Azt tudom hogy tpi a szövetsûrûség, de ált ami annyival sûrûbb/keményebb pl nedves aszfalton rosszabb. Ofkorsz minél puhább annál jobban tapad és kopik...
2, Dante, így voltam IRC-vel is, de az a szemét még legalább 80%os 2000Km alatt
3, Black Jacken meglepõdtem, hogy kisebb az ellenállása is, lefeléken is nagyon jó volt meg felfelé is volt ahol a nálam 15kgval könnyebb srácnak nem forgott el a gumma fölfele nekem meg igen - platform pedálmind2, és õ idén kezdett montizni
4, Tavaly óta nincs kép a Trekrõl, nemsoká megérkezik elölre az XT a C050 helyett és akkor lesz kép... hogy a Scotthoz való alkatész keresést mikor hagyom abba azt nem tudom, de már 98% megvan... http://forum.bikemag...&postcount=2698
Csak nem tudom milyn nyerget tud hozni és hogy milyen cipõt vegyek, többi már végülis done, Ritchey szimpibb a Continál, szal mmiután fejembe az összes gumi gyártó összes CC/AM gumija és meghallgattam tõletek pár gummáról jót/rosszat ez is kialakult
5, Úgy gondolom hogy egyik legfontosabb a gumi - jóóó, nem ég és föld, de nekem fontos hogy mivel 10-15km terepre és rõl aszfalton hogy ott is és menet közben is lehetõleg jó legyen a gördülési ellenállása, szeretek õrült módjára menni soxor, nem árt ha partner ebben is a gumi, de csakazéseszállokle alapon is fel akarok jutni pár olyan helyre ahova megint jó ha kapaszkodik, ahogy homokba/köveken/sárban is járok, és ami nem túl drága és nem kõnehéz azokból próbálom kinézni hogy mi lehet a legideálisabb. Ha nem túrázok ennyit a honalpok/tesztek böngészésével és nem írok ki hogy ezt-meg ezt néztem ki akkor nem szóltok hogy drága/nem jó/stb, és egy kérdés beböffentését nem szeretem, szeretek utánajárni a dolgoknak, csak mivel keveset tudtam kipróbálni a többirõl próbáltam infókat szerezni. Igaz, majdnem én írtam az utóbbi 3 oldal felét, de jelentem végeztem :prosze: .

Sign In
Create Account

Back to top