[kimegy, megnézni]mekkora belsõt raktál bele? a méretének megfelelõt?
a külsõ 1.25ös a belsõt DIREKTE hozzá kértem, ez van rajta: Continental Tour 26 32/47 - 559/597 5-2000
[kimegy, megnézni]mekkora belsõt raktál bele? a méretének megfelelõt?
mekkora belsõt raktál bele? a méretének megfelelõt?eljött a földi létemben az a momentum, hogy beruháztam egy új elsõkerékre (26os MTB, keskeny 28 lyukú, kb 8 rongy volt semmi extra de nem is ez a lényeg) és azt a döntést hoztam, hogy élvezeteket tetézem még egy SCHWALBE KOJAK viccesnevû sztárgumikülsõvel. Installáltam a cumót, megpörgettem erre hüzannya, összevissza kalimpált a külsõ, olyan formát vett fel a gumi, mint egy szétmikrózott Sága Sajtli nyeklett nyaklott cseszlett kaszlott, jó. Leengedtem , masszírozgattam, megint fel, ugyanaz. Megint leengedtem , káromkodóizmokat is elkezdtem lassan bemelegíteni, kis levegõ be, egyenesbe masszírozás fel 4 bárra már megin kóvályog csókolom az úrrannya. Na most akkor mi va? Mennyek a Schwalbéhoz, mutassam meg a tervezûnek, hogy sehen sie hiertelen kunkorodik a gumi? Most télleg ez a S. Kojak a kula a 4 rongyos árával, vagy én vagyok a gyász, hogy még ennyit se tudok beállítani?
Akkor ma legalább ketten toltuk... Érdekes, hogy a Continental Traffic gumimmal 2 évig nem kaptam defektet, a 2 hete felrakott Schwalbe Smart Sam beszívott ma vagy 3 tüskét. Gondolkodom, hogy 820g & betonbunker, vagy 630g & papírsátor...Ma, csak a hátsó kerékben, ha jól számoltam
hat lyuk volt, mindez egy Maxxis Ultralight belsõvel, ja meg az elsõben is vagy öt lyuk... ez egy Continental belsõvel... Nem esett jól 2 km- t tolni, szerencsére egy Haverom (akivel épp bringáztam) Nagyapja épp nem messze volt, és így haza tudtam jönni gyorsabban, mintha még tolom egy 4 km- t...
Szerintem a Larsen nagyon jó gumi, igaz még nem mentem Vele, de már hallottam nagyon jó tapasztalokat róla...Panaracer Cinder-rõl van vkinek tapasztalata?
110/110 cc-s össztelósra milyen 2.1-2.2 méretû, hajtogatós gumit ajánlanátok? max 600gr-ig.
( A schwalbe NN-en kívül)
Vmi olyasmi párosra gondolok, ami elöl kicsit agresszívabb, míg hátul jól gurul.de lehet e-h egyforma is...
Maxxisból esetleg a larsen?
Meg ezt néztem még:
WTB Exiwolf Comp/Team 26x2,1
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ritchey bátyó kimondottan maratonra ajánlja a Speedmax Beta Compját. Legolcsóbb változata 4e alatt kapható. NAGYON gördül, jól mászik és fékezhetõ is. Kanyarban nem árt vele az óvatosság (murván legalábbis), de ahogy az általad említett Schwalbét figyelgetem, annál azért jobbnak tûnik a Z maxtól örökölt oldalsó mintázatával. Ahhoz sajnos nem használom elég régen, hogy érdemben mondhatnék bármit is a kopásállóságáról. Szerintem vedd szemügyre.
Schwalbe Marathon XR.
valakinek van tapasztalata vele? kerestem, de kevés infó jött..
2.35-ösben kéne, esetleg 2.0-ásban...
tandemre kéne, szerencsére nem sürgõs, de eddig ez tûnik a legmegfelelõbbnek a mintázat és egyéb adatok alapján.
csak van vagy 9000 Ft...
ez 2-3 másik gumi ára, szóval nem szeretnék melléfogni, de ha beválik és sokáig tart, akkor azért megérné.
vélemény?
Úgy hallottam, Continental Explorer Pro-ból (hajtogatós) van olyan, amire nem írják rá, hogy "Pro", pedig az. Ha a gumi 540 gramm és hajtogatós kivitel, akkor az biztosan a Pro változat?
Sima Explorerbõl a honlap szerint nincs is hajtogatós.
Continental AV40 belsõ szerintetek jó?
Mennyire éri meg egy Maxxis Downhill Specific 1,5mm ?
Úgy hallottam, Continental Explorer Pro-ból (hajtogatós) van olyan, amire nem írják rá, hogy "Pro", pedig az. Ha a gumi 540 gramm és hajtogatós kivitel, akkor az biztosan a Pro változat?
Sima Explorerbõl a honlap szerint nincs is hajtogatós.