Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás

Létezik olyan aszfalt illetve mindenes gumi ami vizes aszfalton nem csúszik? Mert a WTB Allterrainasaurussal majdnem sikerült 1x2x már elesnem kanyarban:S

Maxxis OverDrive. Nem kopasz, de tapad, és döngölt úton is jó. És van belõle könnyû változat is.

Sp

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
itten meg van ilyen: http://www.kerekpar-...D=232&katID=277

és kevláros, 515g a pacificcycles.hu táblázata szerint. asszem ez elég jó vétel lehet...

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
2.690 Ft, egy isten a mintája agresszív XC-re, jól gurul és 560g? Ne már, valami hibája csak kell legyen :) Nem kopik el 1500km alatt?

edit: ah, most olvasom csak lcs-t, akkor gondolom a 2690 a drótos cucc. mennyibe kerül a kevlár?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

ez nekem is szimpi (súly rendben, minta tuti, ár is), viszont én a 2.3-as factory dh-val feltünõen sok szúrásos defektet kaptam, máshoz képest (nokian nbx, specko enduro pro). xc-rõl ilyen viszonylatban van tapasztalat ?

az augusztusiban lesz a 742g-os drótos változat, ami jó nehéz xc-re, de én a 880g-os DH-t közel sem érzem annyinak, amennyi.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

Létezik olyan aszfalt illetve mindenes gumi ami vizes aszfalton nem csúszik? Mert a WTB Allterrainasaurussal majdnem sikerült 1x2x már elesnem kanyarban:S
De valszeg az aszfaltgarnitúrás kerekeken ez marad...
Terepre meg Kenda v Tioga:)

nekem Continenetal Citycontact van, és nem vettem észre, hogy vizes aszfalton különösebben jobban csúszna, legalábbis fékezésnél. kanyarban meg nem mertem még nagyon dönteni :))) a határait nem tapasztaltam még ki.

akkor ez most értékelhetõ információ volt?....

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
De valszeg az aszfaltgarnitúrás kerekeken ez marad...
Terepre meg Kenda v Tioga:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Tioga Factory Extreme XC
http://www.tiogausa....oryextreme.html

2.690 Ft és egy isten a mintája. egy az egyben, mint a Factory DH, csak kisebb, könnyebb, jól is gurul.

560g-al nem is mondható túl nehéznek

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Sziasztok! Csak mostanában kezdtem el olvasni a fórumot, úgyhogy sorry, ha már volt ilyen kérdés, de érdekelne mit ajánlotok hátsó guminak agresszív XC céljából. 2.1 körülire gondoltam, 3000ft körül, asszem az még nem túl vastag, fontos, h kanyarban is nagyon kapaszkodjon!!!
(kinézett: Kenda K 816, csak nemtom lehet e még kapni)
Súly lényegtelen...Elõre is köszi!
Amen

Árukat nem tudom, de edzeni és durvulni nagyon bejöttek a Kendák; Nevegal és Blue Groove :)

DeviatE

DeviatE

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Tioga Factory Extreme XC

2.690 Ft és egy isten a mintája. egy az egyben, mint a Factory DH, csak kisebb, könnyebb, jól is gurul.

ez nekem is szimpi (súly rendben, minta tuti, ár is), viszont én a 2.3-as factory dh-val feltünõen sok szúrásos defektet kaptam, máshoz képest (nokian nbx, specko enduro pro). xc-rõl ilyen viszonylatban van tapasztalat ?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Felraktam a 2,2es enduro-t 1 mm-rel keskenyebb és 1,5mm-rel alacsonyabb, mint a a 2,0-s adrenaline, menet tapasztalatom még nincs.

A sebesség mindent megold.

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Ok, a google csodákra képes:P Találtam:)
Akit érdekel, akkor Zöld Pont-ban 2900,-
Amen

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Köszi srácok!
Legszebbcsavo megfogtál ezzel a tioga-val, angyon bejön, csak nemtom merrefelé lehet kapni:P
Mégegyszer THX 4 all!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Sziasztok! Csak mostanában kezdtem el olvasni a fórumot, úgyhogy sorry, ha már volt ilyen kérdés, de érdekelne mit ajánlotok hátsó guminak agresszív XC céljából. 2.1 körülire gondoltam, 3000ft körül, asszem az még nem túl vastag, fontos, h kanyarban is nagyon kapaszkodjon!!!
Amen

Tioga Factory Extreme XC

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Hy All!

Valaki tudja melyik gumi szélesebb (ha a felni szélessége konstans)?:

Continental Diesel 2.5
Maxxis HighRoller 2.5

szélesség/magasság:
diesel: 61,5 / 58
HR: 57/57

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Hy All!

Valaki tudja melyik gumi szélesebb (ha a felni szélessége konstans)?:

Continental Diesel 2.5
Maxxis HighRoller 2.5
"...kis rutin, nagy bátorság..."

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
ha a súly nem számít, bár ez érdekes, akkor Z-max sztem
http://ebike.hu/term...6-22-ig-mtb/313
v smart sam
http://ebike.hu/term...-22-ig-mtb/2436

ha pesti vagy, akkor a bringabutikban most akciós talán mind2 gumi

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Amen

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
melyikben?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

valaki elmesélné nekem a tapasztalatait a Maxxis 1,5ös sárgumiról? (talán Medusa?)

Van teszt a Bikemagban.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
valaki elmesélné nekem a tapasztalatait a Maxxis 1,5ös sárgumiról? (talán Medusa?)
Õszinte véleményt szeretnék, megéri-e feltenni, tényleg olyan sokat dob-e a sárban? A ragadós, kicsit szikkadt sárban ér valamit vagy ez is összeszedi és futóversenyt csinál tekerés helyett? Mennyire kell keményre fújni, kell-e neki >3 bar? Mennyire para az 1,5ös gumi a vizesebb köveken, és ott ahol nincs t.kig érõ sár?
A vetélytárs egy 2.1-es Racing Ralph, amivel 2,4 baron használva a Szilváson semmi bajom nem volt...
Köszönöm!