szóval tényleg nagy baromságot kérdeztem.Elnézést!

Testbike-on is jól szerepel az a gumi. Télire gondolkodtam rajta, de nem nagyon találkozom vele sehol. Elérhetõ még egyáltalán? Maxxis honlapján is kerestem, de semmi.
sváblikból a sport feliratuaknak /jimmi és albert család/ van egy olyan rossz tulajdonságuk hogy nem csak drótosak de az anyaguk is szarabb, szal nem túl hosszú életüek, king és big jim egyébként kiválóak, csak nem nagyon lehet kapni.......2,35 fast fredet én csak hátra raktam fel, de 3-4 nagyobb fékezés aszfalton, "kockás lett - értsd 4-5 db középsõ minta eltûnt - ballonosnak ott a racing ralph 2,4 , az brutál méret, szárazon istenkirály, az egyik legjobb gumi, de kis sár és annyi neki, plusz ha aszfalton is mész akkor max 1000 km az élettartama.....illetve figyelmedbe ajánlanám a noby nic-et..../bár drága/ terepen olyan minimál gördûlési ellenállása van mint a ralfnak, viszont úgy tapad mint a king jim.....és nem is kopik vészesen, vizesen sárosan is jó, bár aszfalton kissé visszafog....nem akarom elkiabálni de sztem nagyot alkotott vele a svábli.....Bocs, ha már lett volna, a közelmúltból nem találtam rá.
Tanácsot kérek, külsõ ügyében. Az alábbi kategóriákból melyek szerintetek a legjobbak?
Magyar maratonversenyekre. Gyakorlatilag bármilyen útra.
Sárgumi:
Continental Croscountry 1,5 *
Maxxis Medusa 1,55 v. 1,8
Schwalbe Black Shark Mud l *
Általános célú, 2,1 collos:
Continental Explorer
-ll- Vapor
Maxxis Harddrive
-ll- Dy-No-Mite
Schwalbe Jimmy Sport
-ll- Racing Ralph *
WTB Epicwolf 1,95
-ll- Exiwolf
Ballonos elõre, merev villához:
Continental Flow 2,3
-ll- Slash 2,3
-ll- Survival 2,3
Duro Wildlife Leopard 2,35
Maxxis Ignitor 2,35
Ritchey Z Max Comp 2,35
Schwalbe Big Jim Sport 2,25
-ll- Fast Fred light 2,35 *
-ll- King Jim 2,35 *
Racing Ralph 2,25 v. 2,4 **
WTB Motoraptor 2,24
Vagy esetleg más, tuti külsõ?
A csillagosoknak nagyon jóknak kell lenniük, mivel jóval drágábbak a többinél.
Köszi elõre is!
Holnap ha minden igaz feljutok pestre egy kis idõre. Ha már ott vagyok venni akarok valami jó kis speci gumit amit mindenki úgy magasztal. Két kérdésem lenne, az egyik, hogy melyik az a nagyon jó gumi (2.4-es, és két fajta van belõle, melyik mire?). A másik, melyik boltban a legolcsóbb ami viszonylag közel van az m7es felöl érkezve?