a terepre ezt néztem ki, ócsó: Schwalbe Black Jack 2.1
az országúti a continental sportcontact
megoldható, hogy rám1 egy felnire a 2 cucc? lécci segítsetek
gondoltam terepre ez jó volna, megnéztem a véleményeket a testbike-on: Schwalbe BlackJack
betonra meg ez: Continental SportContact... csak nemtom meg oldható-e egy felnirõl a 2 külsõ...
JUJ
hogy le7 fullieval BÁRMIT is felütni?!
vagy extrem alacsony nyomás kell nekije,vagy 1 frontális odacsapás nagy sebességgel
vagy a kettõ 1szerre:)
mondjuk Thynek most fullmerev gépe van,nem?
szerintem nem gáz,h ilyen könnyû,sõt! ez a méret már 1 fasza össztelósba való,amiben sokkal nehezebb felütni bármit is,meg fújhatod keményebbre is,a menetkényelmet nem igazán befolyásolja már
nekem pusztán esztétikai szempontokból nem tetszik a mintája:)
legjobb a Smoke/Dart,csak 2.2es méretben lenne az igazi,változatlan árral,akkor azt vettem volna én is a Kujo XC helyett (ami megintcsak eléggé best buy az árárt tekintve)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ez mind?
senki nem próbálta még?
az állandó kerékcsere sem tesz valami jót a gumiknak, nem? inkább a B-t választanám... eredetileg is azt szerettem volna, csak a gumi típusa/márkája/mérete meg iylenek volna a nagy kérdés...
pl ez amit Zolle ajánlott errõl van valaki másnak véleménye/tapasztalata?
Kár, hogy nem szereti a köves terepet, mert én is gondolkodtam róla. Csak Schwalbe lesz a végén.A 3. garnitúrát rakom föl.
Nekem bevált, igaz, a köves terepet nem szereti mert a bütykök leszakadnak róla. Viszont az erdei talaj, a füves ösvény és a sár sem hozza zavarba. Aszfalton megy mint a golyó, de nagyon kopik.
A 3. garnitúrát rakom föl.hella mindenkinek!!!
mi a véleményetek az irc mythos xc köpenyérõl?