Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem, csak ismerem a határait. :D

És a Hegyikirállyal kapcsolatos tapasztalatokért írjatok McGywer-nek.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Speed King nekem laza talajon elég jó, aszfaltra meg naná, hogy nem való. Hóban(ami már nincs) kevés ellenfele van.
Lefele laza talajon nagyon jól bírtam irányítani, és számoljuk bele, hogy csak elsõfékem van...

merész vagy...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Speed King nekem laza talajon elég jó, aszfaltra meg naná, hogy nem való. Hóban(ami már nincs) kevés ellenfele van.
Lefele laza talajon nagyon jól bírtam irányítani, és számoljuk bele, hogy csak elsõfékem van...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
szia!
nekem volt speed kingem, 3 hónap alatt elfogyott, kiszakadt belõle bütyök, és aszfalton rémálom. szóval ha nem az erdõben laksz, akkor inkább valami mást válassz. most conti traffic van fenn a gépen, és száraz erdei talajon jobban bevált, mint a speed king. mondjuk nagy porban kanyarban eléggé sodródik, azzal számolni kell.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Mountain Kinget ténylegesen próbált már valaki? Ezen vagy esetleg speed kingen gondolkozom. Pletykák, hírek nem izgatnak. Eddig nekem egyik olcsó, másodosztályú contival sem volt bajom.

Keresd vissza, Rémhöri leírta a tapasztalatait vele
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.362 hozzászólás
Mountain Kinget ténylegesen próbált már valaki? Ezen vagy esetleg speed kingen gondolkozom. Pletykák, hírek nem izgatnak. Eddig nekem egyik olcsó, másodosztályú contival sem volt bajom.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

nekem volt xc at... fékezésenként szakadnak le róla a bütykök meg szanaszét van vagdosva a felülete. az xcr még ennél puhább annaka fele leszakadhat egy fékezéskor (külföldiek is ezt írják negatívumnak legfõképp)

No igen, igazából ettõl tartottam én is. Mondjuk egy kõ nehéz Ignitort használok most, de az is tény, hogy még egy maratonon se álltam meg defekt miatt:) Csak most valami könnyebbet, jobban tapadósat, mást szeretnék kipróbálni. Tigger mondta még a CrossMarkot, arra lehet rápróbálok.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
szerintem én beruházok egy racing ralph(hárul)-nobby nic(elõl) párosra...

aztán sárban meg majd meglátjuk(megmutatkozik a technikám;))... úgy gondolom mindkettõ 2.1- es lesz...

szerintetek? szilvás-duna-buda-kovácsi-bükk-mátra-meg talán a pannon maratonokra jók lesznek?
még egy kicsit saras idõben még lehet velük rendesen menni, nem?

aztán ennyi:)

többet már nem kérdezek(ma) ebben a topicban(remélhetõleg:))...

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Mi volt vele gond?

nekem volt xc at... fékezésenként szakadnak le róla a bütykök meg szanaszét van vagdosva a felülete. az xcr még ennél puhább annaka fele leszakadhat egy fékezéskor (külföldiek is ezt írják negatívumnak legfõképp)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Mi volt vele gond?

sárban szarabb mint a racing ralph, oldaltartása nulla, köves szikláson nem nagyon tapad, a "bütykei" fél centis darabokban szakadtak le, én nem szoktam defektelni de ezzel a cca 1500 km-en 3 szor volt . ilyenek. mondjuk gördülése elég jó volt. igazából 2 elönye volt hogy szép ,meg hogy kopott mint a szar és hamar ki lehettett dobni a pi...ba. ja igen kb ez is 1500 és kuka.
az olcsóbb új verziók lehet hogy keményebbek azt nem tudom.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

én spec az elsõ szériás all mountaint próbáltam, ami szürke volt és drága :), de ugyanaz a minta mint xcr at csak 2,2-es....na annál szarabb gumim éltemben nem volt

Mi volt vele gond?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
[quote name='Bikertigger']plusz vegyes használatban 1500 km és kuka.[QUOTE]
úgy gondoltam, hogy csak versenyre tenném föl ezeket a gumikat... illetve verseny elõtti pár edzésre

hol is van az a táblázat, hogy melyik pályára milyen kombóval kell menni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
én spec az elsõ szériás all mountaint próbáltam, ami szürke volt és drága :), de ugyanaz a minta mint xcr at csak 2,2-es....na annál szarabb gumim éltemben nem volt

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

:D Itt mindenki a méregdrága, gyorsan kopó Schwalbe gumikat szereti?

:) eddig 2000 Ft- os Explorer Pro- val mentem

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
:D Itt mindenki a méregdrága, gyorsan kopó Schwalbe gumikat szereti? Régebben még az olcsó Maxxis volt a menõ.
A WTB-rõl sem szabad elfeledkezni, nagyon jó a mintájú külsõik vannak és nem is drágák.

Egy Michelint egyszer én is kipróbálnék hosszútávon. Amit eddig láttam annak elégkemény volt az anyaga és jól mászott.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Most pár helyen elég jó árban van a Michelin XCR A/T (a 127 tpi-s verzió ugye). Érdemes beruházni rá? Milyen a gördülése, kapaszkodása, tapadása ennek a külsõnek?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nézd meg,hogyan reklámozzák az FF-et..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

értem

és melyik a jobb, hogyha 1.8- ast vagy ha 2.1- est veszek nobby- ból
egyébként tényleg ilyen 520g- nál jár 2.1- es méretben?

és hogy is szokták? elõre racing ralph, hátulra meg nn? ez miért jó?

az 1,8-as nagyon csirke szerintem, bár Hozé használ olyat vmelyik keréken, kérdezd meg tõle

RR azért jó hátra mert nagyon alacsony a gördülési ellenállása, de azt sárban tényleg felejtsd el plusz vegyes használatban 1500 km és kuka.

ha nagyon haladós akarsz lenni meg lehet próbálni a hátra furius fred elõre racing ralph kombót kizárólag csontszáraz idõben, bár a FF és a defektek viszonyára azért kiváncsi lennék

meg nagyon dicsérik a maxxis crossmarkot mostanság
2,1-esben lehet itthon kapni, a könyebb változat 500 g körül van. persze sárban ez sem lesz jó

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
értem

és melyik a jobb, hogyha 1.8- ast vagy ha 2.1- est veszek nobby- ból
egyébként tényleg ilyen 520g- nál jár 2.1- es méretben?

és hogy is szokták? elõre racing ralph, hátulra meg nn? ez miért jó?

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
ezek inkább túra/expedíció gumik - bár lehet, hogy használja valaki versenyre is