Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
akkor is megszokott így repedni a bütyköknél hogyha sokáig tárolod használatlanul, ráadásul szr helyen, elöregszik a gumi. egy kb másfél év után felrakod, mész vele ugyan ez az eredmény. az exp ugyan ezt csinálta nálam

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Conti MK Probléma:

http://fotos.mtb-new..._/large/mk1.jpg

Csak én látom úgy, hogy szét van fékezve a gumi? Mondjuk ettõl még nem feltétlenül kéne levállni a bütyköknek.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Conti MK Probléma:

http://fotos.mtb-new..._/large/mk1.jpg

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Amúgy már egyesületi tag is vagyok náluk.:P ;)

OFF

Én már szerencsére nem.

off vége

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Bringabutikban megkaptad volna 4rongyért párban...
Amire te használod, arra akármi elég (Aki meg az RMKSE-vel teker, max. kilogrammániás lehet, ott +/- 10kg bringán vagy akár testsúlyon sem számít.) :D

Nem tudom hogy a haloványan írt "jó szöveg" rám vonatkozik-e?:chin:
De ha igen,mibõl találtad ki hogy a RMKSE-vel szoktam tekerni,tán valamelyik tekerésen taliztunk már?Ahogy látom te is kerületi vagy így valószínünek is tartom hogy látásból ismerõsek lehetünk.:D
Amúgy már egyesületi tag is vagyok náluk.:P ;)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Akkor most már ez is világos,amikor én vettem nem mondtam külön az eladónak hogy melyik tipusu hegyikirály kell ezért õ autómatikusan az alap tipusra gondolt és azt hozta.Jo õ se kérdezte melyik kell,de ebben én vagyok a hibás végül is én vagyok a vevõ nekem kellet vólna meg mondani hogy melyiket akarom.

nem hiszem, h mindegyik bolt tartana a blackchilis gumikból, mert elég borsos áruk van... bár nagyon istenítik ezt a keveréket, a gumik élettartamáról hoszzútávú tapasztalat sztem még nem nagyon van. Ha csak évi 1000-1500km-re vetted, így akarod 4 évig használni, akkor sztem felesleges lett volna megvenni a chilist...

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
AZ az igazán érdekes, hogy (elvileg) ugyan az a gumi egyik boltban 1800Ft máshol meg 4000 és fölötte... Mindegy, jobb mint a régi wtb exiwolf az biztos : )

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Nekem az Indiai van,1800 pénz volt.A boltban van protectionos azon rajta van h. Handmade in Germany meg talán a Black Chili felirat is rajta van.A supersonic-ot is rá szokták írni.

Akkor most már ez is világos,amikor én vettem nem mondtam külön az eladónak hogy melyik tipusu hegyikirály kell ezért õ autómatikusan az alap tipusra gondolt és azt hozta.Jo õ se kérdezte melyik kell,de ebben én vagyok a hibás végül is én vagyok a vevõ nekem kellet vólna meg mondani hogy melyiket akarom.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Nekem az Indiai van,1800 pénz volt.A boltban van protectionos azon rajta van h. Handmade in Germany meg talán a Black Chili felirat is rajta van.A supersonic-ot is rá szokták írni.
www.sintesibikes.com

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

A 4700Ft szerintem is elég drága.Ahól én vettem Pesten az eladó srác 3500Ft-ra mondta a max árát én rögtön vettem is 2 db-ot így elhozhattam 3000Ft/db ját.Mondjuk engem a súlya annyira nem izgat nem vagyok grammmániás!:)

Bringabutikban megkaptad volna 4rongyért párban...
Amire te használod, arra akármi elég (Aki meg az RMKSE-vel teker, max. kilogrammániás lehet, ott +/- 10kg bringán vagy akár testsúlyon sem számít.) :D

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Supersonic és protection is rá kéne írva legyen sztem, bár nem láttam még konkrétan MK-ból ilyeneket, de az eddigi contikon rajta volt.
Ha a kérdés az, h neked milyen van, akkor erõs a gyanum, h az alap változat, mert a Protection-ös fogy.ára 10e fölött van...

Igen.így bele gondolva szerintem igazad van és logikus is miért volt ilyen olcsó.:chin:
Gondolom ezért is van Made in India és nem Germany ráírva?:wallbange :D

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Lenne még pár kérdésem a Gumi szakik biztos tudják??
Én még eddig nem nagyon foglalkoztam a dologgal csak mostanában kezdett érdekelni.A kérdés a kövi lenne:

A Conti katalógusban Mountain King bõl 3 féle is létezik mindegyikbõl 2.2 és 2.4 az oké az egyik a tömlõ nélküli,azis oké,a másiknál meg olyanok vannak írva hogy Supersonic és Black Chili.A harmadiknál meg csak hogy Mountain King simán.
Mivel nekem ez az elsõ gumi szettem ettõl a gyártótól,ezek a Supersonic és Black Chili határozok rá vannak írva valahova a gumira vagy ezek csak a katalógusban vannak feltüntetve??:confused:

A válaszokat elõre is köszi mindenkinek.

Supersonic és protection is rá kéne írva legyen sztem, bár nem láttam még konkrétan MK-ból ilyeneket, de az eddigi contikon rajta volt.
Ha a kérdés az, h neked milyen van, akkor erõs a gyanum, h az alap változat, mert a Protection-ös fogy.ára 10e fölött van...

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Helo!
Beszereztem én is egy pár mountain kinget nemrég, érdekes mert elég drága volt, (4700Ft darabja :( ) 640 grammos, szoval még nehézkés is, de nemtom melyik tipus lehet. 2.2-es jol gurul, ballonos, és BAROMIRA biztos a dolgában (vagyis én vagyok biztos, nem csuszkál sehol, harap mindenütt) Számomra már tul agressziv, ez a tulajdonsága a "hegyesvölgyes" debreceni terepre felesleges. Összességében nem rossz, remélem (viszonylag) sokáig birja azért!

A 4700Ft szerintem is elég drága.Ahól én vettem Pesten az eladó srác 3500Ft-ra mondta a max árát én rögtön vettem is 2 db-ot így elhozhattam 3000Ft/db ját.Mondjuk engem a súlya annyira nem izgat nem vagyok grammmániás!:)

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Helo!
Beszereztem én is egy pár mountain kinget nemrég, érdekes mert elég drága volt, (4700Ft darabja :( ) 640 grammos, szoval még nehézkés is, de nemtom melyik tipus lehet. 2.2-es jol gurul, ballonos, és BAROMIRA biztos a dolgában (vagyis én vagyok biztos, nem csuszkál sehol, harap mindenütt) Számomra már tul agressziv, ez a tulajdonsága a "hegyesvölgyes" debreceni terepre felesleges. Összességében nem rossz, remélem (viszonylag) sokáig birja azért!

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Lenne még pár kérdésem a Gumi szakik biztos tudják??
Én még eddig nem nagyon foglalkoztam a dologgal csak mostanában kezdett érdekelni.A kérdés a kövi lenne:

A Conti katalógusban Mountain King bõl 3 féle is létezik mindegyikbõl 2.2 és 2.4 az oké az egyik a tömlõ nélküli,azis oké,a másiknál meg olyanok vannak írva hogy Supersonic és Black Chili.A harmadiknál meg csak hogy Mountain King simán.
Mivel nekem ez az elsõ gumi szettem ettõl a gyártótól,ezek a Supersonic és Black Chili határozok rá vannak írva valahova a gumira vagy ezek csak a katalógusban vannak feltüntetve??:confused:

A válaszokat elõre is köszi mindenkinek.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Hegyi Királyból 1 párat majd én is beszerzek.
www.sintesibikes.com

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

És hogy látjátok a 2,2"-es Mountain King jóval ballonosabb, mint egy 2.1?
2,2= ETRTO: 55 / 2,1=ETRO: 54 szélességben elvileg 1mm.

Sok helyen olvasni, hogy a Conti 2,2 valójában inkább 2,0-2,1.

Legszívesebben egy 2,25 NN UST húznék fel :) de nem kapni az országban.

Vegyük a mintázat nélküli "csövet" a 2,1"-es explorer és a 2,2"-es mountain king esetében. Az utóbbik fél centivel magasabb és szélesebb, ebbõl adódóan lényegesen ballonosabb.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Talán bírni fogja, ha nem fékezed szét aszfalton.

Már régen szemeztem a Contival hogy ki próbálom most eljött az ideje,bírja amig bírja végül is olcsó vólt(3000Ft/db).Van még pár márka amit még ki akarok próbálni,de minden képpen min 2.2 max 2.3 méretüt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Talán bírni fogja, ha nem fékezed szét aszfalton.

A sebesség mindent megold.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

4évet? Mennyit tekersz évente?

Kb 1200 km vagy picivel többet.Tudom hogy nem sok vagyis inkább kevés.:)