 12. - 23:14
rob: kommunikációt tanultál? ha megkérdem, hogy mit értel azalatt és elmondod mégeccer nem értem meg... arra érted, hogy szélesebbek? mert az szvsz nem márka függõ a 321 se piskóta... persze egy duoblewidehoz képest... csak nem értettem, mert 1000 fél sun felni van és ezért kicsit fura általánosításnak tartom...
Írta 2004. február 12. - 14:42
hogy mit értek azon, hogy átmérõben?
tanultál matematikát? a körnak van egy átmérõje. nos szerintem a sun felniknak nagyobb az átmérõje, mint mondjuk egy mavicnak. no nem centikra kell gondolni, csak millikre.
tanultál matematikát? a körnak van egy átmérõje. nos szerintem a sun felniknak nagyobb az átmérõje, mint mondjuk egy mavicnak. no nem centikra kell gondolni, csak millikre.
Írta 2004. február 11. - 22:04
Háj
jajdejó vannak még Õrültek!!örülök neki!!
akkor én men is panaszkodok!!majd most jön a hátsó!!a másik biciklimen 1,95ös van vákony weinmann zac 200 felnivel(kb 1,5cm)nagyon jó azon gumit cserélni!!lehet nem egyszerre kellet volna,hanem mongyuk elõttte autóról leszedni,ahoz képest a az könnyû!
jajdejó vannak még Õrültek!!örülök neki!!
akkor én men is panaszkodok!!majd most jön a hátsó!!a másik biciklimen 1,95ös van vákony weinmann zac 200 felnivel(kb 1,5cm)nagyon jó azon gumit cserélni!!lehet nem egyszerre kellet volna,hanem mongyuk elõttte autóról leszedni,ahoz képest a az könnyû!
Írta 2004. február 11. - 19:47
sztem inakbb veszek konnyebb felnit meg agyat meg konnyu kulllot
(vicc volt!!)
(vicc volt!!)