Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én egy belsõdarabot szoktam pillanatragasztóval ráragasztani belülrõl, eddig bevált.

A sebesség mindent megold.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Kicsit szerelõs, de inkább gumis kérdésem lenne.
A gumiköpenybe (Continental Leader) beékelõdött egy apró, de éles kavics, éppen egy keresztirányú borda tövében. Kipiszkáltam, de sajnos kb 5 mm szélességben a szövetet is elnyiszálta. Van értelme belülrõl beragasztani a lyukat, vagy kuka?
(mellesleg a múltkor egy 5 centis tüske nézett át a külsõn, úgyhogy nem vagyok elragadtatva tõle :()

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Michelin Mountain All-terraint
(http://www.chainreac...x?modelID=20414)
próbált már valaki?

Hogy tart(hat) ez kanyarban?

sehogy

ez kb a régi all mountain csak a szine más, annál szarabb gumim meg nem volt még se elõtte se azóta.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Michelin Mountain All-terraint
(http://www.chainreac...x?modelID=20414)
próbált már valaki?

Hogy tart(hat) ez kanyarban?

Aktuális civil

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Jaja 2.2-es Mountain King papíron 1 mm-el vastagabb a 2.1-es vaportól és az MK mégis jóval ballonosabb.De pl. a 2.0-ás Speci Fast Track magasabb az MK-tól,de véknyabb.
www.sintesibikes.com

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
egymas melle teve a 2.1-es nobby nic-et es Jimmy-t azt mondanad a Jimmyrol hogy 1.9

es a NN tovabbra sem idealis valasztas sarba, ezt ma is megtapasztaltam :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az az adat is többnyire pontatlan, ilyenek a gyártók, nem félreméretezés. Az új ritchey gumik vékonyabbak, mint a ráírt méret, ez van...
Elárulok egy titkot, úgy a legegyszerûbb könnyû 2,1es gumit gyártani, hogy az 1,9esre azt írom, hogy 2,1es...

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

miért van az, hogy vettem 2db 2.1-es ritchey z-max evo gumit, és kisebb, mint a 2.1-es conti speed king, és a 2.0-ás maxxis rancherotól is kisebb. mind a kettõ. a z-max kb. 1.8-asnak néz ki.
???

nézd meg az oldalán hány mm széles pl:**-599.
Ha vékonyabb a másik 2.1-es gumidtól lehet h. félre van méretezve,mint pl. vékonyabb jóval az 1.9-es Maxxis larsenem az 1.8-as Hard Drive-tól,meg a Medus-ától is.
Vannak olyan gyártók akik kicsit félre méreteznek,de a Ritchey tudtommal normális méretezésû.V. gyártási hiba ez is lehet.
www.sintesibikes.com

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Sziasztok!

A Kellys Draft Disc felnimen(559-19) a gyári Kellys Cobra gumik(50-559 ; 26*2.0) vannak.

A kérdésem az lenne, hogy erre rá tudom a tenni a Schwalbe Speed Cruiser gumikat(26*1.5)?

Ha nem, akkor milyen gumit tudtok ajánlani alacsony gördülési ellenállással, ami elég gyors és aszfalton jól viselkedik?

Köszi elõre is!

rá tudod rakni

szabop27

szabop27

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Sziasztok!

A Kellys Draft Disc felnimen(559-19) a gyári Kellys Cobra gumik(50-559 ; 26*2.0) vannak.

A kérdésem az lenne, hogy erre rá tudom a tenni a Schwalbe Speed Cruiser gumikat(26*1.5)?

Ha nem, akkor milyen gumit tudtok ajánlani alacsony gördülési ellenállással, ami elég gyors és aszfalton jól viselkedik?

Köszi elõre is!

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
miért van az, hogy vettem 2db 2.1-es ritchey z-max evo gumit, és kisebb, mint a 2.1-es conti speed king, és a 2.0-ás maxxis rancherotól is kisebb. mind a kettõ. a z-max kb. 1.8-asnak néz ki.
???

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha a nyeregcsõre szigszalaggal rögzítek egy sima butyl belsõt, és majdnem végig be van tekerve szigszalaggal, akkor van abban ráció, hogy így tönkremegy a belsõ, megtöredezik, mert süti a nap/kap vizet,sarat, port, mindent...és amikor kellene, akkor engedni fogja a levegõt?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Szilvásvárad elõtt tettem fel 2 új Nobby Nicet de 70 km után jópár helyen berpedt a bütykök aljánál. Nektek is csinál ilyet?

Igen, nekem olyan 100-150 nél kezdte, most járok a 2. szezonnál elöl mér le is szakadnak az oldalbütykök. Hátul jó ha bír 3000-t.

Jól tapad és gyorsan kopik.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

gyors konnyu UST gumit mondjatok

eddig ezek vannak versenyben

racing ralph
kenda small block8
conti mountain king 2.2
conti speed king 2.1
geax saguaro

esetleg Vredstein Tiger claw vagy az XC-G
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob ez 1.8-as v. 1.7-es?

2 méretben van, 1.8" és 2.0"

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Rob ez 1.8-as v. 1.7-es?
www.sintesibikes.com

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Specialized Storm Control 2Bliss?
7590 huf

Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
A BSM nagyon jó gumi mély folyós sárban de kövekem halál meg rohadtul pattog mivel keményre kell fújni,a Fire mud számomra 1 szimpatikus gumi én 65 kilóm alá inkább a Panaracer-t választanám.Ja és azon nagyobb bütykök is vannak.
www.sintesibikes.com

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van a Schwalbe Black shark Mud 26x1,5 és a Panaracer Fire Mud Pro 26x1,8 sárgumival .Illetve melyiket javasoljátok egy kis súlyú embernek maratonozáshoz. (Nem én az én súlyomról van szó :lol1: )

Elõre is köszi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma megnéztem a z-max premonition 1,9 és 2,1 gumikat. Elég vékony az 1,9es és furcsa a forgásiránya (elõre fordítva raknám föl). Azért szívesen tesztelném :) .
Valaki pontosan nem tudja, hogy mi a különbség a wcs, a pro és comp gumik között? Addig oké, hogy a comp drótos, a pro kevláros, a wcs meg 2 komponensû, de a szövetsûrûségrõl, anyagkeménységrõl nem tudok semmit.