Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Lehet, hogy már volt téma, de hirtelen nem találom..., Garda Maratonra jó lesz a Schwalbe Nobby Nic-Specialized Fast Trak Pro összeállítás?

ha engem kérdezel, akkor tubeless-el okés, de belsõvel kicsit lehet, hogy kevés lesz a 2.1/2.0" páros. a német újságok tele vannak azzal, hogy vigyél 2,25" gumit gardára. (bár a 2,25" RR éppen olyan vastag, mint egy 2,1" conti explorer, csak ugye jóval ballonosabb!)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Köszi DaveRider. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
gripmastert adtak haver tavalyi corrattecjéhez, nem rossz gumi, de kb aszfalton meg murván kívül máshova nem érdemes felrakni, max görgõre, ott sincs sok hangja...de ahhoz meg drága.

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Lehet, hogy már volt téma, de hirtelen nem találom..., Garda Maratonra jó lesz a Schwalbe Nobby Nic-Specialized Fast Trak Pro összeállítás?

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
A keskenyebb könnyû és jól gördülhet,mondjuk én ilyet OX-ra nem tennék fel,de maratonra lehet.
A másik az tetszik csak az meg kicsit széles.Amúgy mint ha hasonlítan kicsit a Maxxis Ingnitorra.
www.sintesibikes.com

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Én sem tudom hogy jött ki az a 15k/pár. :)

Jah; van az apróban Corratec külsõ. Kevláros, nem nehéz, baráti áron. Milyen lehet?

http://piacter.bikem...t=131487&cat=17

X

Eredeti ára anno olyan 7500-7600 volt, talán azt látta még a kolega.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nulla minta, ellenben lesz jó sok defekted..

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Én sem tudom hogy jött ki az a 15k/pár. :)

Jah; van az apróban Corratec külsõ. Kevláros, nem nehéz, baráti áron. Milyen lehet?

http://piacter.bikem...t=131487&cat=17

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Na, megnéztem a panaracert. Több mint meggyõzõ! A 2.1-est igencsak el tudnám képzelni. Az ára miatt viszont (15000/pár) biztos, hogy rövid távon vmi erõsebb kompromisszumra kényszerülök. Erre volna vmi tippetek?

Jelenleg én is ezt nyuzom, de azért "némileg" kedvezöbben jutottam hozzá:) Itt: http://www.probike.hu/arlista.html nézelödj.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Hosszas dilema után végül is a Conti hegyi király kipróbálásánál döntöttem,jövõ héten már meg is veszem elõre hátra.Köszi a segítséget mindenkinek. :)

conor voitl-én az van, 40 kilos túra már meglátszott rajta. tartóssággal ne igazán számolj, ellenben egész jó. fõleg 2ezerért :)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Kontinentális Sebességkirály/Hegyikirály.

Hosszas dilema után végül is a Conti hegyi király kipróbálásánál döntöttem,jövõ héten már meg is veszem elõre hátra.Köszi a segítséget mindenkinek. :)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

pufihus

pufihus

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
A Hussefelt honlapján néztem az árakat, de (szerencsére) mellénéztem. Így egészen más! Azt hiszem ennél maradok. Azért kösz a többi tippet is!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Srácok, van valakinek tapasztalata a panarészer Flat away nevû defektgátló kevlárszalagjával? Beválik?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
háj roller is jó kis ,gumi, tényleg-nekem-
1.95 be volt nekem

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás

Na, megnéztem a panaracert. Több mint meggyõzõ! A 2.1-est igencsak el tudnám képzelni. Az ára miatt viszont (15000/pár) biztos, hogy rövid távon vmi erõsebb kompromisszumra kényszerülök. Erre volna vmi tippetek?

Ezt nem értem. Drótperemes 3k körül van. A 7,5k az Aramid-peremes ár, de nekem azt mondták az nincs is kishazánkban (ezért vettem Specit).

Edit: http://www.hajtany.h...kat=10&marka=13

Például.

X

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Sztem a drótos Schwalbe Little Albert is jó lenne neked v. Maxxis Hard Drive az is jó ilyen felhasználásra v. Ritchey Z-max arról is jókat hallottam.
www.sintesibikes.com

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Volt a Panaracer olcsóbban is, ha jól emlékszem, bár lehet az nem pro.
WTB-k is egész jó áron vannak, bár a minõségükhöz nem tudok hozzászólni. Esetleg IRC Notos, ez 4ezer alatt van, viszonylag hamar elkopott, bár én kimondottan sokat használtam betonon.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Maxxis High Roller XC 2,1

pufihus

pufihus

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

pufihus

pufihus

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok!
CC-hez keresek külsõt vegyes terepre (aszfalt nincs benne),minél meredekekebb felmászáshoz, meg learaszoláshoz. Nem sietek sehová. A grammok sem érdekelnek. Ha esetleg szemérmetlenül olcsó, az nem hátrány...
Szóval, milyet elõre, milyet hátra?

Bocs, elcsesztem, ezt itt már kérdeztem egyszer..
Kösz a tippet, máris utánanézek.