Nem.nemtévedek?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2006. október 31. - 21:43
Írta 2006. október 31. - 21:34
Def Jam Én is igy vok:D Valami hihetetlen gyorsan kopik de monyuk tapad isXD
JA meg nekem a wildlife annyira nem tetszett mert irtózatosan nehéz:) de a felnivégõ bigyula az tetszett benne
JA meg nekem a wildlife annyira nem tetszett mert irtózatosan nehéz:) de a felnivégõ bigyula az tetszett benne
Írta 2006. október 30. - 23:05
most egy nehéz aero felnim van, aminek a magassága kb 4cm, egy conti gumi, ami szintén nem a legkönnyebb fajtából van- ehhez képest egy kevesebb mint egy sm magasságú szingós felni, könnyebb aggyal, és gumival. szerintem a két keréken lessz fél kg minimum. ráadásul a kritikus helyen.
voti: köszi szépen, kecskeméti vagyok, amint lehet, elmegyek oda. matuzmaster, ha nemtévedek?
voti: köszi szépen, kecskeméti vagyok, amint lehet, elmegyek oda. matuzmaster, ha nemtévedek?
Írta 2006. október 30. - 22:48
Pfffff....Már ezt is tudom hogy többet nem vezsek Duro WildLife 2.6-ot!
Elkopott sz..rá kb fél hónap alatt!:chin:
Elkopott sz..rá kb fél hónap alatt!:chin:
Írta 2006. október 30. - 22:44
hi!
ilyen gumit vettem:
http://www.hutchinso...?id_modele=486#
2,1-es méretben, 505g.
valaki ismeri?
elég korrektnek tûnt, és ilyesmi mintázatot kerestem, ebben a méretben. elég puhának tûnik az anyaga.
ha elb*sztam, akkor tapintatosan közöljétek, ha meg mondjuk óvakodnom kell a tüskéktõl az átlagnál is jobban, vagy ilyesmi, akkor azt jó tudnom.
a komolyabb dekatlonyos bringák némelyikén ilyen volt.
remélem beválik.
és élõben sokkal meggyõzõbb
ilyen gumit vettem:
http://www.hutchinso...?id_modele=486#
2,1-es méretben, 505g.
valaki ismeri?
elég korrektnek tûnt, és ilyesmi mintázatot kerestem, ebben a méretben. elég puhának tûnik az anyaga.
ha elb*sztam, akkor tapintatosan közöljétek, ha meg mondjuk óvakodnom kell a tüskéktõl az átlagnál is jobban, vagy ilyesmi, akkor azt jó tudnom.
a komolyabb dekatlonyos bringák némelyikén ilyen volt.
remélem beválik.
és élõben sokkal meggyõzõbb
Írta 2006. október 30. - 22:12
Kiskubai Dunakeszin vannak használt szingók, de árat nem tudok (alkudj erõsen )
Írta 2006. október 30. - 21:34
nem vagyok egy guru, de ha engem kérdezel, ezen nem érdemes tökölni. úgy tudom, max 200 grammot tudsz egy keréken spórolni a szingóval, cserébe: ahogy írtad, 4000 forint a legolcsóbb, míg belsõt veszel 5-700 forintért, ráadásul a szingó sérülékenyebb.
mod.: gondolom, nem versenyzésre használod...
mod.: gondolom, nem versenyzésre használod...
Írta 2006. október 30. - 21:24
hát nem éppen új...régi bianchi váz.
a hátsó kerék most: koliken felni (szerintem ez lessz a nehéz..) 105-ös agy(régi), conti sport 1000, noname ezüst küllõk.
az "újabb" (ez a régebbi szingós): dura ace agy (ez is régebbi), nisi szingós felni, noname küllõk, és semmilyen gumi. jah, a hátsó sor is dura ace, szintén régebbi, de alig használt
régebben 10kg volt a bringám, elölhátul nisi felnikkel, noname szingókkal, és a mostani 105-ös agyakkal. vmelyik nap megmértem, és 11kg. és csak a kerekek változtak. meg bandázs, de az nemhinném, h számít. és szeretnék könnyíteni, és ha már ittvan ez a hátsó kerék mellettem...meg van egy u.i. felállású elsõ kerekem is. megtaláltam itthon egy régebbi defektesz szingómat, sikerült megfoltozni (ezúton is megköszönném annak a biondobikeos embernek, aki fölvette a mobilt, mondott árakat, utánanézett, visszahívott, és többek között azt is elmondta, hogy hogy kell szingót foltozni), így egy próbagumim már van. ha észrevehetõ a könnyítés a gyakorlatban is, akkor lehet, hogy veszek 2db tufo szingót ezekre a kerekekre.
a hátsó kerék most: koliken felni (szerintem ez lessz a nehéz..) 105-ös agy(régi), conti sport 1000, noname ezüst küllõk.
az "újabb" (ez a régebbi szingós): dura ace agy (ez is régebbi), nisi szingós felni, noname küllõk, és semmilyen gumi. jah, a hátsó sor is dura ace, szintén régebbi, de alig használt
régebben 10kg volt a bringám, elölhátul nisi felnikkel, noname szingókkal, és a mostani 105-ös agyakkal. vmelyik nap megmértem, és 11kg. és csak a kerekek változtak. meg bandázs, de az nemhinném, h számít. és szeretnék könnyíteni, és ha már ittvan ez a hátsó kerék mellettem...meg van egy u.i. felállású elsõ kerekem is. megtaláltam itthon egy régebbi defektesz szingómat, sikerült megfoltozni (ezúton is megköszönném annak a biondobikeos embernek, aki fölvette a mobilt, mondott árakat, utánanézett, visszahívott, és többek között azt is elmondta, hogy hogy kell szingót foltozni), így egy próbagumim már van. ha észrevehetõ a könnyítés a gyakorlatban is, akkor lehet, hogy veszek 2db tufo szingót ezekre a kerekekre.
Írta 2006. október 30. - 21:15
Írta 2006. október 30. - 21:00
nem:D ahhoz kell, h kipróbáljam, érezhetõen könnyebb-e a bringám a szingós hátsókerékkel...És mihez kell? Csúzlinak?
Írta 2006. október 30. - 14:50
És mihez kell? Csúzlinak?MONDOM OLCSÓN
4000 a legolcsóbb szingó...de nekem most elég lenne egy 1000ft-os, agyonhasznált akármi is...
Írta 2006. október 30. - 13:47
MONDOM OLCSÓNHa csak egy helyet kérsz akkor hívd fel a biondo-t. Tuti van Nekik.
4000 a legolcsóbb szingó...de nekem most elég lenne egy 1000ft-os, agyonhasznált akármi is...
Írta 2006. október 30. - 08:09
sziasztok! tudnátok nekem mondani egy helyet, ahol lehet olcsón szingót kapni? nem peremest, hanem simát...használt is jöhet, lényeg, h szingó legyen
Ha csak egy helyet kérsz akkor hívd fel a biondo-t. Tuti van Nekik.
Írta 2006. október 29. - 23:18
sziasztok! tudnátok nekem mondani egy helyet, ahol lehet olcsón szingót kapni? nem peremest, hanem simát...használt is jöhet, lényeg, h szingó legyen
Írta 2006. október 29. - 19:58
Tengermély tiszteletem!
Nos, engem is izgatna ez a téligumi dolog. Óútival járok, de kissebb havazásokban is szeretnék kétkeréken közlekedni, ehhez pedig egy jó gumi kéne. Ha valakinek van tapasztalata, az írjon. Köszi.
Continental GP 4-Season http://www.conti-onl..._season_en.html
kb 10.000 Ft/darab
Írta 2006. október 29. - 15:14
jutchinson gumikrol mi a velemeny?
erdemes beporbalni?
sziklas talajra mit ajanlotok?
erdemes beporbalni?
sziklas talajra mit ajanlotok?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. október 26. - 10:48
mohikán;
Ponthogy a hóleves-sars-posvány amortizál le mindent 2 hét alatt. Szerintem ebben nem érdemes menni. Vga ymeg kell várni, hogy hó legyen, vagy aszfalt a tutkó.
Ponthogy a hóleves-sars-posvány amortizál le mindent 2 hét alatt. Szerintem ebben nem érdemes menni. Vga ymeg kell várni, hogy hó legyen, vagy aszfalt a tutkó.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. október 26. - 10:45
Tengermély tiszteletem!
Nos, engem is izgatna ez a téligumi dolog. Óútival járok, de kissebb havazásokban is szeretnék kétkeréken közlekedni, ehhez pedig egy jó gumi kéne. Ha valakinek van tapasztalata, az írjon. Köszi.
Írta 2006. október 25. - 21:27
Hö
M1.5-ös csavarokból csináltam már ilyen "sufni" szöges gumit, csak apró 1 mm-es kilógással, nagyon hasítja a jeget, de sajnos a "globális felmelegedés".... hát kevés a jég, a tél inkább saras errefelé. Ezért kell fagypont körülire("télire") sárgumi. de nem vettem ilyet még életemben. Na majd most!
Kösz a tippeket!
M1.5-ös csavarokból csináltam már ilyen "sufni" szöges gumit, csak apró 1 mm-es kilógással, nagyon hasítja a jeget, de sajnos a "globális felmelegedés".... hát kevés a jég, a tél inkább saras errefelé. Ezért kell fagypont körülire("télire") sárgumi. de nem vettem ilyet még életemben. Na majd most!
Kösz a tippeket!
Tamás
Írta 2006. október 25. - 19:25
Ha van egy régi gumid ami feláldozhato, és elég türelmes vagy hozzá akkor sufnitunningolhatsz szögesgumit...ha hoba akarsz csak menni akkor akár kifelé szögezettett is csinálhatsz (de ahoz kell még egy halott vékony gmui, a belsö köré nehogy a szög feje benyomodjon a belsöbe és kilukasza) iletve aszfalton felejtös ez a verzio, ja és böhöm nehéz lesz a gumi az szent..