Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15905 replies to this topic

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Sziasztok!

Cross bringára milyen külsõt ajánlotok 700x35C méretben?
95%-ban aszfalton használom a bringát.

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
A Speci Eskar ugye az Enduro utódja? Van belõle 2,2-es? én nem láttam de ha nincs akkor mennyivel nagyobb?
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
én kb 2.5 hetente cserélgetem a gumikat ugyan azon elven mint te, csak nálam olcsóbb gumik szerepelnek. már majdnem egy éve folyik ez, de károsodást nem vettem észre se a felniben, se a gumiban.

az igazi megoldás számomra egy félterep gumi lenne, mert én inkább száraz/nedves sár terepen megyek, tapasztalataim szerint oda az is elég.

ha a bm normálisan fel tudja venni most majd a rendelést (május 5.tõl) akkor benevezek vagy egy michelin száraz gumira, vagy egy vredestein tc-ra.
szerintem ezek majd megállják szárazabb terepen is, aszfalton is a helyüket, max egy pöppet gyorsabban kopnak majd

Kapo

Kapo

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Van két köppenyem, az egyiket inkább betonra, a másikat csak terepre használom. Mivel drágálottam a felni árát azt nem vettem, hanem a gumikat cserélem, amikor kell.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a mai aránylag jó (MAxxis és a Schwable) gumik hány cserét bírnak ki? Szerintetek megsérülhet, vagy tönkre mehetnek a le-föl szereléstõl?
Köszönöm!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
alacsony.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

rendeltem egy Vredestein Black Panthert, ill. egy Tiger Clawt.. mindkettõ 2.0"

sok jót hallottam róluk, most bizonyíthatnak..

Melyik Tiger a magas v. az alacsonyabb mintázatú?
www.sintesibikes.com

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

ÁÁÁÁÁ, már bemelegítettünk a Nagy-Szoplák túrával.:)
Mikor leszel óvatosan bevethetõ állapotban? Mert az itthoni beteg is lábadozik, nemsokára (1-2hét) Neki is mehet a könyebb terep.

Hogy ON is legyen.
Holnap kipróbálom a "rossz" gumikat a Dombságban is, bár szerintem ott pont jól fog mûködni.
A múltheti sárban ugyanúgy csúszott mint mindenkié.

Nekem még csak az aszfalt indul. Terep jelenleg beláthatatlan messzeségben van.:(

OFF
Nem próbáltad azt a müanyak valamit ami spacer akar lenni leszedni a cipöröl?

Felraktam mindkettõt, de a jobb oldal akkor is problémás maradt.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Na Te csak vigyázzál magadra! Jön még kutyára gyorsvonat meg börzsönyi szivató.:chase:

ÁÁÁÁÁ, már bemelegítettünk a Nagy-Szoplák túrával.:)
Mikor leszel óvatosan bevethetõ állapotban? Mert az itthoni beteg is lábadozik, nemsokára (1-2hét) Neki is mehet a könyebb terep.

Hogy ON is legyen.
Holnap kipróbálom a "rossz" gumikat a Dombságban is, bár szerintem ott pont jól fog mûködni.
A múltheti sárban ugyanúgy csúszott mint mindenkié.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Na látod, nekem is ezért ugrott le a Mallet a géprõl. Túrákon mindig én voltam a derültség okozója.

OFF
Nem próbáltad azt a müanyak valamit ami spacer akar lenni leszedni a cipöröl?

Ez volna még 1 megoldás amit kipróbálok, ha igy sem megy, akkor lessz eladó Acid.

sry

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Úgy gondoltam én is.
Aztán felrakja és elmegyünk Degec-re túrázni. Úgy látom az nekünk hazai pálya.

Na Te csak vigyázzál magadra! Jön még kutyára gyorsvonat meg börzsönyi szivató.:chase:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Majd írj róluk.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Úgy gondoltam én is.
Aztán felrakja és elmegyünk Degec-re túrázni. Úgy látom az nekünk hazai pálya.:P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Még ne!
Elõbb gyógyuljon a bibije nekije! ;)
Majd aztán jöhet a mulatós rész is, azokkal a jóó kis pedálokkal! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Na látod, nekem is ezért ugrott le a Mallet a géprõl. Túrákon mindig én voltam a derültség okozója.

Dehogy is, rakd vissza nyugodtan!:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Elsö kiruccanás a Conti MK Supersonik- kal, Albert és NN után.

Szerelés közbel kicsit megiettem, amikor a 2.2-es MK elment volna belsönek a 2.25 Albertbe.
50km AM re vittem és felfele tehnikás szakaszokon jobban bejött hátul mint a 2.25 NN. Itt kellemesen meglepödtem. A DH tól azért féltem, mert elöl elég vékonyka. Ès lefele is jól ment, kavicsos részeken nem volt az a "nyálas", bizonytala érzés a kanyarokban mit a NN-töl ismerek.

Vonal alatt nekem tetszik, meg azért - 250gr az Albert/NN kombihez képest, az is valami.

OFF:
Csak az esésekröl kellene valahogy leszokni. Amióta a Brather pedálok vannak a cajglin lekopott valami 0,5m2 bör rólam.
Sehogyse kimászni belölük:(

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Milyen gumid van/lesz hátul?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Elsö kiruccanás a Conti MK Supersonik- kal, Albert és NN után.

Szerelés közbel kicsit megiettem, amikor a 2.2-es MK elment volna belsönek a 2.25 Albertbe.
50km AM re vittem és felfele tehnikás szakaszokon jobban bejött hátul mint a 2.25 NN. Itt kellemesen meglepödtem. A DH tól azért féltem, mert elöl elég vékonyka. Ès lefele is jól ment, kavicsos részeken nem volt az a "nyálas", bizonytala érzés a kanyarokban mit a NN-töl ismerek.

Vonal alatt nekem tetszik, meg azért - 250gr az Albert/NN kombihez képest, az is valami.

OFF:
Csak az esésekröl kellene valahogy leszokni. Amióta a Brather pedálok vannak a cajglin lekopott valami 0,5m2 bör rólam.
Sehogyse kimászni belölük:(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

végül is nem azt rendeltem..

Milyen gumid van/lesz hátul?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

A rubena silica medium compound gumikkal érdemes vigyázni nedves köveken, gyökereken és kb 0,1mm-t kopik 100km-en.

végül is nem azt rendeltem..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A rubena silica medium compound gumikkal érdemes vigyázni nedves köveken, gyökereken és kb 0,1mm-t kopik 100km-en.