Gustav>
kinek mi a fontos..
nekem ezer defektem volt nyáron a ricsi innovéderrel és kicsit uncsi volt mindig belsõt ragasztani. 2plyos gumit tökjól tudom alacsony nyomáson használni, így jobban "rugózik" és még ilyen használat mellett se sikerült kilyukasztani a kereket..
plusz súly....gyúrni kell ;D
Kenda szerintem jó. Én is azt használok(bike+ freeride néven árulták nálunk). Nincs felütésvédelme, de azért viszonylag vastag a fala. Talán az a baja,hogy nem olyan széles mint más 2.35ös külsõk.
beszéltem a kislánnyal én is a kiállításon a conti standon, és azt mondta, hogy bármilyen diesel lesz, ha megrendelem egy boltban. (leginkább a hugo-t ajánlotta)
szóval szaladok is megrendelni egy pár diesel protectiont
Most két 2.1" Continental Explorer van fennt de ez a gumi ha ugratok 1 nagy NULLA.
Nos ha jól kalkuláltam (2.5"*2.54=6.35cm a hely 8cm tehát marad oldalanként 0.8cm helyem . )Az gáz?
Ja és milyen széles 1 2.5" Mobster ? (ha már mérte vki esetleg az leírhatná )
És milyen magasan szélesedik a 2.5" Mobi? mert az is számít? húú bazz ez is nehéz!!!!!!!!!!!!!!!aszthittem könnyebb lesz csak ramutatok a kerékre azt kész :)mostmeg :-X
lehet, hogy pont ott van a legtöbb hely a két láncvilla között ahol a kiseb kerületü keréknél a gumi legszélesebb része van...
szóval érted..ha 'bejjebb' kerül akkor ott lehet h szélesebb. de gondolom nem minden váznál van így..
Thez:helyes ;D
Engem csak az nem hagy aludni, hogy hogy a makkomba lehet az,hogy egy 26*2.3-as gumó alig,a 24*3''-os meg simán elmegy egy vázba???(Lásd ehavi bikkmakk cikk)Mert attól,hogy kisebb lesz a kerék kerülete,még(elvileg)nem szélesebb a váz.Vagy igen...vagy nem...vagy... :-\
megvan a mai szerzemenyem: Maxxis Lopes Bling Bling Dual 26×2.35 meg nem tettem fel oket, de ami kesik nem mulik megkeresem a flex-et, es ;D na mind1, vegre van gumi rendes, es igy nem 5 kilos lesz egy kerek, hanem csak 3-3.5 1, 2
nem vágom mi az az m122 de sztem három jellemzõ a lényeg:
-szélesség
-gumikeverék (60a,42a etc.)
-oldalfal: single-ply/dual-ply
a dupla oldalfalas 6-7 körül van árban a sima az meg 4-5. puhát sztem meg nem éri meg venni, hacsak nem vagy nagyon eleresztve $vel, vagy nem vagy versenyzõ.
szóval kiválasztod milyen széles kell, meg hogy kell-e neked súlytöbblet árán a felütésvédelem és megveszed a gumit. kész.
szélesség: mekkora gumi van most a gépeden? megnézed mennyi hely van még melette. átszámolod inchbe. hozzáadod a mostanihoz. akkora fér bele. maxxisok amugy kisebbek mint a számozás. 2.35ös minionom olyan széles mint 2.1es tioga...
BomB. nemtom hogy fér össze a NexT LP meg a másfél kilós külsõ. ;D nekem olyan 'allround" gépnek tünt az a Cove. Erre felpakolc rá ilyen kavics nehéz déhágumikat. Szentségtörõ.