sziasztok
a hátsó keréknél az egész mintázat a lényeg vagy csak a szélén lévÕ?
ez még szerintetek ér vmit,vagy cseréljem ki?elõre is köszi
zoli
Szerintem ez már megérett a cserére,én legalábbis cserélném.:chin:
sziasztok
a hátsó keréknél az egész mintázat a lényeg vagy csak a szélén lévÕ?
ez még szerintetek ér vmit,vagy cseréljem ki?elõre is köszi
zoli

elõre is köszi
zoli
A sebesség mindent megold.
Mondok egy példát, szilvás középtávon egy átlag bringásnak +100g a gumikon kb +15-20 mp jelent, ha mindkét gumi ilyen nehéz akkor 2szer ennyit. Ezen már helyezés(ek) múlhatnak.
Kiválo gumi. Nekem elöl-hátul ez van, remekül fog minden talajon, jol mászik, felütéses defektet sem igen szerzel vele. Ez a "nehéz" duma meg a sirba visz egyszer..komolyan mondom. Mutassatok már nekem egy olyan kerékpárost, aki azért marad el mert 100g-al nehezbb a gumija...ettöl sikitófrászt tudok kapni. Ismerek pár ilyen gramm huszárt, de értelmet nem látok benne. A mecsekben használom legtöbbet, lévén pécsi vagyok. Itt köztudottan sok a köves, vizes , sáros ut, sok sok a meredek ösvény, nekem sem lefelé, sem felfelé nem volt gondom még vele.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ez a "nehéz" duma meg a sirba visz egyszer..komolyan mondom. Mutassatok már nekem egy olyan kerékpárost, aki azért marad el mert 100g-al nehezbb a gumija...ettöl sikitófrászt tudok kapni. Ismerek pár ilyen gramm huszárt, de értelmet nem látok benne.
Kiválo gumi. Nekem elöl-hátul ez van, remekül fog minden talajon, jol mászik, felütéses defektet sem igen szerzel vele. Ez a "nehéz" duma meg a sirba visz egyszer..komolyan mondom. Mutassatok már nekem egy olyan kerékpárost, aki azért marad el mert 100g-al nehezbb a gumija...ettöl sikitófrászt tudok kapni. Ismerek pár ilyen gramm huszárt, de értelmet nem látok benne. A mecsekben használom legtöbbet, lévén pécsi vagyok. Itt köztudottan sok a köves, vizes , sáros ut, sok sok a meredek ösvény, nekem sem lefelé, sem felfelé nem volt gondom még vele.Valaki valamit a Panaracer Fire XC Pro.ról?
Fire XC pro
katalógus adatok, lekváros:
2.1:> 500 gramm
drótos:
2.1:> 590 gramm
1.8:>500 gramm
1.8 (ez valami sl változat lehet, ez egy ezressel olcsóbb is a normálnál):> 590 gramm
piros,fekete,kék oldalfal
az adatok szerintem helytállóak, az eggyik rubenám van 650 körül, és annál ez érezhetõen könnyebb
Szerintem rohadt jó gumi - ha nem vesszük figyelembe a súlyát. Nekem mintha 680g lett volna az 1,8-as...
fekete 2.1-est vettem
súlyra nem olyan rossz 2400 ft-ért
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Miért?
Az XCR Dry sztem hozza a régi, megszokott Misi minõséget, jól sikerült, gyors külsõ.
Az életkor meg nem befolyásolja a tulajdonságait
nekem van kemény 1 db, most az van elölValaki valamit a Panaracer Fire XC Pro.ról?
A michelin-t ne válaszd.
A 93 születési éved?
Jani mondtad, hogy írjak véleményt... überkirály... részletesebben késõbb..