Általad emlitett példa pont rossz. ha kicsit gondolkodol te is megláthatod miért . Ami peddig azt illeti , nem "BAROMSÁG" amit irtam, maximum nem egyezik a véleményeddel. Ettöl még nyugodtan lehet tisztelni egymást,és kevesebb sértést használni. Köszöntem. Nem ma ültem én sem bringára , és merem állitani, hogy ezen a tura-maraton szinten röhejes, mikor a mtb-sek itt vitáznak 20-40 grammon. Persze überprofiknál, akik csúcsra kihajtanak mindent gépükbõ, s magukból bizonyosan számitható, sõtt kötelezõen számitott tényezõ lehet. Na de kérem , azért itt nem Õk szolottak ez ügyben ugye...Tehát nem, nem számit szerintem, és ezt tapasztalatombol is merem állitani. Jó példa erree, hogy a topik témájánál is maradjak a mostani gumim nekem is panaracer, mint azt lentebb már emlitettem volt, Nos ez nehezebb , mint az elözõ volt, és ugyanazon a távon, ugyanazon intenzitással, tehát ugyanazon idö alatt teljesitve azt , semmit sem vettem észre ebbõl. Nem azért mert akkora gép volnék, hanem mert egyszerüen nem tétel mindez. Akik peddig mást állitanak , nos ahogyan már emlitették elözöekben, azok nem elöl szoktak végezni.
Maradok tisztelettel: Sándor.
Ez most lehet hogy nagyon off lessz.
Javitsatok ki ha tévednék!
Ugye van az a mérték egység hogy Kilógramm,annál könnyebb a Dekagramm,és még annál is könnyebb a Gramm, stb stb eddig óké?
Na most ha jól olvastam Sándor hozzászólását a bringa illetve a gumi súlya kapcsán én maxx 20-40 grammokról és nem kilókról olvastam.
És igen valószinü hogy egy DH bringánál nem mindegy hogy 16 vagy 20kg ebben tamáska-nak van igaza,de könyörgöm azok kilók amit Sándor mondott példaként azok meg grammok.:wtf: :chin: