Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
550 g. azért még tûrhetõ kategória,a többit nem tudom:D
www.sintesibikes.com

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Nehezen gördül, nehéz, zajos, könnyen lukad.

Szar.

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
http://www.chainreac...px?ModelID=1068

errol a gumirol velemeny? :chin:
Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

megnyugtatlak, nekem még az aszfaltos gumi sem tapadt esõben aszfalton. mondjuk elsõ negyed óra elég szar minden gumival, mert akkor ázik fel a retek, és sokkal jobban csúszik a terep.

Ez nagyon jó:hahaha:Danténak magyarázod a frankót.:lol1:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Nem, bedöntöttem, hülye voltam. :D

megnyugtatlak, nekem még az aszfaltos gumi sem tapadt esõben aszfalton. mondjuk elsõ negyed óra elég szar minden gumival, mert akkor ázik fel a retek, és sokkal jobban csúszik a terep.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem, bedöntöttem, hülye voltam. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
gondolom bedönötted a kanyarba és az oldalbütykök nem tartottak meg :D
vagy netán hátsókerekes erõcsusztatás volt? :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Igen mint írtam egy Skill-s gumma. MJaninak mondtam még a szezon eleje felé, hogy én is ezt éreztem kanyarnál, tart-tart és egyszer csak megszûnik, úgy minden elõzmény nélkül:confused:

Az még egy dolog, de hogy tegnap mekkorát vágódtam vele a kerékpárúton az esõben...az már szinte fenomenális volt. Kanyarba bemegyek, simított aszfalt kerékpárút, valamint hajtûkanyar, gumi ki oldalra, PUFF, mntha jégen mennék. :D Mondjuk ez lehet más gumival is összejött volna.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

A régi krém szinû Panaracer gumik csak színükben,v. anyagukban is különböznek a feketéktõl?Sikerült végre szerezni ingyen 1 Panaracer Dartot és ez krém szinû,színe nem zavar.

Annakidején volt olyan krém színû gumi, hogy Panaracer XC Magic, az puhább anyagú volt, mint a fekete.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
A régi krém szinû Panaracer gumik csak színükben,v. anyagukban is különböznek a feketéktõl?Sikerült végre szerezni ingyen 1 Panaracer Dartot és ez krém szinû,színe nem zavar.
www.sintesibikes.com

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Mindenkinek 1000 köszönet az infókért majd körbe nézek az emlitett helyeken.A helyzet az hogy éppen most ragasztottam meg az egyik belsõmet és már csak egy foltom maradt és valahogy beugrot hogy megkérdezem mi a helyzet ezen a téren.
Utólag is még 1x kösz mindenkinek.:beer:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Ez elég pontos cím.:D
Az igazság az hogy csak nagyon ritkán szokott kelleni így külön meg még valóban nem vettem csak készletben kompletten.:)
Meg közben rájöttem hogy foltozásban abszolút profi vagyok.:D
De ha tudtam vólna róla biztos nem kérdezem meg.:chin:

Bp-en Zöldpontban, Bringabutikban és valamelyik Ridebike-ban is vettem már külön foltot/ragasztót, ezek elérhetõek számodra is.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Az ország 3200 kerékpárboltjában. Még életedben nem vettél foltot? :wtf:

Ez elég pontos cím.:D
Az igazság az hogy csak nagyon ritkán szokott kelleni így külön meg még valóban nem vettem csak készletben kompletten.:)
Meg közben rájöttem hogy foltozásban abszolút profi vagyok.:D
De ha tudtam vólna róla biztos nem kérdezem meg.:chin:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Egy helymeghatározást(nem nem koórdinátákra gondoltam :D)címet kérhetnék?
Jöhet priviben is elõre is köszi.

Szfvár Bringa Bt. , de szerintem nem éri meg néhány foltért eljönni Fehérvárra :) . Általában minden kerékpárboltban lehet kapni.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Háztartási boltba ne vegyél. Ott drágább. (itt legalábbis)
Nekem meg vett egyszer anyu, valami kínait, 300.- volt egy tubus meg egy csomó méretû folt. Azóta is jó.
Bár a 10 éves Tip-Top ragasztó is jó, no problem.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Az ország 3200 kerékpárboltjában. Még életedben nem vettél foltot? :wtf:

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Nálunk van külön ragasztó és folt is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nálunk van külön ragasztó és folt is.

A sebesség mindent megold.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

auchanban/tescoban/decathlonban 500 forint a nagyobbik doboz tip-top, ebben 15 folt biztosan van, meg egy tubus ragasztó...de auchanban van 180 forintért igazi kínai foltozó is, ragasztó+8 folt - ugyanolyan jó a tapasztalataim alapján, mint a tip-top.

de nem értem, hogy minek csak a folt? nekem kb egyszerre fogy el a ragasztó meg a foltadat, gondolom ez az ajánlott felhasználási mennyisége a ragasztónak...

Nagyon köszi a válszt.
A ragacssal kapcsolatban igazad van azt énse értem miért nem írtam oda azt is.
A nagyobbik dobozos Tip-Top nagyon kecsegtetõen hangzik fõleg ami az árát illeti,régen még láttam ilyet de nem hittem vólna hogy még létezik,de köszi az hasznos infót.:beer:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
auchanban/tescoban/decathlonban 500 forint a nagyobbik doboz tip-top, ebben 15 folt biztosan van, meg egy tubus ragasztó...de auchanban van 180 forintért igazi kínai foltozó is, ragasztó+8 folt - ugyanolyan jó a tapasztalataim alapján, mint a tip-top.

de nem értem, hogy minek csak a folt? nekem kb egyszerre fogy el a ragasztó meg a foltadat, gondolom ez az ajánlott felhasználási mennyisége a ragasztónak...