JAJok vagytok
B@sztassatok csak egymast, de csak biztonsagosan, gumival
![]()

cruiserrõl megakkor se értem miért kell kérdezni. Mindegy...
JAJok vagytok
B@sztassatok csak egymast, de csak biztonsagosan, gumival
![]()
Ride everywhere.
.
No jó, a büdös életbe nem anyáztam a másikra!!! A returnernél tényleg tévedtem, mert azt hittem az egy új mtb gumi de nem, leszarom jó, akkor a cruisernek sincs köze a semmihez se különben is kit érdekel???Hogy a pöcsbe ne védeném, mikor - ne haragudj meg érte - hülyeségeket írsz.
Ja és eredetileg nem is a Te kérdésedre válaszoltam, egyáltalán Te hogy kerültél képbe?
És ha már hülyeségeket terjesztessz itt (fõleg ha nem is olvasod a lapot), akkor támaszd alá. Számold össze. Én összeszámoltam Neked.
De ha már így szépítgeted a hülyeségedet, akkor rakd át nyugodtan a trekkinget is az országútihoz. Az arány akkor is fényévekre lesz attól amit írtál.
És a másik hülyeség, hogy ON legyen:
ez rendkívül bölcs gondolat, de még mindig nem értem hogy jön ide a Space...
Ride everywhere.
.
Ne védd annyira nem te vagy a fõszerk
ez rendkívül bölcs gondolat, de még mindig nem értem hogy jön ide a SpaceCruiser gumik mindig tapadnak ha az ajánlott felhasználási kört betartják.
Ride everywhere.
.
Te a Returnerrõl beszélsz? Mert az egy Cruiser külsõ, nem igazán a Spece kategória.HA annyiba kerül mint a space és annál jobb akkor tetszik
Én is. A szeptemberit számoltam össze.Az elõzõ hónapra értettem...
Ride everywhere.
.
Ride everywhere.
.
Schwalbe Returner-rõl van valakinek tapasztalata? Úton jól tapad? Köszi!
MI van velem? Vagyis, nem -e nálam láttad ezt a párosítást? Egyébként nem túl széles hanem úgy fél (1?) colt dob rajta és ezért éppenhogy befér a vázamba.csak abból indultam ki hogy áttam egy 2,35-ös space-t 40-es felnin és az igen széles volt 30-as felnin jó lehet nem?
Ride everywhere.
.
vkinek tapasztalat a Continental Diesel-rõl?
2,5 ös a hegyre ...
vmik bikemagos gumitesztben benne volt, keresd meg...Thommey írt róla...vkinek tapasztalat a Continental Diesel-rõl?
2,5 ös a hegyre ...
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]