Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
egy ismerösömnek kéne 27. 1x1/4 es belsö.
lehet még ilyet kapni simán ugye?
ugy rémlik nekünk is volt anno itthon ilyen, de én már csak a monti gumikba utazok :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
foltból vágj egy picike darabot, kb2-szer akkorát mint a lik.....és azt kell odaragasztani....csak figyelj arra h minden oldala le legyen tapadva és ne váljon fel...

R.I.P.

R.I.P.

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
sziasztok!
kijukadt a jó drága syncros belsöm a szelep és a tömlö találkozásánál egy kis helyen ,meg lehet azt ott foltozni,vagy dobjam ki?
köszi a segítséget
:rocketman

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

most speciel szilvásra gondoltam, meg a duna maratonra. de amúgy budai hegyekben tekerek.

1,8 ból tuti gumi a speci houffalize pro. tavaly egész évben ilyennel nyomtam és mindnehol megállt a helyét, mellesleg 400gr kb.6000HUF. aszfalton és vizes kövön nagyon ott van...(pl. szilvás)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

schwalbe nn 2,25-re tudna vki egy mért szélesség/magasság értéket mondani? (próbáltam visszakeresni)
köszi.

55/57
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.089 hozzászólás

csak két oldal vissza

hopsz, köszi. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

schwalbe nn 2,25-re tudna vki egy mért szélesség/magasság értéket mondani? (próbáltam visszakeresni)
köszi.

csak két oldal vissza:
http://forum.bikemag...&postcount=6173
magasság 55 körül (betonon, 4bar)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

most speciel szilvásra gondoltam, meg a duna maratonra. de amúgy budai hegyekben tekerek.

Szilvásra minek? Dunára/Budai-hegyekre meg jó az 1,8 is. Az 1,55 skilles gumi, oda kell a rutin.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
rob meg tudod nekem mondani, hogy van-e a nagykerben speci resolution sport?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.089 hozzászólás
köszi.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

edit: szilvás nem annyira vészes, ott nem is én mennék vele, de már 2 éve sz*pok a sárban a 2.1es gumikkal, mostmár veszek egy sárgumit. akkor 1.8 lesz, köszi.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Attól függ hova.
Ha sziklás környék akkor inkább 1.8. Ha viszont több a ragadósabb sár, sima földút akkor 1.55.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
maxxis medusából 1.55 vagy inkább 1.8? tekerni akarok, nem tolni, csak nem tudom, hogy az 1.55 nem keskeny e kicsit lefele...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2,2" speci enduro pro biztos kapható (ha nálunk van a nagykerben ;)) és 7190 huf a hajtogatósnak az ajánlott fogyára.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás
Köszi. Ez már szép választék, bár kétségkívül megszûri az, hogy melyiket lehet kapni, és mennyiért.
(Most az a terv, hogy épül egy új bringa, vízszintes papucsokkal, telóval. Ez a merevvillás lenne a túrázós, a meglévõ aszfaltos gumikkal.)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem baj, ha gyorsan kopik, sajnos elég ritkán tudok eljárni bringázni, úgyhogy nálam a rövid életûnek mondott alkatrészek is sokáig tartanak... Aszfalton meg csak tizenegynéhány km-t kellene gurulnia a tett színhelyéig (meg vissza), túrázásra lenne másik bringa.

Ha nem számít a kopás és hogy lassú aszfalton akkor a specialized enduro pro d2 26x2,2 jó választás lehet (májusi bikemag 26 o.), jó elõre és hátra is, jól mászik, jól fékezhetõ, jól kanyarodik. Ha kicsit gyorsabb gumi kell, akkor jó lehet hátra a schwalbe jimmy 2,1 (ebbõl van olcsó drót peremes és drága hajtogathatós) vagy az új z-maxok: evolution, premonition, intuition, a wcs változat tapad legjobban ezek közül. Szerintem a merevvillához elõl 2,2es-2,3as gumit használj, sokkal kényelmesebb, a specialized gumik általában jók elõl.

A sebesség mindent megold.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás

Még gyártja a panaracer.
Gyártanak jobb gumikat, de erre a talajra SS-hez nehéz jobbat mondani, ami nem kopik el nagyon gyorsan.

Nem baj, ha gyorsan kopik, sajnos elég ritkán tudok eljárni bringázni, úgyhogy nálam a rövid életûnek mondott alkatrészek is sokáig tartanak... Aszfalton meg csak tizenegynéhány km-t kellene gurulnia a tett színhelyéig (meg vissza), túrázásra lenne másik bringa.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szóval, 15+ év után még mindig verhetetlen a Panaracer Smoke/Dart páros... Lehet még olyat valahol szerezni?

Még gyártja a panaracer.
Gyártanak jobb gumikat, de erre a talajra SS-hez nehéz jobbat mondani, ami nem kopik el nagyon gyorsan.

A sebesség mindent megold.

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Nem tudom kinek mi a tapasztalata a Kenda belsõkkel, de nekem kb. alig 500km után elfáradt az anyag. Olyan 2-3 cm repedés lett benne, a külsõm kevláros Schwalbe sértetlen, tehát nem onnan érte valami inzultus.

álltalában jól bírják szerintem, sokat eladunk belõle a boltban. de vannak ugye szériahibás sorok, lehet ezt fogtad ki. Tavaly pl. a schawalbe-nak volt 1 ilyen sorozata. A szelepnél lyukadtak. Az összeset vissza kellett küldenünk a nagykernek.

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Szóval, 15+ év után még mindig verhetetlen a Panaracer Smoke/Dart páros... Lehet még olyat valahol szerezni?

szerintem akármelyik bringaboltban kapsz. ha nem is eredeti panaracert akkor van olcsóbb, nehezebb. pl kenda kb 1500 ért smoke mintával.