Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15880 replies to this topic

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Ki tudja megmondani, hogy melyik Maxxis Highrollereken van narancssárga csík az oldalán? Vagy ez konkrétan nem meghatározható? Nekem csík nélküli kéne! 2.35-ös, szimpla oldalfalas volt, amin volt csík. Most szeretnék rendelni 2.5-öset szintén szimplát... vajon csíkos lesz vagy sem?
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Vapor-t én próbáltam de nekem nem nagyon jött be.A Resolution-t még nem próbáltam de sztem. a Speci gumik jobbak.
www.sintesibikes.com

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Üdv,
Két külsõ közt vacillálok. FastTrak Control 2.0, vagy The Captain S-works 2.0
FastTrak -ról sok jót olvastam, de a kapitány mintázata vonzóbb a magasabb bütykök miatt. (Talán kevésbé van kitéve a tüskéknek :chin:)
Melyik lehet a jobb?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Köszi az infot. Akkor resolution lesz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Próbáltad már mindkettõt?

Vaport majdnem vettem, de lebeszéltek (2 ismerõsnek is volt), kemény keverék, ezért csak a mintázat miatt tapad, nedves köveken, gyökereken csúszik.
A Resolution (ilyenem van) balonosabb, könnyebb, kanyarkirály gumi.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
4 e + kevlár? :chin: hát, nincs túl sok opció..

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Próbáltad már mindkettõt?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintetek a Conti Vapor pro és a Specialized Resolution pro közül melyik a jobb?
kb 10%-ban aszfalton a többiben sima földúton meg zúzott kövön használnám.

Resolution

A sebesség mindent megold.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Szerintetek a Conti Vapor pro és a Specialized Resolution pro közül melyik a jobb?
kb 10%-ban aszfalton a többiben sima földúton meg zúzott kövön használnám.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hello!
1.9 körüli széles félterep gumit keresnék, MAX 4eFt ig Nem baj ha könnyü, a lényeg, lehessen gurulni rajta : ) Nem kell drotperem! (kevlár viszont nem baj: )IRC Serac 1.95 esetleg, Continental Edge 1.9? Ezekröl valakinek vélemény, tapi? Köszi a segitséget wody21

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts

Tegnap mosogattam a gépet és a hátsó gumin kb. kétforintos méretû, szabálytalan alakú lötyiszínû foltot találtam. Letörölgettem, alatta jó nagy vágást láttam. A gumi nem engedett le, ráülve nem vettem észre különbséget. Szóval megérte a lötyi ... :-)

Melyik folyadékot használod?
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Ha már említettétek a Kenda-t akkor elmesélem hogy jártam.

Adott egy Kenda Nevegal tubeless elsõ gumi egy Bontrager felnin. A bicó a hátsó kerekén áll tehát az elsõ nincs a földön és nem is ér le. Elõzetes tapasztalatok alapján több hétig megtartja a levegõt tehát semmi probléma.

Egyik este vmi durranást hallottam és csak amikor másnap láttam hogy a felnirõl is félig lejött a külsõ akkor jöttem rá hogy mi történt. Visszatettem és megpróbáltam felfújni de nem tartja meg a levegõt. A perem az egyik oldalon hullámos lett és pici göbök is vannak rajta.

Gondolom kukázhatom a gumit, de ha mégsem akkor mesélje el vki hogy mit csinálhatok.

Köszi
A keró legyen veletek!

jsipos007

jsipos007

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Tegnap mosogattam a gépet és a hátsó gumin kb. kétforintos méretû, szabálytalan alakú lötyiszínû foltot találtam. Letörölgettem, alatta jó nagy vágást láttam. A gumi nem engedett le, ráülve nem vettem észre különbséget. Szóval megérte a lötyi ... :-)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem peeersze :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
hát, ha prokoppnak meg lopesnek jó a kenda, csak jó lesz nekünk,"pórnépnek" is:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A Speci csak egy a sok márka közül. Általánosságban viszont nekem lesz igazam.:) Egyébként még mindig a Kenda csinálja a Specinek a gumikat?

nem csak a kenda, de õk is.
de azért gondolom most senki nem hiszi azt, hogy ugyanazt kapja meg kenda felirattal is, igaz? :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

... a mostani gumim nekem is panaracer, mint azt lentebb már emlitettem volt, Nos ez nehezebb , mint az elözõ volt, és ugyanazon a távon, ugyanazon intenzitással, tehát ugyanazon idö alatt teljesitve azt , semmit sem vettem észre ebbõl. Nem azért mert akkora gép volnék, hanem mert egyszerüen nem tétel mindez. Akik peddig mást állitanak , nos ahogyan már emlitették elözöekben, azok nem elöl szoktak végezni.

mivel az "ugyanakkora intenzitást" is csak saccolod, igy minden más is amit irtál csupán feltételezés. a súlyadatok viszont tények.
hogy te ezt nem veszed észre, az csak egy dolog.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A Speci csak egy a sok márka közül. Általánosságban viszont nekem lesz igazam.:) Egyébként még mindig a Kenda csinálja a Specinek a gumikat?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A hajtogatós könnyebb, a drótost meg érdekes lesz használható méretûre hajtogatni, hogy beférjen abba a zsákba.:)

nem csak a perem határozza meg a súlyt. a specialized 60tpi-s drótos gumik jóval több súlyt spórolnak meg a 30tpi-shez képest, mintha ugyanazon a 30 tpi-sen a peremet kicseréled drótról kevlárra.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

en tisztellek, csak egyaltalan nem ertek egyet a velemenyeddel. persze egy guminal mas szempont is bejon [osszetetel, minta] nem csak a suly, de akkoris, ha a bringa konnyebb, akkor vagy gyorsabb vagy, vagy ugyanolyan sebesseggel tovabb jutsz, azonos energia befektetese mellett. ez fizika, lehet mas velemenyed, igazad nem.

tiszta diktatúra:D de igaz;)