Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
mert nem dh gumi;)

cécé gumi, arra jó is
Autist Team:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Most miért?...Nekem is ZMAX-om (2.1) van, eddig pozitív a véleményem. Kicsit féltem, aszfalton jobban kopik.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
motoraptor megy hátra szétkoptatni
oda jó is lesz, mérföldekkel jobb mint a mostani zmax

elõre meg akkor michelin lesz

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
nincs light.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Na mivan, nem tapad a motoraptor? :D Mert nekem nem nagyon (1.4-2 bár között).

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Michelin C24. Ha nem kapsz light -ot ( van ilyen? ) akkor jo a sima is, nekem is az volt.

A C24 elol nem kopik, nyugodtan vedd meg.

Hogy 2.2 vagy 2.5 az csak toled fugg, na jol beallitod a nyomast akkor a 2.5 -os sem fog vissza, mert nagyon jol el van talalva a mintazat es a profil.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
akkor michelin lesz, és éhezni fogok...
2.2 vagy 2.5?

a speci meg talán kevésbé kopik...ah nehéz az élet

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mislen elõször speci másodszor több nincs:D
bár gizi megy svalbival, szereti, csakhát:D
maxxis is jó lájtosra.... a speci ezerszer jobb:)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
objektívek!:D

na segítsetek dönteni: elõre kéne vmi igazán jó gumi
-Schwalbe Al Mighty ~9e
-Speci Roller pro rs ~9e
-Michelin c24 light vagy mi, ami Janinak van éppen, ~10e
-Maxxis Minion DH Front, ez ~6e

eddig mindegyikrõl csak jókat olvastam, a miniont nagyon dícsérték a német bike-ban, a schwalbét is, a mislent is...:D

szóval tanácstalan vagyok....olyan kéne ami jó és tartós is
melyiket válasszam?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Nekem az is beleférne ha motorok is lennének benne:p
Vagy horgászcuccok!!!A JÖVÕ!!!

namegugye az optikák..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nekem az is beleférne ha motorok is lennének benne:p
Vagy horgászcuccok!!!A JÖVÕ!!!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Soha nem tettem volna, az egyetlen újság amit vettem éveken keresztül, de mostanra nekem betett az informácóhiány... Mindenféle kerékpárt szeretek és mindegyik érdekel, ha nem kényszerbõl mutatod be egy csepeltacskó is lehet érdekes...
Majd jön valami moderátor oszt legyalulja az egészet (Vagynem ;) )
A space meg akkor is jó.

Ride everywhere.

.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Meglepõdnél, ha azt mondanám, hogy már találkoztunk, és nyugisan békésen váltunk el, (a statisztikád a hirdetésekkel együtt mûködik, ezt te is tudod, de tényleg hagyjuk)
Sõt asszem neked is szimpatikus voltam nem csak fordítva.. De mindjárt szerzek egy múlthavi számot és ha igazad van akkor nagyon bocsánat, viszont ezt kérném fordítva is ;) "nyomdásszal" :D huh ;> mintha büszkének kéne lenni rá...

télleg nem idevaló, de ha már 2 oldalt vitatkoztok....
teljesen mindegy régen mi volt az újság cime, tudtommal most nem az hogy "Mountain Bike Magazin" hanem vmi Bikemag.....oda meg belefér minden ami nem géperejû 2 kerekû..AGA ha nem tetszik nem veszed...de okádni rá felesleges...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Meglepõdnél, ha azt mondanám, hogy már találkoztunk, és nyugisan békésen váltunk el, (a statisztikád a hirdetésekkel együtt mûködik, ezt te is tudod, de tényleg hagyjuk)
Sõt asszem neked is szimpatikus voltam nem csak fordítva.. De mindjárt szerzek egy múlthavi számot és ha igazad van akkor nagyon bocsánat, viszont ezt kérném fordítva is ;) "nyomdásszal" :D huh ;> mintha büszkének kéne lenni rá...

Ride everywhere.

.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Áá beszarok :D feladom. Hámozza ki valaki más, hogy mit szeretnél kifejezésre juttatni.

Hogy is képzeltem én (aki többek között az újságban megjelent cikkek mennyiségét tartom nyilván szakáganként, hogy legyen saját statisztikánk), hogy EGY NYOMDÁSSZAL veszekedjek ezen - a szakmád miatt Te sokkal jobban értesz ehhez, én el is kussolok.

Én most rádpihenek :D

Nem tudom Kislust-nak megvan e még, de egy ingyen számra az én vendégem is lehetsz....ha esetleg ;)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Én meg elég régóta kerékpározom, hosszú ideje olvasgatom a fórumot (szinte kezdetektõl,) de még senki soha nem állította, hogy nem értek a kerékpárokhoz és az újságok szerkezetéhez...(nyomdász a szakmám)
A cruisert meg nagyon jól tudom mi. Ha meg "szerinted még" is hiba akkor...
Tudod " ...lesüjjedsz az õ szintjükre és legyõznek..." Ez a szint asszem nem nálam kezdõdik. Személyesen nem ismersz valakit akkor ne kategorizáld azonnal.Amúgy ha a hirdetéseket kivesszük akkor bõõõven igazam van, és ha tudod miért írtam ezt akkor ok, ha nem sajnálom.

Ride everywhere.

.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
:D Tökjó, hogy még Te vagy kiakadva.
Én nem mondtam, hogy hülye vagy, de ha már Te írtad magadról, akkor vígasztaljon, hogy SZERINTED még nálad is vannak hülyébbek itt.

A flémek pedig pont az ilyen jellegû hozzászólások, mint, hogy az újság 60%-a aszfalt, mert egész egyszerûen hazugság. Aztán a baromság, mint a vírus terjed - elég régóta fórumozok, tudom, hogy így megy - még egy rakás más jellegû puffogásban is.
Na ez a flame.

Nem tudom miért kéne anyázni. Attól még messze vagyunk. Szerintem még csak beszélgetünk nem? ;)

Cruiser meg csak ennyi lenne:
http://www.schwalbe....=50&produkt=145

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Jok vagytok :D B@sztassatok csak egymast, de csak biztonsagosan, gumival ;) :D

JA :D
cruiserrõl megakkor se értem miért kell kérdezni. Mindegy...

Ride everywhere.

.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jok vagytok :D B@sztassatok csak egymast, de csak biztonsagosan, gumival ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Hogy a pöcsbe ne védeném, mikor - ne haragudj meg érte - hülyeségeket írsz.
Ja és eredetileg nem is a Te kérdésedre válaszoltam, egyáltalán Te hogy kerültél képbe?
És ha már hülyeségeket terjesztessz itt (fõleg ha nem is olvasod a lapot), akkor támaszd alá. Számold össze. Én összeszámoltam Neked.
De ha már így szépítgeted a hülyeségedet, akkor rakd át nyugodtan a trekkinget is az országútihoz. Az arány akkor is fényévekre lesz attól amit írtál.

És a másik hülyeség, hogy ON legyen:

ez rendkívül bölcs gondolat, de még mindig nem értem hogy jön ide a Space :D...

No jó, a büdös életbe nem anyáztam a másikra!!! A returnernél tényleg tévedtem, mert azt hittem az egy új mtb gumi de nem, leszarom jó, akkor a cruisernek sincs köze a semmihez se különben is kit érdekel???
Az meg, hogy hülyeségeket írok? MINT ÍRTAM TÖBB MINT TÍZ (AZAZ 10) ÉVE MINDEGYIKET MEGVETTEM!!! akkor nem olvastam???
Elírtam, az országút helyett aszfaltgépet kellett volna írnom eleve mert arra gondoltam. ÉS? Mintha nem lenne itt nálam nagyobb hülye akit lehetne flémelni!!! BAsszus!

Ride everywhere.

.