Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

nemtévedek?

Nem.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Def Jam Én is igy vok:D Valami hihetetlen gyorsan kopik de monyuk tapad isXD
JA meg nekem a wildlife annyira nem tetszett mert irtózatosan nehéz:) de a felnivégõ bigyula az tetszett benne

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
most egy nehéz aero felnim van, aminek a magassága kb 4cm, egy conti gumi, ami szintén nem a legkönnyebb fajtából van- ehhez képest egy kevesebb mint egy sm magasságú szingós felni, könnyebb aggyal, és gumival. szerintem a két keréken lessz fél kg minimum. ráadásul a kritikus helyen.

voti: köszi szépen, kecskeméti vagyok, amint lehet, elmegyek oda. matuzmaster, ha nemtévedek?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Pfffff....Már ezt is tudom hogy többet nem vezsek Duro WildLife 2.6-ot!
Elkopott sz..rá kb fél hónap alatt!:chin:

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
hi!
ilyen gumit vettem:
http://www.hutchinso...?id_modele=486#

2,1-es méretben, 505g.

valaki ismeri?
elég korrektnek tûnt, és ilyesmi mintázatot kerestem, ebben a méretben. elég puhának tûnik az anyaga.
ha elb*sztam, akkor tapintatosan közöljétek, ha meg mondjuk óvakodnom kell a tüskéktõl az átlagnál is jobban, vagy ilyesmi, akkor azt jó tudnom.
a komolyabb dekatlonyos bringák némelyikén ilyen volt.
remélem beválik.
és élõben sokkal meggyõzõbb :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Kiskubai Dunakeszin vannak használt szingók, de árat nem tudok (alkudj erõsen :))

országutti

országutti

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
nem vagyok egy guru, de ha engem kérdezel, ezen nem érdemes tökölni. úgy tudom, max 200 grammot tudsz egy keréken spórolni a szingóval, cserébe: ahogy írtad, 4000 forint a legolcsóbb, míg belsõt veszel 5-700 forintért, ráadásul a szingó sérülékenyebb.

mod.: gondolom, nem versenyzésre használod...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
hát nem éppen új...régi bianchi váz.
a hátsó kerék most: koliken felni (szerintem ez lessz a nehéz..) 105-ös agy(régi), conti sport 1000, noname ezüst küllõk.

az "újabb" (ez a régebbi szingós): dura ace agy (ez is régebbi), nisi szingós felni, noname küllõk, és semmilyen gumi. jah, a hátsó sor is dura ace, szintén régebbi, de alig használt

régebben 10kg volt a bringám, elölhátul nisi felnikkel, noname szingókkal, és a mostani 105-ös agyakkal. vmelyik nap megmértem, és 11kg. és csak a kerekek változtak. meg bandázs, de az nemhinném, h számít. és szeretnék könnyíteni, és ha már ittvan ez a hátsó kerék mellettem...meg van egy u.i. felállású elsõ kerekem is. megtaláltam itthon egy régebbi defektesz szingómat, sikerült megfoltozni (ezúton is megköszönném annak a biondobikeos embernek, aki fölvette a mobilt, mondott árakat, utánanézett, visszahívott, és többek között azt is elmondta, hogy hogy kell szingót foltozni), így egy próbagumim már van. ha észrevehetõ a könnyítés a gyakorlatban is, akkor lehet, hogy veszek 2db tufo szingót ezekre a kerekekre.

országutti

országutti

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
milyen bringa, ha szabad kérdezni? meg milyen felni?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

És mihez kell? Csúzlinak? :)

nem:D ahhoz kell, h kipróbáljam, érezhetõen könnyebb-e a bringám a szingós hátsókerékkel...

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

MONDOM OLCSÓN :)

4000 a legolcsóbb szingó...de nekem most elég lenne egy 1000ft-os, agyonhasznált akármi is...

És mihez kell? Csúzlinak? :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ha csak egy helyet kérsz :) akkor hívd fel a biondo-t. Tuti van Nekik.

MONDOM OLCSÓN :)

4000 a legolcsóbb szingó...de nekem most elég lenne egy 1000ft-os, agyonhasznált akármi is...

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

sziasztok! tudnátok nekem mondani egy helyet, ahol lehet olcsón szingót kapni? nem peremest, hanem simát...használt is jöhet, lényeg, h szingó legyen

Ha csak egy helyet kérsz :) akkor hívd fel a biondo-t. Tuti van Nekik.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
sziasztok! tudnátok nekem mondani egy helyet, ahol lehet olcsón szingót kapni? nem peremest, hanem simát...használt is jöhet, lényeg, h szingó legyen

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

Tengermély tiszteletem!

Nos, engem is izgatna ez a téligumi dolog. Óútival járok, de kissebb havazásokban is szeretnék kétkeréken közlekedni, ehhez pedig egy jó gumi kéne. Ha valakinek van tapasztalata, az írjon. Köszi. :)

Continental GP 4-Season http://www.conti-onl..._season_en.html
kb 10.000 Ft/darab

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jutchinson gumikrol mi a velemeny?
erdemes beporbalni?

sziklas talajra mit ajanlotok?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
mohikán;
Ponthogy a hóleves-sars-posvány amortizál le mindent 2 hét alatt. Szerintem ebben nem érdemes menni. Vga ymeg kell várni, hogy hó legyen, vagy aszfalt a tutkó.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Tengermély tiszteletem!

Nos, engem is izgatna ez a téligumi dolog. Óútival járok, de kissebb havazásokban is szeretnék kétkeréken közlekedni, ehhez pedig egy jó gumi kéne. Ha valakinek van tapasztalata, az írjon. Köszi. :)

mohikán

mohikán

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

M1.5-ös csavarokból csináltam már ilyen "sufni" szöges gumit, csak apró 1 mm-es kilógással, nagyon hasítja a jeget, de sajnos a "globális felmelegedés".... hát kevés a jég, a tél inkább saras errefelé. Ezért kell fagypont körülire("télire") sárgumi. de nem vettem ilyet még életemben. Na majd most!
Kösz a tippeket!
Tamás

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Ha van egy régi gumid ami feláldozhato, és elég türelmes vagy hozzá akkor sufnitunningolhatsz szögesgumit...ha hoba akarsz csak menni akkor akár kifelé szögezettett is csinálhatsz (de ahoz kell még egy halott vékony gmui, a belsö köré nehogy a szög feje benyomodjon a belsöbe és kilukasza) iletve aszfalton felejtös ez a verzio, ja és böhöm nehéz lesz a gumi az szent..