Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2005. október 25. - 19:13

Írta 2005. október 25. - 18:38

Nézd. Én igényes bringázó vagyok, pucolom a bringám, vigyázok rá. Nem ugrálok, ugyanis Xc-zek, de azok akik tanulnak ugrálni és sok defektet kapnak, azok azt csinálják, amirõl eddig volt szó. Mûködik a módszer.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Írta 2005. október 25. - 18:37

Minek új belsõt 4 folttal??? Majd ha elöregszik az anyaga és repedezni kezd, nekem most speciel az belsõimen több mint 4 folt van. Vegyél 95g-os Maxxis belsõt, vékonyfalú ballonos CC gumival, így kellõen fogod félteni a felnidet (lesz is rá okod), hogy felrántsd a géped és megtanulj bunnyzni.Defektet kaptam:mad: már 4 folt van a belsõmön.. ideje úlyet venni

Írta 2005. október 25. - 18:33

Van egy olyan módszer, hogy egy kilyukadt, lapos belsõt és egy újat beleteszel a kerékbe. Az elõbbit a belsõ és a külsõ közé.
És van olyan is, hogy 3 belsõt teszel a külsõ és a szelepes belsõ közé.

Írta 2005. október 25. - 18:19

Én meg most mértem egy Hutchinsont és 17x gramm. Ennyi. Különben ki mondta, hogy be akarja rakni, mert én nem.
Szerintem rám célzott... de nem akartam berakni. csak mondtam hogy ezt hallotam.
Írta 2005. október 25. - 18:11

Én meg most mértem egy Hutchinsont és 17x gramm. Ennyi. Különben ki mondta, hogy be akarja rakni, mert én nem.
White Horse

Írta 2005. október 25. - 17:35

Kb 100 g egy defektvédõ szalag. Az se kevés, de nekem a hátsóban megéri cipelni (országúti). Ebike-on is van, a frissen nyitott Decathlonban is láttam, nem olcsó.
Írta 2005. október 25. - 17:26

és nem 180 hanem 222g:D
most mértem egy irc 1,9-2.1 belsõt
de tényleg felesleges
jobban jársz ha megtanulsz bunnyzni
de rakd csak be...hiába mondunk bármit, úgy látszik már eldöntötted
hajrá
most mértem egy irc 1,9-2.1 belsõt
de tényleg felesleges
jobban jársz ha megtanulsz bunnyzni
de rakd csak be...hiába mondunk bármit, úgy látszik már eldöntötted
hajrá
Autist Team:)
Írta 2005. október 25. - 16:41

Írta 2005. október 25. - 16:39

Ez igaz, hiszen a fizika kimondja, hogy nehezebb megpörgetni egy olyan testet, mely tömegének nagy része a szélsõbb pontokban van. De az a 180gramm nem olyan sok, ha padkázol. (Tételezzük fel, hogy senki sem grammániás a jelenlévõk között.
)

White Horse

Írta 2005. október 25. - 16:37

az több mint 180 gramm..a perdület miatt, csak nemtom, hogy mennyivel kell szorozni..2?
vagy valami ilyesmi..
vagy valami ilyesmi..

Van állásom...:bananadan
Írta 2005. október 25. - 16:34

Felesleges sulyt rakni a forgo tomegbe rulez.

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 25. - 16:26

Az a 180gramm igazán nem okoz "kõkereket".
White Horse

Írta 2005. október 25. - 16:16

Írta 2005. október 25. - 16:07

Írta 2005. október 25. - 16:04

Van egy olyan módszer, hogy egy kilyukadt, lapos belsõt és egy újat beleteszel a kerékbe. Az elõbbit a belsõ és a külsõ közé.
White Horse

Írta 2005. október 25. - 14:55

nem a használt eszközökben/alkatrészekben van a hiba....
tanulj meg úgy átmenni valamin, hogy nem cseszed oda a kereket...tudom milyen, mikor tanultan bánizni, sokszor rontottam, aminek szép kis defi volt a vége..jobban jársz, ha megtanulsz bringázni, akkor nem kell kõkerék...
tanulj meg úgy átmenni valamin, hogy nem cseszed oda a kereket...tudom milyen, mikor tanultan bánizni, sokszor rontottam, aminek szép kis defi volt a vége..jobban jársz, ha megtanulsz bringázni, akkor nem kell kõkerék...
Van állásom...:bananadan
Írta 2005. október 25. - 14:34

Igen még egy hauserem van
de ha minden igaz õsziszünetben lesz egy polar-x vagy hasonó árkategóriájú gép használtan
és abba kéne... nem igazán ugribugrizok csak néha a haverokkal. és igen van olyan mikor pont telibe akapom a járdaszegélyt és azért van felütésem... eért kéne valami jó gumi vagy valami sufnituning tipp hogy lehetne merevebbéé tenni a külsõt! Én úgyhollaotam hogy egy elkopott slik sokat segit

Írta 2005. október 25. - 12:08

Al Mighty, puhában.
De nézd meg a michelineket.
Legjobb cucc.
az 1250 gram egy kilóalatti kellene bizta jó de van jó és nehéz gumim mostmár gyorsítható kellene
vagy szerintetek elõre is jó a kereszt irányú bütyök??? mert a hosszirányúnak jobb az oldaltartása. ????
Írta 2005. október 25. - 11:25

Jaja, Michelin.
Csak ha belsovel hasznalod, akkor hatra nem erdemes belso nelkuli kulsot rakni, mert nincs oldalfalvedelme, ezert konnyu felutni. Elol tokeletes mondjuk egy Michelin C24 ha nem jarsz tul sokat vizes gyokereken vagy vizes koveken, mert oda inkabb C16.
Esetleg Nokian Gazza 2.3 ha lehet meg kapni itthon. Az elol-hatul tokeletes paros.
Esetleg Maxxis Minion DH vagy Speci Roller.
Szart ne vegyel, mert a gumin nagyon sok mulik.
A Schwalbe amugy nem rossz, de Space -bol csak puhat, de inkabb AL Mighty 2.35 -os meretben.
Csak ha belsovel hasznalod, akkor hatra nem erdemes belso nelkuli kulsot rakni, mert nincs oldalfalvedelme, ezert konnyu felutni. Elol tokeletes mondjuk egy Michelin C24 ha nem jarsz tul sokat vizes gyokereken vagy vizes koveken, mert oda inkabb C16.
Esetleg Nokian Gazza 2.3 ha lehet meg kapni itthon. Az elol-hatul tokeletes paros.
Esetleg Maxxis Minion DH vagy Speci Roller.
Szart ne vegyel, mert a gumin nagyon sok mulik.
A Schwalbe amugy nem rossz, de Space -bol csak puhat, de inkabb AL Mighty 2.35 -os meretben.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!