Na most azt képzeld el, hogy nekem a fiam ilyen helyen vasárnap lezúzott ezerrel, úgy, hogy életében elõször vittem komolyabb terepre. (Velencei-hg.) Olyan helyeken, ahol én gyökkettõvel mertem csak erszkedni, vagy akár le is szálltam, õ nekieresztette a gépet, még ugratott is, és kisvártatva eltûnt a szemem elõl... Szerintem egész egyszerûen nem érezte a veszélyt. Nem kicsit aggódtam érte, de ügyes gyerek ez, nem perecelt...
Hozzá kell tenni, hogy én Schwalbe Marathonokon tornásztam az eredetileg aszfaltra készített singlespeddel, de a felfelékben is le kellett néha szállnom, mert egész egyszerûen elsüllyedt a homokban.
Úgyhogy részemrõl is kerestetik valami kavicsos-homokos, vízmarásos (száraz) körülmények között jól tapadó gumi.
(A gyerekén 2.1-es Ritchey Z-Maxok vannak, de azoknál jobb kéne, mert azok is elpörögnek néha felfelében, tapasztaltam, amikor még az én bringám volt.)
Pont ilyesmi terepre használok Maxxis Ignitor-t elsõ kerékre, és Dy-no-mite!-ot hátsóra, régebben 2.35-öst (most vettem 2.1-eseket belõle de még nem tudtam kipróbálni), és tökéletesen meg vagyok elégedve vele, rettentõ jól tapad. Hátránya hogy aszfalton nagyon kopik. Xfactor webshop kiárusításból vettem újonan féláron, elvileg még Dy-no-mite!-juk van.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére