Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
A latexes belsõt simán lehet akármilyen márkájú folttal ragasztani, ugyanúgy mint a hagyományosat. NAgyjából ugyanannyira tartós is, maga a belsõ hamarabb fog elérni, mint a folt rajta...
Latexesbõl autoszelepest még nem láttam. De minek is lenne?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

egy cst montis verzió 2.1 gyárilag, 1 kiló volt darabja...

hehe mint a 2.35 2ply highroller..
akkor legközelebb inkább cst-t veszek :D

farolgatás meg a 10éves öcsémtõl is jó nagy blõdség, nem ám komolyabb fejjel.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
amugy cheng shin tyre

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

figyuzzatok má!nekem az országútin CST super HP gumi van sárgaperemes és hiába farolom agyonra nem kopik de semennyire
1200-é vettem nagykerbül!szerintetek jó gumi?

Nemmindegy, hogy szerintünk jó-e vagy nem? Már megvetted, használd egészséggel!
De az biztos, hogy én soha többet nem fogok CST-t hajtani....
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

figyuzzatok má!nekem az országútin CST super HP gumi van sárgaperemes és hiába farolom agyonra nem kopik de semennyire

CST=Chen-Shing Tyre....azokban márpedig van anyag bõségesen, nekem a meridán volt egy cst montis verzió 2.1 gyárilag, 1 kiló volt darabja...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ugyanúgy megfogja, mint a butyl anyagot? Kicsit fura. Latexbõl amúgy gyártanak autoszelepes változatot?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hagyományossal. Pl Pang, Tip-Top stb.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Sárcok, latex belsõt milyen gumijavítóval lehet befoltozni?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

A párból csak az egyik szakadt ki, szóval ha kell egy alighasznált...:D

remélem nem:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

na most jól õõõ...naa...fakkk...
most vettem meg. aszittem valami best buy-ra bukkantam:S cc-re szándékozom használni. de már mindegy, mert már megvettem.
írok, ha nekem is szétmenne

A párból csak az egyik szakadt ki, szóval ha kell egy alighasznált...:D

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

A Speed Kingbõl csak a 2,3as használható, a 2,1es oldalbütykei nagyon oldalra állnak így kanyarban elég gázos a cucc. A Conti híresztelésével ellentétben szerintem nagyon nem gyors maraton gumi, csak az ára miatt éri megvenni, Bringabutikban 1650, még van belõle sok náluk, 540g körül van ha jól emléxem. Nekem nem jött be, fõleg miután nálam és havernál is kiszakadt a Gödöllõi-dombság "igen köves" terepén, ráadásul az oldalfala és a peremhez közelebbi részen. Lehet h. csak egyedi eset, másnál még nem hallottam szakadásról.

na most jól õõõ...naa...fakkk...
most vettem meg. aszittem valami best buy-ra bukkantam:S cc-re szándékozom használni. de már mindegy, mert már megvettem.
írok, ha nekem is szétmenne

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

lánctalp?:)

valaki a continental speed kingrõl mondana vmit?

A Speed Kingbõl csak a 2,3as használható, a 2,1es oldalbütykei nagyon oldalra állnak így kanyarban elég gázos a cucc. A Conti híresztelésével ellentétben szerintem nagyon nem gyors maraton gumi, csak az ára miatt éri megvenni, Bringabutikban 1650, még van belõle sok náluk, 540g körül van ha jól emléxem. Nekem nem jött be, fõleg miután nálam és havernál is kiszakadt a Gödöllõi-dombság "igen köves" terepén, ráadásul az oldalfala és a peremhez közelebbi részen. Lehet h. csak egyedi eset, másnál még nem hallottam szakadásról.

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

reggeli nyálkás útra, havas idõre, jeges lefagyott aszfaltra miket lehet használni?

lánctalp?:)

valaki a continental speed kingrõl mondana vmit?

benedekco

benedekco

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
sziasztok... egyszerûen nem találtam téli gumikról szóló hozzászólásokat... (legalábbis keveset)
aszfalton használnám 100%-ban, reggeli nyálkás útra, havas idõre, jeges lefagyott aszfaltra miket lehet használni? milyen tapasztalatok vannak?

pl nekem ajánlottak egy Schwalbe CX Pro -t de ez nem kifejezetten téli inkább cyclo-cross...
please help...
Mé há nem?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ritchey Excavader WCS-rõl mik a tapasztalatok? Igen...E-bike :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
conti explorer pro nekem bevált, már a 3. garnitúrát kezdtem el koptatni. a blahához közeli butikban olcsón van darabja.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Conti Explorer Supersonic-al van valakinek tapasztalata?
Jó könnyûnek tûnik. Vagy hasonló súlyban és árban van jobb?
Ezt 21 euro-ért adják.

Model Size (ETRTO) Weight Type Recomm. pressure
Explorer 26x2.1 (54-559) 630 g wire (3 plies/84 tpi) 3,5 bar (max. 4,5 bar)
Explorer Pro 26x2.1 (54-559) 515 g folding (3 plies/170 tpi) 3,5 bar (max. 4,5 bar)
Explorer ProTection 26x2.1 (54-559) 525 g folding (3 plies/170 tpi) 3,5 bar (max. 4,5 bar)
Explorer Pro UST 26x2.1 (54-559) 700 g folding (3 plies/170 tpi) 3,0 bar (max. 4,0 bar)
Explorer Supersonic 26x2.1 (54-559) 440 g folding (3 plies/170 tpi) 3,5 bar (max. 4,5 bar)

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

sziasztok
visszaolvastam kicsit de nem láttam h lett volna e már szo szöges gumi házi készitéséröl:) (lehet h volt....)
azt szeretném kérdezni h aki csinált már ilyet az kb mekkora csavart rakot a gumiba és kb mennyit? ja és hogy müködött? lenne régi kopottab 1.95 ös gumim azt gondoltam h megtuningolom aztán jo lesz az majd ha leesett a ho....

üdv

Én tavaly csináltam szögekkel, kb 6 óra alatt és szarráment a kezem tiszta seb lett. Belülrõl leragasztottam a külsõt Pattex Power Tape-el és nem szúrta ki a belsõt. Tök jó lett. :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Maxxis Dy-no-Mite-tal tapasztalatok??? Vélemények? 1.95-ös méretben.