Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15890 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Nincs sok pénzem most és valami már kéne. Télleg olyan nehéz? :S

Speci Enduro 2,2. jó és olcsó.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
nekem jópár éve Mythos XC van, most épp 1.9-es kevláros. 495gr, aszfalton elég nagy a tapadása, terepen viszont király. Defektet én nem is tudom mikor kaptam vele utoljára... Sárban sem volt olyan gáz, 50m-el többet tudtam vele menni, mint a többiek, mielõtt elakadt :D
Jól mászik, lefele biztonságos (bár a 2.1-es jobb volt...), csak ebben a méretben asszem már nem lehet kapni.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Nincs sok pénzem most és valami már kéne. Télleg olyan nehéz? :S

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
nem tudom, nekem nem váltak le ;) de biztos hogy kell a px-be 1200 grammos gumi?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Azt hallottam h szakadnak a bütykök, de nem naon hittem el, mert egy olyan hawerom mondta.
És hogy van ez? Komplet levállik a bütyök?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
minionhoz képest szvsz. jobb, csak ne a kertben próbálgasd mert ott letörnek a bütykök :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Schwalbe Space 26x2.35

Errõl mi a véleményetek? Jó is, vagy csak olcsó? High rollerem van ahhoz képest rosszabb v. jobb?

Posted Image

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
IRC Mythos XC

A régi gépemen volt fenn. Jókis gumi volt, igaz nekem túl keskeny. Másfél év alatt egyszer kaptam vele defektet (Kõszegen), de azt is kihordta lábon.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

IRC Mythos XC-rõl kérnék egy kis véleményezést! Mennyire defekttûrõ?

Keresd Nitr-o kollégát, õ használ/használt ilyet, bztos mond neked véleményt....

isi

isi

vendég

• fórumtag
  • 22 posts

Szia!

Szinte bármilyen körülmények között felmegy a hegy-re. XC-re és Maratonra jó. Elég hamar kopik. Puha a gumi összetétele, könnyen defektet kapsz. Az árához képest jó kis gumi.

Üdv: isi

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
az 1.5ös gumit felraktam (nagy nehezen), felnyomta 60psire. de meghalok rajta, ugy szétrázza az agyam. Mennyire kéne belõni a nyomást ?? vagyok 70 kila. Nem akarom nagyon leereszteni, de így szétesek rajta :)
a black jack pöpec vont, de aszfalton ragad mintha mézben mennék.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts

Én a belsõt szoktam hintõporozni, de csak módjával.

Én a seggemet szoktam, de csak módjával. :D

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Az 1.35-ös marathon slick-et segédeszköz nélkül sikerült feltenni. Feszült rendesen, de a jó technika a kulcsa! :) Legugolsz, a kerék elõtted.Amikor a fele már fent van, alulról indulva mindkét oldalon kis fogásokkal fölfelé haladva kicsit magad felé és fölfelé húzod a gumit. A végén, amikor fönt már csak egy 10-15 centis rész van hátra, egyre inkább magad felé gyûröd a gumit, de mint az állat. Ha jól fogsz rá, akkor adja magát, és szerszám se kell hozzá.

Én a belsõt szoktam hintõporozni, de csak módjával.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Megrendeltem. Tejelni fogok.
Utanna a " Video`s ra kattincs!
http://www.tubelesskit.com/2005/Tubelesskit's.html

Videok
http://www.tubelesskit.com/2005/Video's.html

Rendelni Rebell-78 lehet

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ahogy látom, nem lesz nehéz...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
forgásirány maradjon hátul is a nyíl szerint

amúgy nekem volt, nem jött be annyira, de ha már megvan akkor el kell koptatni:)
Autist Team:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Makkszis háj roller 1,9 hátra? /CCre/
Óccsóé vettem /3 papír/, forgásiránnyal szemben rakjam hátra?

Zuzu

Zuzu

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Természetesen gyári Shimano XT kerekekrõl van szó. Felni natív UST-s.
Gumit simán felraktam rá, nem volt gondom vele. Fel is fújtam úgy 4 bar nyomásig, helyére is ugrott a külsõ, minden faszán nézett ki. Csak kb 2-3 perc alatt csontig leereszt. Végén beleraktam egy fazék vízbe is, semmi buborék nem jött. Na, mondom most a jó. Leraktam, 3 perc múlva ugyanúgy tök lapos. Na ha gyárilag selejtesek a külsõk akkor elmehet a **szba a Scwalbe. Ha belerakok egy belsõt akkor meg már DH súlyba lesznek a gumik.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
nálam tökéletesen mûxik az ust-s nobby, a másik bringán meg a tömlõs is gond nélkül......

Zuzu ha ez hasonló cucc mint a mavic /mellesleg én 150 körül azt vettem volna/ sza ha a felni középtáján van egy "vájatféle" felrakásnál oda beigazgatod a gumi peremeit, /ha jól csinálod egész können felmegy/ mûhelypumpával megnyomod és fél perc alatt felfújod...../ha a sh felni nem ilyen akkor nem tudom/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való