Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Na Te csak vigyázzál magadra! Jön még kutyára gyorsvonat meg börzsönyi szivató.:chase:

ÁÁÁÁÁ, már bemelegítettünk a Nagy-Szoplák túrával.:)
Mikor leszel óvatosan bevethetõ állapotban? Mert az itthoni beteg is lábadozik, nemsokára (1-2hét) Neki is mehet a könyebb terep.

Hogy ON is legyen.
Holnap kipróbálom a "rossz" gumikat a Dombságban is, bár szerintem ott pont jól fog mûködni.
A múltheti sárban ugyanúgy csúszott mint mindenkié.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Na látod, nekem is ezért ugrott le a Mallet a géprõl. Túrákon mindig én voltam a derültség okozója.

OFF
Nem próbáltad azt a müanyak valamit ami spacer akar lenni leszedni a cipöröl?

Ez volna még 1 megoldás amit kipróbálok, ha igy sem megy, akkor lessz eladó Acid.

sry

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Úgy gondoltam én is.
Aztán felrakja és elmegyünk Degec-re túrázni. Úgy látom az nekünk hazai pálya.

Na Te csak vigyázzál magadra! Jön még kutyára gyorsvonat meg börzsönyi szivató.:chase:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

rendeltem egy Vredestein Black Panthert, ill. egy Tiger Clawt.. mindkettõ 2.0"

sok jót hallottam róluk, most bizonyíthatnak..

Majd írj róluk.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Úgy gondoltam én is.
Aztán felrakja és elmegyünk Degec-re túrázni. Úgy látom az nekünk hazai pálya.:P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Még ne!
Elõbb gyógyuljon a bibije nekije! ;)
Majd aztán jöhet a mulatós rész is, azokkal a jóó kis pedálokkal! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Na látod, nekem is ezért ugrott le a Mallet a géprõl. Túrákon mindig én voltam a derültség okozója.

Dehogy is, rakd vissza nyugodtan!:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Elsö kiruccanás a Conti MK Supersonik- kal, Albert és NN után.

Szerelés közbel kicsit megiettem, amikor a 2.2-es MK elment volna belsönek a 2.25 Albertbe.
50km AM re vittem és felfele tehnikás szakaszokon jobban bejött hátul mint a 2.25 NN. Itt kellemesen meglepödtem. A DH tól azért féltem, mert elöl elég vékonyka. Ès lefele is jól ment, kavicsos részeken nem volt az a "nyálas", bizonytala érzés a kanyarokban mit a NN-töl ismerek.

Vonal alatt nekem tetszik, meg azért - 250gr az Albert/NN kombihez képest, az is valami.

OFF:
Csak az esésekröl kellene valahogy leszokni. Amióta a Brather pedálok vannak a cajglin lekopott valami 0,5m2 bör rólam.
Sehogyse kimászni belölük:(

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Milyen gumid van/lesz hátul?

rendeltem egy Vredestein Black Panthert, ill. egy Tiger Clawt.. mindkettõ 2.0"

sok jót hallottam róluk, most bizonyíthatnak..

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Elsö kiruccanás a Conti MK Supersonik- kal, Albert és NN után.

Szerelés közbel kicsit megiettem, amikor a 2.2-es MK elment volna belsönek a 2.25 Albertbe.
50km AM re vittem és felfele tehnikás szakaszokon jobban bejött hátul mint a 2.25 NN. Itt kellemesen meglepödtem. A DH tól azért féltem, mert elöl elég vékonyka. Ès lefele is jól ment, kavicsos részeken nem volt az a "nyálas", bizonytala érzés a kanyarokban mit a NN-töl ismerek.

Vonal alatt nekem tetszik, meg azért - 250gr az Albert/NN kombihez képest, az is valami.

OFF:
Csak az esésekröl kellene valahogy leszokni. Amióta a Brather pedálok vannak a cajglin lekopott valami 0,5m2 bör rólam.
Sehogyse kimászni belölük:(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

végül is nem azt rendeltem..

Milyen gumid van/lesz hátul?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

A rubena silica medium compound gumikkal érdemes vigyázni nedves köveken, gyökereken és kb 0,1mm-t kopik 100km-en.

végül is nem azt rendeltem..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A rubena silica medium compound gumikkal érdemes vigyázni nedves köveken, gyökereken és kb 0,1mm-t kopik 100km-en.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Sziasztok!
http://ebike.hu/term...-mtb-slick/320/
http://ebike.hu/term...mtb-slick/5823/
ezek közül Ti melyiket vennétek?
ill tapasztalata van valamelyikkel valakinek, mennyire defekt álló mondjuk egy conti sportcontacthoz képest (azzal 2 év alatt nem kaptam defektet.)
elõre is köszönöm a válaszokat! :)

ps. ha valaki tud ebben az árkategóriában más, jobb alternatívát, azt is szívesen fogadom :)

nekem lenne egy más elképzelésem: Michelin XCR Road... elég jól tapad, bár nincs rajta semmi minta, szóval esõben nem jó vele 40 km/h- val 90 fokos kanyarokat bevenni (tapasztalatból mondom)... de elég defektálló gumi, nekem bevált...

de ez a Specialized Fatboy sem néz ki rosszul...;)

orka

orka

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

Sziasztok!
ill tapasztalata van valamelyikkel valakinek, mennyire defekt álló mondjuk egy conti sportcontacthoz képest (azzal 2 év alatt nem kaptam defektet.)

ps. ha valaki tud ebben az árkategóriában más, jobb alternatívát, azt is szívesen fogadom :)

Én is tanácsotokat kérem.
Nekem is hasonló kellene csak 28"ban városi rombolómra, csak aszflatra semmi kitérõt nem tervezek. Azért esõben halálfélelmet ne okozzon. Árban kb 4 ezerig Segítéségeteket elõre is köszönöm!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
akartam írni 1.4est 1.5öst.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Nekem van itthon 4db Hutchinson 1.2-es Top Slick. Zsír újak és nagyon útban vannak.

szerintem még maradnak, valami olyasmi keresek, aminek van némi vízelvezetõje... :o
és legalább 14-es 15-öst..
de azért köszönöm :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

ha engem kérdezel, akkor tubeless-el okés, de belsõvel kicsit lehet, hogy kevés lesz a 2.1/2.0" páros. a német újságok tele vannak azzal, hogy vigyél 2,25" gumit gardára. (bár a 2,25" RR éppen olyan vastag, mint egy 2,1" conti explorer, csak ugye jóval ballonosabb!)

ezt csak megerõsíteni tudom, tavaly 2.1-es tubeless RR-al mentem 1 hétig a Gardán (~250km, szinte végig terepen), teljesen jó volt :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nekem van itthon 4db Hutchinson 1.2-es Top Slick. Zsír újak és nagyon útban vannak.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sziasztok!