Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ez ilyen habos megoldas?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kala: www.notubes.com

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

ezért kell venni schwalbe vagy conti belsõt, aminek csavaros a szelepje. évek óta nem veszek mást.

nem freeride külsõ
csak gondoltam sírok 1et:(
tegnap Lengedte a szingót a felni (ragasztás mostanra megadta magát)
és én perec
nagyobb baj az,h megpróbáltam rá visszafeszegetni a gumit és akkor azt mondta,h sssssszzzzzzzzz
szal,ha tud vki honlapot,ahol leírják yól,h hogy kell szingót foltozni,akkor azt yó néven venném...
(új gumma felejtõs,mert belépõ ár az olyan ~5e)
ON

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nem kell crossmax. stans notubes. pepecs, de megy minden felnivel.

eféle cumót honnan szerzel?asszem ilyet hajt haverom már fél éve...azt mondja,könnyebb,mint a sima tubeless

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ezért kell venni schwalbe vagy conti belsõt, aminek csavaros a szelepje. évek óta nem veszek mást.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Valaki elmagyarázta hogy hintõporozni szar, mert vmi történik, de már nem emlékszem mi, de nemis kenem be semmi dzsuvával...
ja lehet hogy ha hintõporos akkor elcsúszkál a belsõ, és leszakad a szelep, vagy hasonlók

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem kell crossmax. stans notubes. pepecs, de megy minden felnivel.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
3 bar-ra fújok.
én hintõporozok de egy hónap alatt eltünt valahova...
gondoltam valaki tud esetleg jobbat.

igen tubeless.
majd ha crossmax-om lesz.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
én hintõport szoktam:)
de nagy nyomáson használom:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
semmit és nem is ragad össze. az nem akkor van inkább ha nagy nyomáson használod a gumit?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Tubeless ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
ti mit raktok a külsõ és a belsõ közé, hogy ne ragadjon össze?
hintõpor? valami más?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

sáti

sáti

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
hella mindenkinek!!!
mi a véleményetek az irc mythos xc köpenyérõl?amúgy a black jack qrva jó gumi,de a sima változata kõ nehéz(890 gr/2.1),a könnyebb verzió emg nagyon drága.legalábbis nekem:-)
Védd a fákat!Egyél hódot!:beer:

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Schwalbe BlackJack
2.2es, nem túl nehéz, van futófelülete középen, szal ha keményre fújod csak ez ér le, teljesen hibátlan. Ha picit leengeded, akkor leér a többi bütyök, azt mehetsz terepre..

ps: már van gumis topik :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na meg úgysem fogsz napi 80 km-et tekerni, ha hétvégén durván terepezni akarsz...:) Én is ezt terveztem, de könnyebb mondani, mint csinálni, nekem 2 hétig tartott a virtus.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát én tutira nem vennék még1 pár kereket - hát az csomó zsé, ha 9es rendszert használsz, ráadásul az alkatrészösszekopás is gondot fog okozni. Pl egy ócsó Deore fogas a melóson és egy pöpec XT a terepkeréken szívás, mert a Deore a sok városi kmtõl megeszi a láncot, a megevett lánc meg megeszi a drága XTt, majd a következõ áldozatok a lánctányérok lesznek. Ennek így sosem lesz vége (garantált anyagi csõd), tehát én 2 megoldást javslok.

A - amit én csinálok - van egy semislick városi gumi, ami könnyû terepre is jó, durva terephez meg (hétvégeken) felmegy a nagybütykös - egy csere 10 perc, annyit megér

B - olyan gumit válassz, ami jól megy aszfalton is, de alapvetõen terepumi - namost kopni fog mint állat, de még mindig SOKKAL olcsóbb mint egy külön kerékszett

benedekco

benedekco

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
csak rákerestem a gumikra...
köszi!

megnézegetem õket!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
gyorszár nem megy tönkre attól.
csak tudnám honnan ássátok elõ ezeket a topikokat?
<2,1 gumik
>2,1 gumik

benedekco

benedekco

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
érdemesebb volna 2pár kerék? hmmm... ez is húzós most... (árban) de meggondolandó... tesco kerés ilyen nagy utakra? lehet inkább valami olcsóbb duplafalút veszek... mert félúton behal reggel egy kátyú miatt azt nézhetek :(
már más is mondta ezt az 5letet, de valamiért félek tõle... az állandó kerékcserék nem koptatják el a gyors-zárat?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
HA nap mint nap ennyit tekersz betonon, szerintem a legokosabb egy pár csere kerék lenne. Vegyél vagy építs Tesco kerekeket a melóba járáshoz, amire rakhatsz igazi országútra való külsõket (pl, Continental SportContact 1.3) és ha hegyre mész csak bedobod a fullos kerekeket és már csapathatsz is. Szerintem ez a legésszerûbb, ráadásul így a drágább alkatrészeket sem nyúzod el fölöslegesen.