Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mosogatoszer is alkalmas. nalam az aloe veras tesco gazdasagos a nyero :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ja próbáld elöször ezt copper aztán ha ez sem válna akkor vesd be a jó öreg "paraszt" taktikát: vizes szappannal kend végig a külsö peremét ahol felfekszik a felnin. jó takony szerû viz-szappan egyveleg kell.
jól nedvesísd be és majd szépen felcsusszan a helyére :D

de rég csináltam már ilyet hál istennek :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne:

lehet, hogy én vagyok a béna, de miért van az hogy van egy aránylag nívós külsõm (Michelin Country Trail) és felszerelés után üt a gumi,8as van benne, felfújom, leeresztem, próbálom kézzel igazgatni, de nem nagyon jön ki belõle. 30-as tempónál meg eléggé ráz. Szerintetek hol bicskáztam el??

fújd fel rendesen 5-6barra, ha a felnire nem illeszkedik akkor majd kipattan, majd engedd vissza, ha nem segít ez sem akkor ilyen ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne:

lehet, hogy én vagyok a béna, de miért van az hogy van egy aránylag nívós külsõm (Michelin Country Trail) és felszerelés után üt a gumi,8as van benne, felfújom, leeresztem, próbálom kézzel igazgatni, de nem nagyon jön ki belõle. 30-as tempónál meg eléggé ráz. Szerintetek hol bicskáztam el??
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Hi!

Az a kérdésem, hogy milyen tapasztalataitok vannak a latex-belsõkkel? Tényleg nehezebb defektet kapni velük, vagy ez csak egy legenda? Konkrétan a Michelin Aircomp Latex belsõje érdekelne, mert most olcsón tudnék szerezni belõle...

Más: 1.6-os Continental SportContact-hoz normális méretû belsõ kéne, de nincs semmelyik kereskedésben. Az 1.75-ös már nem igazán jó bele - nagy.

Köszi a válaszokat!

<uzuz85>

A hír igaz és a legenda is él. Ha rózsabokron biciklizel ott semmi sem tart örökké.
A latex zöld, minden nap fújod, drágább, kevesebb a szúrásos és jobban ragad rá a folt.
A butyl fekete, olcsóbb elég ha hetente fújod és könnyebben kap szúrásost

Igazából a defekt ellen a jó külsõ véd
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

maradj a Black Jack-nel :) meg lehet talalni belole a boltokban (light is), vagy az utodja a Big Jim(?). Nekem is volt, meg voltam vele elegedve.

A SMART SAM az utódja.

A sebesség mindent megold.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Hello!
Gumiválasztás elõtt vagyok, eddig Schwalbe Black Jack gumikat használtam, defektet nem kaptam vele szinte soha, súlyát nem tudom. Nem tudok hu de sokat költeni rá, max 3-4ezret gumiként. Mit tudtok ajánlani? Nem baj ha nem kõnehéz, bár tudom hogy ebbe az árba nem kell számitanom csodára. A mostani gumim, 1-95-ös, de nem tudom, hogy pl. egy 2.0-2.1-es gumival is tudnék-e ugy haladni. Köszi

maradj a Black Jack-nel :) meg lehet talalni belole a boltokban (light is), vagy az utodja a Big Jim(?). Nekem is volt, meg voltam vele elegedve.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hello!
Gumiválasztás elõtt vagyok, eddig Schwalbe Black Jack gumikat használtam, defektet nem kaptam vele szinte soha, súlyát nem tudom. Nem tudok hu de sokat költeni rá, max 3-4ezret gumiként. Mit tudtok ajánlani? Nem baj ha nem kõnehéz, bár tudom hogy ebbe az árba nem kell számitanom csodára. A mostani gumim, 1-95-ös, de nem tudom, hogy pl. egy 2.0-2.1-es gumival is tudnék-e ugy haladni. Köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

takony = slime?

aza :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

takony = slime?

"This is a technical term."

:D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

pedig a captain tökéletesen mûködik a takonnyal is...

takony = slime?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

1.8" vagy 2.0" specialized storm control. van is készleten, nem is drága. csak kell bele szmötyi mert anélkül nem ust :) vagyis a perem az ust felnikre való, de az oldalfalat addig vékonyitották mig rendes külsõ nem lett belõle. ilyen mix. a gyári specialized lötyivel tökéletes, a zöld slime az nem jó bele. (mással még nem láttam próbálva, csak ezzel a kettõvel)

pedig a captain tökéletesen mûködik a takonnyal is...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rob: ilyen szmötyimentes megoldás lenne a legjobb, de majd ajánom ezt is, köszi. :)

sportcontact: fura, nekem hivatalosan 1.9-2.25ös (talán kenda?) belsõ van a sportcontactban fél éve, és semmi baja még 3.5-3.7 baron sem. 1.75 jó kellene, hogy legyen bele, alig van különbség ott szélességben...próbálkozz még, én is szenvedtem a sportcontact felrakásával, lehet te is így jártál.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

amúgy ha már sárgumi: UST-s sárgumikat mondjatok nekem! ;) egész du. nem találtam, egy csapattársamnak kellene...1.8as NN UST-ben gondolkozik, egyszerûen nincsen normális sárgumi méretben UST-s külsõ. medusából van 2.1 UST, külföldrõl, de hát azzal nem vagyunk elõrébb, mint egy sima NN-el...:)

1.8" vagy 2.0" specialized storm control. van is készleten, nem is drága. csak kell bele szmötyi mert anélkül nem ust :) vagyis a perem az ust felnikre való, de az oldalfalat addig vékonyitották mig rendes külsõ nem lett belõle. ilyen mix. a gyári specialized lötyivel tökéletes, a zöld slime az nem jó bele. (mással még nem láttam próbálva, csak ezzel a kettõvel)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hi!

Az a kérdésem, hogy milyen tapasztalataitok vannak a latex-belsõkkel? Tényleg nehezebb defektet kapni velük, vagy ez csak egy legenda? Konkrétan a Michelin Aircomp Latex belsõje érdekelne, mert most olcsón tudnék szerezni belõle...

Köszi a válaszokat!

<uzuz85>

Igaz a "legenda". Már sokan leírtuk a véleményünket ebben a topicban, keresgélj.

A sebesség mindent megold.

uzuz85

uzuz85

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hi!

Más: 1.6-os Continental SportContact-hoz normális méretû belsõ kéne, de nincs semmelyik kereskedésben. Az 1.75-ös már nem igazán jó bele - nagy.

Köszi a válaszokat!

<uzuz85>

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

OFF

MJani: az avatarodban lévõ kép szerepelt egyszer a MBA olvasói levelek/fotók rovatában? vagy tévedek?

ON

Az a "Dzsonhee" nickel rendelkezõ fórum társunk.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most mondtam :)

Bontrager Jones Mud X

Feltöltött kép

oder

Panaracer TrailRaker UST

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na holnap reggel jön a medusa 1.8, a délutáni edzésen meg egybõl ki is próbálom - ma esõ után, sárban mentünk pár kört, az explorer jó volt, szerencsére nem ilyen ragadós sár volt, de kíváncsi vagyok, mennyiben más egy jó sárgumi.

amúgy ha már sárgumi: UST-s sárgumikat mondjatok nekem! ;) egész du. nem találtam, egy csapattársamnak kellene...1.8as NN UST-ben gondolkozik, egyszerûen nincsen normális sárgumi méretben UST-s külsõ. medusából van 2.1 UST, külföldrõl, de hát azzal nem vagyunk elõrébb, mint egy sima NN-el...:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is beruhaztam egy par 1.8 bontrager jones MudX -re :) sarba eleg az. legalabb kesobb tomodik el a vaz

RAUH-Welt
B E G R I F F