Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Off
Drusza,ha gondolod szkennelt képet tudok feltenni hétfõn ..... bekötve minden MBAH szám itt pihen a polcon
on

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

A fickó dán volt, Jan Eric Ostergard, a gépe Corratec és a gumik is olyan semi-slick Corratec külsõk voltak. Ja, a gép 13 kiló volt !!
Ezeke a csávók NEM a technika miatt mennek jól. Ezek nagyon dúrván érzik a gépet. Ezt nehéz szavakba önteni. Én is ismerek 1 ilyen csókát. Ha csak a gépét nézed, elkezdesz röhögni. De ha meglátod, hogy megy a terepen, elgondolkozol, vajon mi lehet a titok.

Nem tudsz (tudtok) az eseményrõl képeket a neten? Nekem ez gyerek koromban nagyon nagy élmény volt és nosztalgiáznék egy kicsit.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Egyetértek, a gép csak segít, de hiába van egy 8 kilós XTR-es gép alattad a pályának pont megfelelõ gumival annak ellenére hogy nem mentél 1 hónapban 50 km-t, simán uccso leszel egy cc versenyen.

Én is egy 12.5 kg os géppel versenyeztem idén, OB kivételével 1.8-as Houffalize gumival. Kisnánán nem volt annyira vicces. És év végére egész yo eredmények születtek...

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.681 hozzászólás
A fickó dán volt, Jan Eric Ostergard, a gépe Corratec és a gumik is olyan semi-slick Corratec külsõk voltak. Ja, a gép 13 kiló volt !!
Ezeke a csávók NEM a technika miatt mennek jól. Ezek nagyon dúrván érzik a gépet. Ezt nehéz szavakba önteni. Én is ismerek 1 ilyen csókát. Ha csak a gépét nézed, elkezdesz röhögni. De ha meglátod, hogy megy a terepen, elgondolkozol, vajon mi lehet a titok.
Marci

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

lehetne kicsit konkrétabban? akkoriban nem követtem az ilyen eseményeket...

Sajnos az emlékeim elég homályosak már, mert ez olyan 1995 környékén volt. A lényeg, hogy a gyõztes által használt gumi olyasmi volt, mint a Ritchey SpeedMax InnoVader. Néztünk is nagy szemekkel, hogy hogy tudott az igen merdek emelkedõkön abban a sárban feltekerni. Ja, és hajlított felsõcsövû géppel nyomta.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nem olyan drótot te ami az perembe vaaan:D:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

huztam már ki belõle drótot azóta sincsen baja.

látod így lehet házilag kevlárperemest csinálni:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
conti sport contactal félek vizes aszfalton vizes gumival dönteni, érzem hogy csúszik ki azlólam folyamatosan a bicaj eleje.hihetetlen gyorsulás, nekem nehéz szerelhetõség(mire lejött kellett vagy 6 gumileszedõ...)amúgy egy fantasztikus gumma.huztam már ki belõle drótot azóta sincsen baja.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nekem ez a terepgumim :)

nekem meg Conti Country Ride 1,7 kb. mindent kapott már..

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Az én városimon szintén 38x622 conti contact van, és azt kell mondjam, szvsz az egyik legjobb mindenes városi gumi. Defeketem még nem volt vele (2 hó kb. 800 km, a montin a kenda kwickrollert hetente szereltem ugyanitt), jól tapad, alacsony a gördülési ellenállása, valószínû hóban sem lesz gond vele. 6 baron a 92 kilóm alatt nem ütöttem még fel, pedig megpadkáztam már párszor. Jahh, és a 2 együtt volt 2800. Én szeretem :)

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

nem irigyellek....:)

hát énsem:) nyáron láttam azt a gumit egy trekkingen hát a felni gyönyörûen nézett ki (igaz csaj volt a tulaj. demégmilyen:)) nemtudom hogy a gumi vagy a felni hibája (a csajé biztos:D) belemhetett valami kõbe és szépen behorpadt a felni pereme. de az õ gumija vékonyabb volt. az én 1.8-asomé kb 43mm ezis elég hurka....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nekem a legvastagabb gumim egy 37 mm-es conti contact, gyakorlatilag majdnem slcik. Nekem ez a terepgumim :)

nem irigyellek....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Elég hülye kérdésem lenne: Mért van a telógumiharmonikavédõn két pici luk? ::)  :)

Nekem a legvastagabb gumim egy 37 mm-es conti contact, gyakorlatilag majdnem slcik. Nekem ez a terepgumim :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nekem most õsz-tél-tavaszra 1.8-as van fenn aztán de ma esett egy kis hó kiváncsi leszek

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
én is 1,75öst tettem fel, az maxxis overdrive, de tapasztalatom még nincs, mert csak a kezemmel koszoltam be, pedig készültem, h megyünk, de egyszerûen nem jön össze.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.022 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Ha kinézek az ablakon, most sajnos elég távolinak tûnik. :(

Viszont, tegnap felpattintottam a slick helyett egy 1,75-ös SpeedBlastert - befért a keskenyebb fajta sárvédõ alá- hátra, remélem pozitív tapasztalattal gazdgodva gurulok vele hazafelé is a latyakban.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
jó lenne, ha már legközelebb lenne...:(

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.022 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Ehh...legközelebb elmesélem.:)
Corratec....:puke:

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Az elsõ Magyarországon (Csillebércen) rendezett MTB világkupa futamon a férfi gyõztes biciklijén egy apró és sûrûn barázdált mintázatú gumi volt. Éjszaka a verseny elõtt esett és nagy volt a sár. Õ nem cserélte le a gumit és nyert :-).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://ebike.hu/term...-22-ig-mtb/4952
próbálta vki?