Érdeklõdni szeretnék van-e vkinek tapasztalata Conti Mountain King kevláros változatáról?Maratonokon versenyzek rövid,közép távon arra néztem ki,mert jó áron van most 3300.Esetleg ha ebben az árkategóriában van vkinek ajánlata azt is szívesen várom lényeg a fékezhetõség a kanyarsebeség és a defekt nálam.
Én a múlt héten raktam fel elõre hátra a 2.2-es kevláros Conti Mountain King-et amihez 3000Ft/db-ért jutottam hozzá a BigBike-nál.Eredetileg 3500Ft lett volna de mivel 2db-ot vettem 6000Ft-ért elhozhattam.(lehet hogy csak azért mert már régen ismerem az eladót meg már valahól törzsvásárlójuk is vagyok? :chin: )Még sajna nem mentem vele sokat(40-50km) de én megvagyok vele elégedve mondhatni pont erre illetve ilyen mindenes gumira számítottam.
Kanyarban nagyon stabil,elõnyös mintázata jóvoltából nem marad benne a sár,igaz hogy van egy kis hangja de ez útburkolat fajtától is füg(mégis csak egy terepgumi),szerintem nagyon jól fékezhetõ,s bár még nem sokat használtam eddig még nem vólt defektem sem pedig mentem vele erdõs bokros helyen is.