szép a futófelület... tetszik nagyon...
majd még átnézek a másik topicba...
Hát én tutira nem vennék még1 pár kereket - hát az csomó zsé, ha 9es rendszert használsz, ráadásul az alkatrészösszekopás is gondot fog okozni. Pl egy ócsó Deore fogas a melóson és egy pöpec XT a terepkeréken szívás, mert a Deore a sok városi kmtõl megeszi a láncot, a megevett lánc meg megeszi a drága XTt, majd a következõ áldozatok a lánctányérok lesznek. Ennek így sosem lesz vége (garantált anyagi csõd), tehát én 2 megoldást javslok.
A - amit én csinálok - van egy semislick városi gumi, ami könnyû terepre is jó, durva terephez meg (hétvégeken) felmegy a nagybütykös - egy csere 10 perc, annyit megér
B - olyan gumit válassz, ami jól megy aszfalton is, de alapvetõen terepumi - namost kopni fog mint állat, de még mindig SOKKAL olcsóbb mint egy külön kerékszett
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ezért kell venni schwalbe vagy conti belsõt, aminek csavaros a szelepje. évek óta nem veszek mást.
nem kell crossmax. stans notubes. pepecs, de megy minden felnivel.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.