Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ha tényleg nem számít a súly Panaracer FireXC Pro. Jó aszfalton, terepen és hamar kidobálja magából a sarat.

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Kontinentális Sebességkirály/Hegyikirály.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

pufihus

pufihus

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Sziasztok!
Tanács kéne! Vegyes terepre (sziklás- törmelékes-sáros ösvényre) keresek külsõt elõre-hátra és nincs túl sok ötletem. A cél: felmászni és learaszolni minél meredekebb ösvényen. Aszfalton keveset fogom használni. Sebesség, súly nem érdekel. Az ár sajnos annál inkább (max 4000/db) Javaslat?
Köszi!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

off
legközelebb próbáld ki a fogas alsó végállomásától a felsõig, úgy nem a gumi fog leereszteni :P
on

:offtopic: majd a következõ bkv-sztrájknál:D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
off
legközelebb próbáld ki a fogas alsó végállomásától a felsõig, úgy nem a gumi fog leereszteni :P
on

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
conti belsõk tudnak elég szépen ereszteni, nálam egy erdei ment után úgy 1,5-2bar ki szokott menni belõlük. itt az erdei ment = fogas felsõ végétõl fogas alsó végéig

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Ez ugye elírás?

"Köpeny WTB Mutano Raptor Tubeless 26x1,95:
[blablabla]
Ajánlott bruttó fogyasztói ára: 4. 200 HUF"

Eddig 5k volt a legolcsóbb helyen (úgy, hogy állítólag 50%-kal le lett árazva)... szóval akkor most mennyi egy ilyen külsõ? (és ha valóban 4200, akkor hol? :))

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
sajnos szinte mindenhol van, ahol megteremnek gyomok (pl gyomos salakos focipalya, ismeros dupla defektet kapott 10 meteren), nekem itt Csillaghegy-Romaipart tersegben sikerult kb 10-12 defektet begyujtenem tole ... guglizd meg:
http://www.google.hu...rálydinnye=
(vicces, hogy gyogynoveny amugy)

itt van egy tanulsagos kep a tovisekrol:
http://www.kti.szie....yl/trib_ter.htm
en lattam gumikulsot is bringaboltban, ami hasonloan nezett ki, mint a cipotalp a kepen.

ha egyszer telibemented, a kulso sztem kuka, a belsovedo kevlar betet-szalag ved ellene, de nehez, es nehez ugy belerakni a kerekbe, hogy ne usson.
nekem most surubb szovesu kulsom van (conti gravity protection 180tpi) - ami viszont vlszleg gyorsabban fog kopni - de ezzel az elmult par hetben-honapban legalabb megusztam a toviseket.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Amúgy királydinnyét milyen heLyeken lehet találni,és mit lehet ellene tenni?
www.sintesibikes.com

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
nalam a misztikus defekteket a kulsobe beagyazodott kiralydinnye tuskek okoztak, amik szep lassan esterol-estere bringazasonkent doftek at a belsot, gyorsabb-lassabb leeresztest produkalva, mikor hogy. aztan egy este eros feny alatt vegigbogarasztam az egesz kulsot negyzetcentinkent, talaltam 2 nagy, meg vagy 3-4 kisebb beletort tovist, ezeket kiszedve, meg belsovedo kevlart hasznalva meg jo volt a kulso egy darabig. csere ota nincs defektvedom, es megsem volt defektem.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,362 posts
Gondolom, hogy ezzel állhat kapcsolatban, de ugyanolyan nyomáson használjuk õket, mint eddig...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
nekem is szokott ilyen lenni, attól van, hogy elfordul a külsõ a felnin, és a szelepet oldalt kivágja a lyuk széle...

alacsony nyomáson nagyot fékezve szokott elõfordulni..

nemtudom erre gondoltál-e, lehet hogy neked tök máshol szakad ki, de akkor nincs tippem..:)
Autist Team:)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,362 posts
Pár hónapja kezdték el a belsõink azt csinálni, hogy fogták magukat és a szelepnél kiszakadtak. Ez 3 különbözõ felninél kb egyszerre jelent meg. Ebbõl kettõ már sokat használt, pár ezer km-rel, soha nem volt velük probléma. Felnivédõ szalag sem mozdult el, egyikben csak szigszalag volt amúgyis, nem cseréltem semmit rajtuk.
Mitõl lehet ez? Több féle belsõvel lis eljátszották. Már vagy 10 éve több száz belsõ cserét, ragasztást megcsináltam, soha nem volt ilyen problémám. A két régi felnit alaposan megreszeltük, most egyelõre jók. Az újon dolgozunk.
Egy fél éve ugyanilyen ragályos belsõleengedést tapsztaltunk. A bringáink 2-3 nap alatt képesek voltak teljesen leereszteni. Ezt párszor eljátszották, aztán mindenféle javítás nélkül megszûnt a probléma.
Misztikum.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Megvan a Speci. :) Elõre-hátra forgásirány szerint tegyem fel? Vagy hátul megfordítva? Kétféle keménységû gumiból van; jelentheti az azt, hogy aszfalton sem kopik nagyon?

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Sziasztok!
Panaracer Smoke-hoz nem kapok sehol Dart-ot. (2.1) Esetleg tudna valaki más alternatívát mondani?
" A Cube el van vetve! "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
http://www.chainreac...spx?BrandID=366

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Ugyanaz volt nekem is, hasonlóan jónak találtam, de 680g-nak mértem. Kicsit sok 1,8"-osban. :(

Edit: a 2,1-es 790g (BB mérés)...

X

Jaja sztem. is sok,most 1.8-as Maxxis Medusa-m van.Drótos verzióba 500 g körül van.Sárban sztem. jobb mint a Pana volt,száraz talajon kb. hasonló de ezt ott úgy se fogom használni.

Tud vki. mondani nekem 1 bolt linkjét ahol lehet Geax külsõket kapni.Elõre is köszi.(azt tudom hogy nem hozzák be kishazánkba)
www.sintesibikes.com

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Ugyanaz volt nekem is, hasonlóan jónak találtam, de 680g-nak mértem. Kicsit sok 1,8"-osban. :(

Edit: a 2,1-es 790g (BB mérés)...

X

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Nekem 1.8-as Fire xc volt 2006-ban és a sarat egész jól bírta(nem úgy mint 1 Schwalbe Black Shark) de ez szárazon is jó volt.
www.sintesibikes.com

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Azt a Speci FastTrak LK 2Bliss 2,0 gumit én is néztem, egész jó árban van 3390 Ft-ért

Csak hát nem ennyi az ára, elírták.

A sebesség mindent megold.