Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

benedekco

benedekco

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
ja megnéztem :)
szép a futófelület... tetszik nagyon...
majd még átnézek a másik topicba...
Mé há nem?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
blackjackkel nincs de ritchey innovader-rel van tapasztalatom. ilyen pikkely szerû mintázata van. rendkívül könnyü gyorsítani betonon és mivel az oldalán is van bütyök ezért terepen a kanyarokban se rossz.

benedekco

benedekco

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Hát én tutira nem vennék még1 pár kereket - hát az csomó zsé, ha 9es rendszert használsz, ráadásul az alkatrészösszekopás is gondot fog okozni. Pl egy ócsó Deore fogas a melóson és egy pöpec XT a terepkeréken szívás, mert a Deore a sok városi kmtõl megeszi a láncot, a megevett lánc meg megeszi a drága XTt, majd a következõ áldozatok a lánctányérok lesznek. Ennek így sosem lesz vége (garantált anyagi csõd), tehát én 2 megoldást javslok.

A - amit én csinálok - van egy semislick városi gumi, ami könnyû terepre is jó, durva terephez meg (hétvégeken) felmegy a nagybütykös - egy csere 10 perc, annyit megér

B - olyan gumit válassz, ami jól megy aszfalton is, de alapvetõen terepumi - namost kopni fog mint állat, de még mindig SOKKAL olcsóbb mint egy külön kerékszett

az állandó kerékcsere sem tesz valami jót a gumiknak, nem? inkább a B-t választanám... eredetileg is azt szerettem volna, csak a gumi típusa/márkája/mérete meg iylenek volna a nagy kérdés...
pl ez amit Zolle ajánlott errõl van valaki másnak véleménye/tapasztalata?
Mé há nem?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ez ilyen habos megoldas?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kala: www.notubes.com

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

ezért kell venni schwalbe vagy conti belsõt, aminek csavaros a szelepje. évek óta nem veszek mást.

nem freeride külsõ
csak gondoltam sírok 1et:(
tegnap Lengedte a szingót a felni (ragasztás mostanra megadta magát)
és én perec
nagyobb baj az,h megpróbáltam rá visszafeszegetni a gumit és akkor azt mondta,h sssssszzzzzzzzz
szal,ha tud vki honlapot,ahol leírják yól,h hogy kell szingót foltozni,akkor azt yó néven venném...
(új gumma felejtõs,mert belépõ ár az olyan ~5e)
ON

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nem kell crossmax. stans notubes. pepecs, de megy minden felnivel.

eféle cumót honnan szerzel?asszem ilyet hajt haverom már fél éve...azt mondja,könnyebb,mint a sima tubeless

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ezért kell venni schwalbe vagy conti belsõt, aminek csavaros a szelepje. évek óta nem veszek mást.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Valaki elmagyarázta hogy hintõporozni szar, mert vmi történik, de már nem emlékszem mi, de nemis kenem be semmi dzsuvával...
ja lehet hogy ha hintõporos akkor elcsúszkál a belsõ, és leszakad a szelep, vagy hasonlók

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem kell crossmax. stans notubes. pepecs, de megy minden felnivel.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
3 bar-ra fújok.
én hintõporozok de egy hónap alatt eltünt valahova...
gondoltam valaki tud esetleg jobbat.

igen tubeless.
majd ha crossmax-om lesz.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
én hintõport szoktam:)
de nagy nyomáson használom:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
semmit és nem is ragad össze. az nem akkor van inkább ha nagy nyomáson használod a gumit?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Tubeless ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
ti mit raktok a külsõ és a belsõ közé, hogy ne ragadjon össze?
hintõpor? valami más?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

sáti

sáti

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
hella mindenkinek!!!
mi a véleményetek az irc mythos xc köpenyérõl?amúgy a black jack qrva jó gumi,de a sima változata kõ nehéz(890 gr/2.1),a könnyebb verzió emg nagyon drága.legalábbis nekem:-)
Védd a fákat!Egyél hódot!:beer:

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Schwalbe BlackJack
2.2es, nem túl nehéz, van futófelülete középen, szal ha keményre fújod csak ez ér le, teljesen hibátlan. Ha picit leengeded, akkor leér a többi bütyök, azt mehetsz terepre..

ps: már van gumis topik :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na meg úgysem fogsz napi 80 km-et tekerni, ha hétvégén durván terepezni akarsz...:) Én is ezt terveztem, de könnyebb mondani, mint csinálni, nekem 2 hétig tartott a virtus.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát én tutira nem vennék még1 pár kereket - hát az csomó zsé, ha 9es rendszert használsz, ráadásul az alkatrészösszekopás is gondot fog okozni. Pl egy ócsó Deore fogas a melóson és egy pöpec XT a terepkeréken szívás, mert a Deore a sok városi kmtõl megeszi a láncot, a megevett lánc meg megeszi a drága XTt, majd a következõ áldozatok a lánctányérok lesznek. Ennek így sosem lesz vége (garantált anyagi csõd), tehát én 2 megoldást javslok.

A - amit én csinálok - van egy semislick városi gumi, ami könnyû terepre is jó, durva terephez meg (hétvégeken) felmegy a nagybütykös - egy csere 10 perc, annyit megér

B - olyan gumit válassz, ami jól megy aszfalton is, de alapvetõen terepumi - namost kopni fog mint állat, de még mindig SOKKAL olcsóbb mint egy külön kerékszett

benedekco

benedekco

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
csak rákerestem a gumikra...
köszi!

megnézegetem õket!