Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15889 replies to this topic

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
A Black Jack a maga 8xx g-os súlyával szerintem nem túl jó választás, akkor már inkább Conti Explorer 5xx g...

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Használt már valaki SPECIALIZED Fatboy Slick-et? Kíváncsi lennék milyen a tapadása és, hogy az 1.25 tényleg annyi e.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Amennyiben ez egy olyan darab, aminek a futóélén egy folyamatos, inda szerû valami van, úgy én is próbáltam, tandemen és maraton bicón...Nem jöttem rá, h mire való; aszfaltra tuti nem, de terepre sem nagyon.Minden szempontból elég rossznak tûnt...
Bár mint ma kiderült, mások szemében elég perverzek a gumiválasztásaim (na, nem a durván érdes... :D )szal lehet, csak nekem nem jött be.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Schwalbe vagy Schwable Black Jack, van belõle 2.1es 2100forint darabja, ebike-on is van. Én ilyen használok, tapad elég rendesen alattam, elég nehéz megkapratni még kiállva a nyeregbõl is! Én csak ajánlani tudom. (((Csak figyelj, ha ilyent veszel, akkor a mintának ellentétesen kell állnia a 2 keréken)))
Esõben állítólag csúszik a Black Jack, bár így még nem próbáltam....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Kissé túlzottak az igényeid. Nem gondold?:chin:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
conti explorer? esetleg svábli noby nic, vagy racing ralph:D (csak vicc)

misi444

misi444

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Császtok! Lehet, hogy már régebben írtam ide hasonló témával, de azéta megváltoztak a nézeteim:) Na szóval külsõt szeretnék venni, 2.1-es szélességgel, elsõ-hátsó összesen ne legyen több 5-6 ezer ft-nál, a lényeg a nygaon jó tapadás terepen is, lehessen vele zúzni lefelé, de felfele se kelljen annyira nagyon vért izzadni miatta. Persze 26". Magellan Serpens '05 váz, Marzocchi MZ Comp teló, V-fékek. Nagyjából ennyit a cangáról. Várom az ajánlatokat, de ha már mondtok vmit akkor a teljes nevét írjátok be, és lehetõleg olyan legyen, ami boltokban kapható (miskolci vagyok), vagy pedig az ebike-ról rendelhetõ:) Elõre is THX mindenkinek!!!
A processzor füsttel mûködik. Ha a füst elszáll, nem mûködik tovább.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Sziasztok,
Úgy 2-3 napon belül valsz. veszek egy Kelly's Definite-t. KBIX Galloper 38C gumi van rajta, ami túl 'terepes'-nek érzek, szeretnék egy kissebb gördülési ellenállásút.
- mit javasoltok? (622/30-37 -es méretek jönnek szóba)
- ha vékonyabb gumit veszek ki kell cserélnem a belsõt is? Ha igen milyen belsõt javasoltok?

off
Tudtok olyan helyet Mo-n, ahol Ghost bicókat árulnak? Én nem találtam.

off
a múlt havi bikemagban /vhol az elsõ részben/ volt egy hirdi miszerint , márciustól lenne forgalmazója a ghostnak.....azóta én ennyit tudok.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vand

vand

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok,
Úgy 2-3 napon belül valsz. veszek egy Kelly's Definite-t. KBIX Galloper 38C gumi van rajta, ami túl 'terepes'-nek érzek, szeretnék egy kissebb gördülési ellenállásút.
- mit javasoltok? (622/30-37 -es méretek jönnek szóba)
- ha vékonyabb gumit veszek ki kell cserélnem a belsõt is? Ha igen milyen belsõt javasoltok?

off
Tudtok olyan helyet Mo-n, ahol Ghost bicókat árulnak? Én nem találtam.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Maratonra olcsót és jót!
Ötleteim:
-Continental Vapor 26x2.1 (súly??)
-Continental Leader 26x2,1 (súly?)
-Continental Edge
Vki próbálta már vmelyiket? Más?

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Köszike!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
http://weightweenies.starbike.com/

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Sziasztok!

Valaki valahol emlitett egy oldalt, ahol gumik súlyadatai vannak (?házilag mérve?).
Meg tudnátok mondani azt a cimet?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nos, megjött az Epic Wolf Race (1,95").

egyelõre annyit róla, hogy aszfalton a legkisebb gördülési ellenállást produkálja az eddig próbáltak küzül (Kenda, Maxxis, Panaracer, Continental), viszont a súlyát elég optimistán adta meg a gyártó. a 465 g a valóságban 490 / 495 -öt jelent.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Sziasztok!

kicsit megvagyok már tévedve ezért kis elmagyarázást kérek szépen!
A peremes szingót a normál felnire fel lehet tenni,amire a sima hajtogatós vagy drótperemes külsõt?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én akciósan vettem õsszel Ritchey Excavader-t 1600 pénzér....
és amellett, hogy nem nehéz, eléggé jól odatépõzáraz az útra.....úgyhogy teljes megelégedés.....jó biztos van sokkal is na de ennyiért.....

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts

Ezzel Én is gondban vagyok...! :) Az ami jó meg olcsó, kihalt 1.95/1.9 -esbe pl conti explorer vagy irc mythos pl... Ami nagyon tetszik a Pana Cinder, de... tavaly volt vagy 7-8ezer... /db...

Én most vettem egy kevláros 1.95-ös Mythos XC II-t 3200-ért... Bár nem mértem le a tömegét, nem tûnt vészesnek...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

ok. akkor azt teszem fel. nekem is az a szimpibb :)
azzal hogy kopott, nincs probléma, odavan rendesen

visegrádon nem volt túl sok aszfalt. mondjuk nem emlékszem annyira, mert edzetlen voltam és a végén már alig éltem, nem volt erõm ilyen apróságokat figyelni

kösz

Én is csak ugy értem hogy több volt benne mint szokot... Ugy 600m kb...
Amugy tényleg elfogult vagyok, de az explorer számomra -az én stílusomhoz- bizonyított szárazon, sárban (Duna maraton), szóval nagyon rendben van az a gumi..
Csak sajna idéntõl csak 2.1-ben van... :(
De majd csak túlélem... :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

EXPLORER, EXPLORER, EXPLORER... -elfogult vagyok.
Amugy Én sajna nem tudok elszabadulni, így nem megyek, de nem az van, hogy megint sok benne az aszfalt, mint Visegrádon tavaly???
-Mer akkor jó a kopottabb is... :)

ok. akkor azt teszem fel. nekem is az a szimpibb :)
azzal hogy kopott, nincs probléma, odavan rendesen

visegrádon nem volt túl sok aszfalt. mondjuk nem emlékszem annyira, mert edzetlen voltam és a végén már alig éltem, nem volt erõm ilyen apróságokat figyelni

kösz

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

A holnapi városlõdi versenyhez szeretnék tanácsot kérni.
milyen gumit tegyek fel?
van 3 esélyes, ami még nem kopott el túlzottan:
hátra a Continental Explorert szánom
elõre viszont vagy egy Maxxis Ignitor vagy egy Conti Explorer mintázatú Semperitet.

szerintetek melyik lenne a nyerõ?

EXPLORER, EXPLORER, EXPLORER... -elfogult vagyok.
Amugy Én sajna nem tudok elszabadulni, így nem megyek, de nem az van, hogy megint sok benne az aszfalt, mint Visegrádon tavaly???
-Mer akkor jó a kopottabb is... :)