Éppen most költözöm családostul, a Halál csillagról (végre) a Tatooinra, ezért is érdekel a téma.

Nem vagyok egy kicsi ember, fontos volna,hogy ne merüljek el,amikor közlekedni akarok.

Conti Twisterrel már korábban próbálkoztam, rettenetes volt. Életemben annyit összesen nem szenvedtem gumival,mint azon a párezer kilóméteren amit vele tettem meg, mind defekt, mind kezelhetõség szempontjából. Aztán gurultam éppen csak pár száz kilómétert aszfalton is és rohamosan elfogyott...
Most 1,5-ös Schwalbe Speed Cruisert használok városban, próbáltam azzal is, de az sem érte el a használhatóság szintjét ezen a terepen. Kipróbáltam a jól bevált hegyi külsõ párosításaimat is ( Panaracer Fire Xc Pro 1.9 és Conti Explorer Pro lehetséges variánsai), ami már tekerhetõ volt, de korántsem nevezném ideális megoldásnak.
Egy kifejezetten csak erre a terepre használt SS bringára, egy kifejezett csak erre a terepre használt gumi lenne nekem a korrekt megoldás.
Szóval tanácsokat, tapasztalatokat köszönöm... megfogadom és elsõ körben beruházok egy
nagyon bütykös sárgumira. Ha mégsem válna be, azt még nyugodtan tudom használni ha esetleg egy maratonon ránk szakad az ég.
Mert ez így van jól.