Mivel nincs NN kéznél, melyik a gyári ajánlott felhelyezés elõre?
\ / vagy / \
gyári ajánlott felhelyezés elõre:
menetirány up ↑: \ /
Mivel nincs NN kéznél, melyik a gyári ajánlott felhelyezés elõre?
\ / vagy / \
nem, azoknak ez a forgásirányaAmúgy a Schwalbe elõszeretettel nyomja bénán rá, a Racing Ralphot és a Nobby Nic-et is fordítva kell felrakni mint az ajánlás.
.
Hello!
Új vagyok még itt, és nem értek a gumikhoz. Most vettem egy Cube Aim bicót, és pár kérdésem lenne a rajta lévõ Schwalbe Smart Sam-ekkel kapcsolatban.
Azt vettem észre hogy a bicó nem ugyanazon oldalán van a fehér "Schwalbe" felirat. Az elsõ kerék a "Front" nyíl irányába forog, míg a hátsó a "Rear" nyíl irányába. Ez baj, vagy ez a gumi tud mindkét irányba?
itt egy kép:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
köszi: kavics
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A ballonosságért és a tapadásért fizetni kell a gyosabb kopás oltárán ... a kipörgés hátul meg mászótechnika kérdése ...
Szerintem brutálisan mászik
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
RAUH-Welt
B E G R I F F
igen, az NN-nél ez a "kanyarhézag" az, amit nagyon útáltam, amíg elöl is NN volt fenn. szvsz nagyon bután kanyarodik az "éle" miatt.
most csak hátul van NN, de igazság szerint nem érzem különösebben jónak, emelkedõn hamar elkapar. (jó, ez az emelkedõ a kedvenc singletrack-emen van, rézsüs, meredek, köves és gyökeres, plusz általában nedves is kicsit. de akkor is. az NN egy drága gumi.![]()
) viszont a ballonossága (2.25) és a nagy szövetsûrûségbõl adódó rugalmassága miatt kényelmes, szinte plusz rugóutat ad.
az viszont dúrva, hogy alig pár hét használat után látszódik a kopás rajta. összességében drága farolós gumi.
én 11eFt-t fizettem a párért, ennyit tán még megér, de ha teljes árat adtam volna ki rá, biztos nem örülnék. viszont legalább könnyû.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ha találtam volna megfelelõ specit (sokat nem hozunk sajnos, igy ez erõsen limitált) vagy schwalbét nem kérdezemHát, én tudok egyet, konkrétan ilyen gumit hajtok, csak 25-ös méretben.
De sztem nem fog tetszeni, mert se nem Speci, se nem Schwalbe, olcsó, és ráadásul ~70 grammal könnyebb is, mint a limit, amit kértél
KÖPENY 622X28 MICHELIN DYNAMIC - 2790 Ft. és még van is belõle
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.