Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2005. October 31. - 20:17
Posted 2005. October 31. - 20:11
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2005. October 31. - 20:04
oda jó is lesz, mérföldekkel jobb mint a mostani zmax
elõre meg akkor michelin lesz
Posted 2005. October 31. - 19:57
Posted 2005. October 31. - 19:57
Posted 2005. October 31. - 19:56
A C24 elol nem kopik, nyugodtan vedd meg.
Hogy 2.2 vagy 2.5 az csak toled fugg, na jol beallitod a nyomast akkor a 2.5 -os sem fog vissza, mert nagyon jol el van talalva a mintazat es a profil.
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 19:55
2.2 vagy 2.5?
a speci meg talán kevésbé kopik...ah nehéz az élet
Posted 2005. October 31. - 19:53
bár gizi megy svalbival, szereti, csakhát:D
maxxis is jó lájtosra.... a speci ezerszer jobb:)
Posted 2005. October 31. - 19:51
na segítsetek dönteni: elõre kéne vmi igazán jó gumi
-Schwalbe Al Mighty ~9e
-Speci Roller pro rs ~9e
-Michelin c24 light vagy mi, ami Janinak van éppen, ~10e
-Maxxis Minion DH Front, ez ~6e
eddig mindegyikrõl csak jókat olvastam, a miniont nagyon dícsérték a német bike-ban, a schwalbét is, a mislent is...
szóval tanácstalan vagyok....olyan kéne ami jó és tartós is
melyiket válasszam?
Posted 2005. October 31. - 19:03
Nekem az is beleférne ha motorok is lennének benne:p
Vagy horgászcuccok!!!A JÖVÕ!!!
namegugye az optikák..
Posted 2005. October 31. - 17:20
Vagy horgászcuccok!!!A JÖVÕ!!!
Posted 2005. October 31. - 14:33
Majd jön valami moderátor oszt legyalulja az egészet (Vagynem )
A space meg akkor is jó.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. October 31. - 10:16
télleg nem idevaló, de ha már 2 oldalt vitatkoztok....Meglepõdnél, ha azt mondanám, hogy már találkoztunk, és nyugisan békésen váltunk el, (a statisztikád a hirdetésekkel együtt mûködik, ezt te is tudod, de tényleg hagyjuk)
Sõt asszem neked is szimpatikus voltam nem csak fordítva.. De mindjárt szerzek egy múlthavi számot és ha igazad van akkor nagyon bocsánat, viszont ezt kérném fordítva is "nyomdásszal" huh ;> mintha büszkének kéne lenni rá...
teljesen mindegy régen mi volt az újság cime, tudtommal most nem az hogy "Mountain Bike Magazin" hanem vmi Bikemag.....oda meg belefér minden ami nem géperejû 2 kerekû..AGA ha nem tetszik nem veszed...de okádni rá felesleges...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. October 31. - 01:27
Sõt asszem neked is szimpatikus voltam nem csak fordítva.. De mindjárt szerzek egy múlthavi számot és ha igazad van akkor nagyon bocsánat, viszont ezt kérném fordítva is "nyomdásszal" huh ;> mintha büszkének kéne lenni rá...
Ride everywhere.
.
Posted 2005. October 31. - 01:14
Hogy is képzeltem én (aki többek között az újságban megjelent cikkek mennyiségét tartom nyilván szakáganként, hogy legyen saját statisztikánk), hogy EGY NYOMDÁSSZAL veszekedjek ezen - a szakmád miatt Te sokkal jobban értesz ehhez, én el is kussolok.
Én most rádpihenek
Nem tudom Kislust-nak megvan e még, de egy ingyen számra az én vendégem is lehetsz....ha esetleg
Posted 2005. October 31. - 00:54
A cruisert meg nagyon jól tudom mi. Ha meg "szerinted még" is hiba akkor...
Tudod " ...lesüjjedsz az õ szintjükre és legyõznek..." Ez a szint asszem nem nálam kezdõdik. Személyesen nem ismersz valakit akkor ne kategorizáld azonnal.Amúgy ha a hirdetéseket kivesszük akkor bõõõven igazam van, és ha tudod miért írtam ezt akkor ok, ha nem sajnálom.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. October 31. - 00:43
Én nem mondtam, hogy hülye vagy, de ha már Te írtad magadról, akkor vígasztaljon, hogy SZERINTED még nálad is vannak hülyébbek itt.
A flémek pedig pont az ilyen jellegû hozzászólások, mint, hogy az újság 60%-a aszfalt, mert egész egyszerûen hazugság. Aztán a baromság, mint a vírus terjed - elég régóta fórumozok, tudom, hogy így megy - még egy rakás más jellegû puffogásban is.
Na ez a flame.
Nem tudom miért kéne anyázni. Attól még messze vagyunk. Szerintem még csak beszélgetünk nem?
Cruiser meg csak ennyi lenne:
http://www.schwalbe....=50&produkt=145
Posted 2005. October 31. - 00:36
JAJok vagytok B@sztassatok csak egymast, de csak biztonsagosan, gumival
cruiserrõl megakkor se értem miért kell kérdezni. Mindegy...
Ride everywhere.
.
Posted 2005. October 31. - 00:29
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 00:24
No jó, a büdös életbe nem anyáztam a másikra!!! A returnernél tényleg tévedtem, mert azt hittem az egy új mtb gumi de nem, leszarom jó, akkor a cruisernek sincs köze a semmihez se különben is kit érdekel???Hogy a pöcsbe ne védeném, mikor - ne haragudj meg érte - hülyeségeket írsz.
Ja és eredetileg nem is a Te kérdésedre válaszoltam, egyáltalán Te hogy kerültél képbe?
És ha már hülyeségeket terjesztessz itt (fõleg ha nem is olvasod a lapot), akkor támaszd alá. Számold össze. Én összeszámoltam Neked.
De ha már így szépítgeted a hülyeségedet, akkor rakd át nyugodtan a trekkinget is az országútihoz. Az arány akkor is fényévekre lesz attól amit írtál.
És a másik hülyeség, hogy ON legyen:
ez rendkívül bölcs gondolat, de még mindig nem értem hogy jön ide a Space ...
Az meg, hogy hülyeségeket írok? MINT ÍRTAM TÖBB MINT TÍZ (AZAZ 10) ÉVE MINDEGYIKET MEGVETTEM!!! akkor nem olvastam???
Elírtam, az országút helyett aszfaltgépet kellett volna írnom eleve mert arra gondoltam. ÉS? Mintha nem lenne itt nálam nagyobb hülye akit lehetne flémelni!!! BAsszus!
Ride everywhere.
.