Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15901 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Schwalbe tulajdonosok! Kipróbálom az NN/RR párosítást majd a közeljövõben, s az lenne a kérdésem, hogy jól értem, hogy a NN elsõ kerék esetén a mintát "logikátlan" módon kell felrakni? Mert a ráírt front/rear nyilacska szerint (felülrõl nézve) az oldalsó U-alakú bütykökön a bevágás elõre mutat - így viszont a bütykök elrendezése pont fordított a Conti/Michelin által diktált elvnek...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

köszi a tippeket, ennyi erõvel szappanos hallal is bekenhetem, na az tényleg csúszik :)

Kend be gumiolajal és feszegesd a helyére violinkulccsal, de gumikalapáccsal is a helyére verheted:lol1:
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
köszi a tippeket, ennyi erõvel szappanos hallal is bekenhetem, na az tényleg csúszik :)
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mosogatoszer is alkalmas. nalam az aloe veras tesco gazdasagos a nyero :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ja próbáld elöször ezt copper aztán ha ez sem válna akkor vesd be a jó öreg "paraszt" taktikát: vizes szappannal kend végig a külsö peremét ahol felfekszik a felnin. jó takony szerû viz-szappan egyveleg kell.
jól nedvesísd be és majd szépen felcsusszan a helyére :D

de rég csináltam már ilyet hál istennek :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne:

lehet, hogy én vagyok a béna, de miért van az hogy van egy aránylag nívós külsõm (Michelin Country Trail) és felszerelés után üt a gumi,8as van benne, felfújom, leeresztem, próbálom kézzel igazgatni, de nem nagyon jön ki belõle. 30-as tempónál meg eléggé ráz. Szerintetek hol bicskáztam el??

fújd fel rendesen 5-6barra, ha a felnire nem illeszkedik akkor majd kipattan, majd engedd vissza, ha nem segít ez sem akkor ilyen ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne:

lehet, hogy én vagyok a béna, de miért van az hogy van egy aránylag nívós külsõm (Michelin Country Trail) és felszerelés után üt a gumi,8as van benne, felfújom, leeresztem, próbálom kézzel igazgatni, de nem nagyon jön ki belõle. 30-as tempónál meg eléggé ráz. Szerintetek hol bicskáztam el??
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Hi!

Az a kérdésem, hogy milyen tapasztalataitok vannak a latex-belsõkkel? Tényleg nehezebb defektet kapni velük, vagy ez csak egy legenda? Konkrétan a Michelin Aircomp Latex belsõje érdekelne, mert most olcsón tudnék szerezni belõle...

Más: 1.6-os Continental SportContact-hoz normális méretû belsõ kéne, de nincs semmelyik kereskedésben. Az 1.75-ös már nem igazán jó bele - nagy.

Köszi a válaszokat!

<uzuz85>

A hír igaz és a legenda is él. Ha rózsabokron biciklizel ott semmi sem tart örökké.
A latex zöld, minden nap fújod, drágább, kevesebb a szúrásos és jobban ragad rá a folt.
A butyl fekete, olcsóbb elég ha hetente fújod és könnyebben kap szúrásost

Igazából a defekt ellen a jó külsõ véd

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

maradj a Black Jack-nel :) meg lehet talalni belole a boltokban (light is), vagy az utodja a Big Jim(?). Nekem is volt, meg voltam vele elegedve.

A SMART SAM az utódja.

A sebesség mindent megold.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Hello!
Gumiválasztás elõtt vagyok, eddig Schwalbe Black Jack gumikat használtam, defektet nem kaptam vele szinte soha, súlyát nem tudom. Nem tudok hu de sokat költeni rá, max 3-4ezret gumiként. Mit tudtok ajánlani? Nem baj ha nem kõnehéz, bár tudom hogy ebbe az árba nem kell számitanom csodára. A mostani gumim, 1-95-ös, de nem tudom, hogy pl. egy 2.0-2.1-es gumival is tudnék-e ugy haladni. Köszi

maradj a Black Jack-nel :) meg lehet talalni belole a boltokban (light is), vagy az utodja a Big Jim(?). Nekem is volt, meg voltam vele elegedve.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hello!
Gumiválasztás elõtt vagyok, eddig Schwalbe Black Jack gumikat használtam, defektet nem kaptam vele szinte soha, súlyát nem tudom. Nem tudok hu de sokat költeni rá, max 3-4ezret gumiként. Mit tudtok ajánlani? Nem baj ha nem kõnehéz, bár tudom hogy ebbe az árba nem kell számitanom csodára. A mostani gumim, 1-95-ös, de nem tudom, hogy pl. egy 2.0-2.1-es gumival is tudnék-e ugy haladni. Köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

takony = slime?

aza :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

takony = slime?

"This is a technical term."

:D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

pedig a captain tökéletesen mûködik a takonnyal is...

takony = slime?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

1.8" vagy 2.0" specialized storm control. van is készleten, nem is drága. csak kell bele szmötyi mert anélkül nem ust :) vagyis a perem az ust felnikre való, de az oldalfalat addig vékonyitották mig rendes külsõ nem lett belõle. ilyen mix. a gyári specialized lötyivel tökéletes, a zöld slime az nem jó bele. (mással még nem láttam próbálva, csak ezzel a kettõvel)

pedig a captain tökéletesen mûködik a takonnyal is...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rob: ilyen szmötyimentes megoldás lenne a legjobb, de majd ajánom ezt is, köszi. :)

sportcontact: fura, nekem hivatalosan 1.9-2.25ös (talán kenda?) belsõ van a sportcontactban fél éve, és semmi baja még 3.5-3.7 baron sem. 1.75 jó kellene, hogy legyen bele, alig van különbség ott szélességben...próbálkozz még, én is szenvedtem a sportcontact felrakásával, lehet te is így jártál.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

amúgy ha már sárgumi: UST-s sárgumikat mondjatok nekem! ;) egész du. nem találtam, egy csapattársamnak kellene...1.8as NN UST-ben gondolkozik, egyszerûen nincsen normális sárgumi méretben UST-s külsõ. medusából van 2.1 UST, külföldrõl, de hát azzal nem vagyunk elõrébb, mint egy sima NN-el...:)

1.8" vagy 2.0" specialized storm control. van is készleten, nem is drága. csak kell bele szmötyi mert anélkül nem ust :) vagyis a perem az ust felnikre való, de az oldalfalat addig vékonyitották mig rendes külsõ nem lett belõle. ilyen mix. a gyári specialized lötyivel tökéletes, a zöld slime az nem jó bele. (mással még nem láttam próbálva, csak ezzel a kettõvel)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hi!

Az a kérdésem, hogy milyen tapasztalataitok vannak a latex-belsõkkel? Tényleg nehezebb defektet kapni velük, vagy ez csak egy legenda? Konkrétan a Michelin Aircomp Latex belsõje érdekelne, mert most olcsón tudnék szerezni belõle...

Köszi a válaszokat!

<uzuz85>

Igaz a "legenda". Már sokan leírtuk a véleményünket ebben a topicban, keresgélj.

A sebesség mindent megold.

uzuz85

uzuz85

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hi!

Más: 1.6-os Continental SportContact-hoz normális méretû belsõ kéne, de nincs semmelyik kereskedésben. Az 1.75-ös már nem igazán jó bele - nagy.

Köszi a válaszokat!

<uzuz85>

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

OFF

MJani: az avatarodban lévõ kép szerepelt egyszer a MBA olvasói levelek/fotók rovatában? vagy tévedek?

ON

Az a "Dzsonhee" nickel rendelkezõ fórum társunk.