Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Van egy olyan módszer, hogy egy kilyukadt, lapos belsõt és egy újat beleteszel a kerékbe. Az elõbbit a belsõ és a külsõ közé.

És van olyan is, hogy 3 belsõt teszel a külsõ és a szelepes belsõ közé.:) Nálunk a kerületben volt egy ilyen. Tipikus igénytelen volt az egész bringa, Mali Boa, R500 16cm-re húzva...

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

Én meg most mértem egy Hutchinsont és 17x gramm. Ennyi. Különben ki mondta, hogy be akarja rakni, mert én nem.

Szerintem rám célzott... de nem akartam berakni. csak mondtam hogy ezt hallotam.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én meg most mértem egy Hutchinsont és 17x gramm. Ennyi. Különben ki mondta, hogy be akarja rakni, mert én nem.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Kb 100 g egy defektvédõ szalag. Az se kevés, de nekem a hátsóban megéri cipelni (országúti). Ebike-on is van, a frissen nyitott Decathlonban is láttam, nem olcsó.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
és nem 180 hanem 222g:D
most mértem egy irc 1,9-2.1 belsõt

de tényleg felesleges
jobban jársz ha megtanulsz bunnyzni
de rakd csak be...hiába mondunk bármit, úgy látszik már eldöntötted
hajrá
Autist Team:)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
szerintem sok
Van állásom...:bananadan

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ez igaz, hiszen a fizika kimondja, hogy nehezebb megpörgetni egy olyan testet, mely tömegének nagy része a szélsõbb pontokban van. De az a 180gramm nem olyan sok, ha padkázol. (Tételezzük fel, hogy senki sem grammániás a jelenlévõk között. :D )
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
az több mint 180 gramm..a perdület miatt, csak nemtom, hogy mennyivel kell szorozni..2?

vagy valami ilyesmi..:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Felesleges sulyt rakni a forgo tomegbe rulez. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Az a 180gramm igazán nem okoz "kõkereket".
White Horse

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Defektet kaptam:mad: már 4 folt van a belsõmön.. ideje úlyet venni :D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
így készül a kõkerék..

legalább combosodsz tõle..

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Van egy olyan módszer, hogy egy kilyukadt, lapos belsõt és egy újat beleteszel a kerékbe. Az elõbbit a belsõ és a külsõ közé.
White Horse

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
nem a használt eszközökben/alkatrészekben van a hiba....

tanulj meg úgy átmenni valamin, hogy nem cseszed oda a kereket...tudom milyen, mikor tanultan bánizni, sokszor rontottam, aminek szép kis defi volt a vége..jobban jársz, ha megtanulsz bringázni, akkor nem kell kõkerék...

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Igen még egy hauserem van :) de ha minden igaz õsziszünetben lesz egy polar-x vagy hasonó árkategóriájú gép használtan :) és abba kéne... nem igazán ugribugrizok csak néha a haverokkal. és igen van olyan mikor pont telibe akapom a járdaszegélyt és azért van felütésem... eért kéne valami jó gumi vagy valami sufnituning tipp hogy lehetne merevebbéé tenni a külsõt! Én úgyhollaotam hogy egy elkopott slik sokat segit :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Al Mighty, puhában.
De nézd meg a michelineket.
Legjobb cucc.

az 1250 gram egy kilóalatti kellene bizta jó de van jó és nehéz gumim mostmár gyorsítható kellene

vagy szerintetek elõre is jó a kereszt irányú bütyök??? mert a hosszirányúnak jobb az oldaltartása. ????

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jaja, Michelin.
Csak ha belsovel hasznalod, akkor hatra nem erdemes belso nelkuli kulsot rakni, mert nincs oldalfalvedelme, ezert konnyu felutni. Elol tokeletes mondjuk egy Michelin C24 ha nem jarsz tul sokat vizes gyokereken vagy vizes koveken, mert oda inkabb C16.
Esetleg Nokian Gazza 2.3 ha lehet meg kapni itthon. Az elol-hatul tokeletes paros.
Esetleg Maxxis Minion DH vagy Speci Roller.

Szart ne vegyel, mert a gumin nagyon sok mulik.
A Schwalbe amugy nem rossz, de Space -bol csak puhat, de inkabb AL Mighty 2.35 -os meretben.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Al Mighty, puhában.
De nézd meg a michelineket.
Legjobb cucc.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

csak abból indultam ki hogy áttam egy 2,35-ös space-t 40-es felnin és az igen széles volt 30-as felnin jó lehet nem?

csak az albert nem annyira dh gumi asszem, se felütésvédelmében, sem a mintázat tartósságában ...pld én is simán felraknám, pedig messze vagyok a dh-tól
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

sztem az albert karcsú lesz dh-ra

csak abból indultam ki hogy áttam egy 2,35-ös space-t 40-es felnin és az igen széles volt 30-as felnin jó lehet nem?