Légy egy kicsit türelmes, mert a tubeless guruk pillanatnyilag másfele kóricálnak. Ha majd elõkerülnek, vélhetõen hasznos tanácsokkal fognak szolgálni.

Dante szerintem, ha Te lennél a helyemben lehet h már széttörtél volna mindent a lakásban... És örülök h idegemben legalább ennyit be tudok ide lökni hátha valaki segít, és ha valaki jószándéku és segíteni akar nem azért fog mert csöpögtema nyáltol, hanem mert ugy érzi h tényleg nem fear amit a gumi meg a kerék velem mûvel. És ha tudnám a megoldást én is szívesen segítenék akkárkinek, bárhogy kéri, akár vértõl csöpögve... És másnak érdekes h nem szúr szemet, és azt sem hiszem el h nem tudod hogy milyen amikor a bringa felcseszi az agyad a csillagos égig!
CLIO !
Kezdõkkel elnézõ vagyok ! :-)) Szóval a Michelin latex ragasztható. Ezt tanusíthatom, én is már ragasztottam (haverom is) és tök jól tart.
Szerintem jobban megéri 1 latex 2100Ft-ért , mint 1 normál 1600Ft-ért.
1 baj van vele, hetente 1x kell bele fújni néhányat, mert ereszti a levegõt. Állítólag a porózusabb anyag miatt.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Najó!!!! Elegem van! Több órája szopat a gumim. Tubelles rendszer belsõvel. Hogy a pics*ba erõszakoljam fel a külsõt pontosan a felni kis peremére körbe????? Ilyen nem létezik másik, komolyan mondom!!!