Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15905 hozzászólás a témában

Caprineman

Caprineman

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
és ha nem jó milyet ajánlanátok kb. ilyen árkategóriában(3000 ft)?

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nekem volt, elsõ guminak haszáltam. Elõre elég tartós. Mindenhova elmegy, de igazán sehova sem igazán jó. Egyik haveromnak is volt, õ nedvesen össze-vissza csúszkált vele, nem szerette.

Caprineman

Caprineman

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Hellósztok!Nagyon új vagyok itt.lenne egy kérdésem,mit gondoltok a maxxis ignitor-ról... milyet ajánlanátok?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Mountain King 2.2 Supersonic ( 4 mérés)

• 478, 479, 483 und 495 Gramm
  • Széleség (2.3Bar) 48/53mm
  • Magasága (559-17 Felni) 48.5mm
De az a édekes, hogy 2.4-es ben 530gr mértek.

A 2.2-est a NN 2.1 el, a 2.4-est a 2.25-ös NN hasonlitható. A terepen meg marad a személyes benyomás. Valakinek tetszik, valakinek nem.

Hogy érted a szélességnél a két értéket? 48mm az oldalfalnál mért szélesség, és 53 a mintázat szélessége???

Mintázatát tekintve bizakodó vagyok, mert a bütykök elhelyezkedése az exploreréhez, az alakja a speedkingéhez hasonlít.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Használ valaki innen Conti Mountain King-et? Fõleg a 2,2"-os érdekelne, az alap kevláros verzió milyen széles és nehéz ténylegesen?

Mountain King 2.2 Supersonic ( 4 mérés)
  • 478, 479, 483 und 495 Gramm
  • Széleség (2.3Bar) 48/53mm
  • Magasága (559-17 Felni) 48.5mm
De az a édekes, hogy 2.4-es ben 530gr mértek.

A 2.2-est a NN 2.1 el, a 2.4-est a 2.25-ös NN hasonlitható. A terepen meg marad a személyes benyomás. Valakinek tetszik, valakinek nem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
fõleg csík nélküli kapható, de hétfõn kapsz pontos - naprakész infót.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
kapható nálunk olyan sch. Marathon (max 1.75 szélességig) amelyiken nincs reflex csík?
ami az ebikeon van (1.5 széles) azon van ilyen csík?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Használ valaki innen Conti Mountain King-et? Fõleg a 2,2"-os érdekelne, az alap kevláros verzió milyen széles és nehéz ténylegesen?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy országuti felnire milyen városi gumit ajánlotok ami bírja az üveget? Én a conti sport contactra gumijaira gondoltam, de nem tudom, hogy a 28 vagy 32 mm széles felmegy-e rá?

a felrakató szélességet a váz kialakítása is befolyásolja. erre is figyelj.
szerintem amúgy 28 vagy 32 mm szinte tök mindegy a felni szempontjából

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Nekem a sportcontactot még csak fémszilánk szúrta ki, az üvegszilánk csak beleállt, de nem tudta átszúrni.

nekem is van már benne pár apró mélyedés meg picike, apró felületi kivágás, üvegszilánk miatt. de defektetm ég sose kaptam vele, pedig megvan már majd' 1.5 éve.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Es tenyleg ott van:
Feltöltött kép
Latszik, hogy kezdo vagyok a temaban.

(Az elso hajtogathatos kulsom, mikor meglattam,
el sem tudtam kepzelni, hogy ez mitol marad a felnin.)

és melyikünk nyert? :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy országuti felnire milyen városi gumit ajánlotok ami bírja az üveget? Én a conti sport contactra gumijaira gondoltam, de nem tudom, hogy a 28 vagy 32 mm széles felmegy-e rá?

1600 km alatt eldobtam egy tufót, egy 100 km-t futtott michelint, a másik michelin pedig ma kapott egy csúnya vágást és persze hetente egy defekt, miközben a trekingen a conti contactom már többezer km-t lefutotott defekt nélkül.

Nekem a sportcontactot még csak fémszilánk szúrta ki, az üvegszilánk csak beleállt, de nem tudta átszúrni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
emelon,

próbáltad már a gumit? én is ilyenen filózom, csak nem akarok beleugrani vmi ratyiba...

vendég_emelon_*

vendég_emelon_*
  • vendég

A 2.1 -es Smart Sam milyen széles a futófelületnél? Valóban 54 mm?

Nem tudom pontosan megmerni, de biztos nincs 54.
Legvonalban inkabb 50.

vendég_emelon_*

vendég_emelon_*
  • vendég
Es tenyleg ott van:
Feltöltött kép
Latszik, hogy kezdo vagyok a temaban.

(Az elso hajtogathatos kulsom, mikor meglattam,
el sem tudtam kepzelni, hogy ez mitol marad a felnin.)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Sziasztok!

1600 km alatt eldobtam egy tufót, egy 100 km-t futtott michelint, a másik michelin pedig ma kapott egy csúnya vágást és persze hetente egy defekt, miközben a trekingen a conti contactom már többezer km-t lefutotott defekt nélkül.

Alfalaca

Alfalaca

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
A 2.1 -es Smart Sam milyen széles a futófelületnél? Valóban 54 mm?
ha valamit nem talál a Google, akkor vagy rosszúl keresel, vagy nem létezik.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Schwalbe Marathon Plus H349-et tegnap szereltem, ott fehérrel volt a forgásirány. Biztonság kedvéért filccel is rárajzoltam.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

a smart sam-en is van forgásirány jelzõ, ahogy az összes schwalbe-n. csak jól el van dugva :)

Nem minden Schwalben van. Az alberten pl. nincs, de az látszik a profilon, hogy mid 1-e merre vagy nem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a smart sam-en is van forgásirány jelzõ, ahogy az összes schwalbe-n. csak jól el van dugva :)
a minta közelében kell keresni, nem az oldalfalon, ahol más gumiknál alapból van. illetve nagyon kicsi a felirat is, jól végig kell böngészni a gumit.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.