Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

az explorer meg az ignitor mintája közel ugyanaz a "gyémántminta", mit a racing ralphnak. ignitor nem rossz, egyik kedve ismerõsömnek az van, õ már a 3. szettet koptatja, szereti. saját bevallása (és tapasztalata:() szerint vizes aszfalton piszkosul csúszik.

nem azért de a racing ralph mégcsak nem is hasonlít...

állítólag a conti jobb ugyanabban a mintában mint az ignitor de mivél én zsigerbõl utálom a contit igy ilyet nem mondok :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az explorer meg az ignitor mintája közel ugyanaz a "gyémántminta", mit a racing ralphnak. ignitor nem rossz, egyik kedve ismerõsömnek az van, õ már a 3. szettet koptatja, szereti. saját bevallása (és tapasztalata:() szerint vizes aszfalton piszkosul csúszik.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Maxxis Ignitorrol tud valaki valami negativot mondani? 2.1-est neztem UST verzioban.

mintara eleg hasonlo az explorerhez, szoval sejtesem szerint sz.r nem lehet

nekem 1.95-ös van (és kevés jó tapasztalatom, tapadásra nincs panasz viszont a ge.re rengeteg)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Maxxis Ignitorrol tud valaki valami negativot mondani? 2.1-est neztem UST verzioban.

borzalmas nagy a gördülési ellenállása , egyébként q. jó /legalábbis a 2,35-nek, de végülis a minta ugyanaz/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

És attól jobb lesz? Kb. annyi értelme lesz, mint 3.0-s gumit használni. 2,5-s bõven elég.

Köszi,akkor a 2,5-ös fogok rendelni. Hátulra is elég lenne szted a 2,5-ös?

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

a kb fél éves conti explorer-emen a felirat felett hajszálrepedések vagy mik vannak.alig volt használva csak esõs idõbe tettem fel, meg ha terepezni indultam.helyette volt silento II.ez normális jelenség?meg az oldalfalból valami cérnát húztam ki ami fityegett...

én is észrevettem repedéseket, keresztbe is, hosszába is... (citycontact) nyugtalanított, de nem tûnnek mélynek. meg a bazi defektvédelem ellenére is kaptam már velük két defektet (jó, az egyik egy durung akáctövis volt, a másik azóta sem tudom, mi), szóval okoztak már bosszúságot, de azért elég jó gumik..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Csak egy coilert:):) Amugy dh-ra lenne.

És attól jobb lesz? Kb. annyi értelme lesz, mint 3.0-s gumit használni. 2,5-s bõven elég.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
CJ, nekem is ilyen volt. sz*rd le, amíg mûködik, addig tekerd...nekem most szakadt ki teljesen az oldala (köszönhetõen a tavalyi szilvásos lyukakba belekapó szikláknak), ugyanilyet veszek...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
a kb fél éves conti explorer-emen a felirat felett hajszálrepedések vagy mik vannak.alig volt használva csak esõs idõbe tettem fel, meg ha terepezni indultam.helyette volt silento II.ez normális jelenség?meg az oldalfalból valami cérnát húztam ki ami fityegett...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

érdeklõdj Dr. Specinél:D

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

traktort vezetsz?:chin:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a 2,35-ös maxxis dh minion gumit cserélni elõl ugyan ilyenbõl csak 2,7re. Segítséget elõre is köszönöm!:)

traktort vezetsz?:chin:

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a 2,35-ös maxxis dh minion gumit cserélni elõl ugyan ilyenbõl csak 2,7re. Segítséget elõre is köszönöm!:)

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
kozben kiderult, hogy a felni 622-19es, szoval egesz keskeny gumik is ramennek? na mindegy, megsem 28as lett, hanem 37-622es, ugy kepzelem jobban fogja viselni a kozlekedesi stilusomat, illetve a bp.-i utburkolatokat.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Én a wcs-t hajtom hátul. A minta magas a gumi kemény. Nem kopik gyorsan, de vizes köveken csúszik.(jobban mint más, amiket használtam)

jo ok értem. kössz. a minta meg wcs-n meg compon ua. azt hiszem. köves-földes felfelén nem kapar el? vizesen csuszásra majd figyelek ;)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Ritchey Excavader Comp rol mit kell tudni? 1.9 es 575g ez azért nem is vészes.
csak a mintát nem tudom h valojában mekkora lehet rajta. nekem hátra kéne. de ahogy el nézem ez jol gördülhet lehet h elöre kéne inkább ilyen. :chin: aszfalton nem megy szét hamar?

Én a wcs-t hajtom hátul. A minta magas a gumi kemény. Nem kopik gyorsan, de vizes köveken csúszik.(jobban mint más, amiket használtam)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
Ritchey Excavader Comp rol mit kell tudni? 1.9 es 575g ez azért nem is vészes.
csak a mintát nem tudom h valojában mekkora lehet rajta. nekem hátra kéne. de ahogy el nézem ez jol gördülhet lehet h elöre kéne inkább ilyen. :chin: aszfalton nem megy szét hamar?

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Continetal Sport Contact 28-622-es lesz akkor valoszinu, aztan majd nyilatkozok rola, hogy milyen :)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

ezek szerint 24-622ig barmilyen kulso felmegy erre a felnire? Continental Sport Contact-ra gondoltam, aztan ha sokat esek vele, valtok valami jobban tapado kopenyre...

a 24 (25 -ös gumiméret van asszem) egyébként tipp volt, merthogy ekkora a felni kívül.. nem tudom, valójában mi a legkisebb méret, ami biztonságosan használható, ekkorát még biztos rá mernék tenni.

a slicktõl meg nem kell félni, aszfalton a legjobb, jobban tapad a rücsköseknél, egyedül a poros/sóderes részeken kell vigyázni vele, nomeg vizes villamossínen :S