Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
a bükkön 3szor ütöttem fel a mountain kinget(2,2es 2eFt-os verzió)...elöl is és hátul is sikerült...pedig 3bar volt benne és egyszer sem volt olyan "látványosankõnekbaszós" jelenet a nagy szisszenés elõtt
Sõt ahogy végig gondolom az idei évet: szilváson a hasonló árkategóriás speed kingemet vágta fel egy kõ kb 4 centi hosszan, az OB-n egy tüskét szedtem össze(de ez más gumival is sikerült volna), Tátrában 2 hete elöl ütöttem fel a mountain k.-et.
Érdekes hogy tavaly-tavalyelõtt a 2,1es kevláros Jimmyvel egy defektet kaptam össz-vissz,pedig az virsli ehhez képest...na mindegy...a mátrán már remélem tubelessel megyek

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Gumicsere 3 perc, s az már mindkét kereket tartalmazza. Látszik, hogy nem szoktál rajt elõtt 5 perccel "pánikszerûen" még sárgumit felrakni. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Dante:
Csak azért mert ki kell venni a kereket, gumit le, megfordítani,
aztán vissza az egészet. Magyarul lusta vagyok elvinni is, megcsinálni
fõleg. :D
Ezt a tubeless és kompresszor dolgot meg nem is értem.
Láma vagyok hozzá. :)
Ha valakinek van kedve és türelme röviden leírhatná.

Kisherceg, MJAni01:
Köszi az általános és a Smart Sam-mel kapcsolatos infokat!

Tom

Miért is bonyolult átforgatni? Tubeless és kellene a kompresszor?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Akkora, mint egy átlag 2,1es gumi.

Attól függ kinek milyen az átlag! De akkor legyen átlagos ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azt elfelejtetted írni, hogy ballonos is ...

Akkora, mint egy átlag 2,1es gumi.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Azt elfelejtetted írni, hogy ballonos is ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Írok egy kicsit a smart sam -rõl. Nagyrészt versenyeken és teljesítmény túrákon használom hátul, 1100km-t mentem vele eddig. Kis gördülési ellenállása van, közepes a kanyarokban, közepesen fékezhetõ, közepesen mászik, gyorsan kopik (kb. 0,1mm-t 100km-en). Versenyzésre nem az igazi, mert vannak nála könnyebb és jobb gumik. Túrázóknak viszont egész jó választás lehet.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Kedves Dante!
Egyáltalán nem jártam arrafelé (most, egyébként már többször mentem rajta) mert középtávon mentem, és ott bizony akadt köves DH. Max sebességem 52 kmh volt.

Hú ez max sebesség engem hanyatt vág ... :wtf:
Én mindig csodáltam azokat, akik büszkélkednek a max sebességükkel ... én csak egy lassú csiga vagyok hozzátok MAX királyokhoz ... :ubytek:
De a Bükk marci télleg nem volt köves ... egy lejtõn voltak kavicsok az utolsó itató után, de ez is csont egyenes volt .... :)

Köves DH ... Kisnána vagy Mátra na az köves ... de nem DH .... csak lejtõzés ...

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Ez jó, persze hogy értem :D, én szerintem is marad a 2.25 :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.088 hozzászólás

Na jó, viszont még mindig nem mondta senki hogy akkor most mennyit is számít a 2.25 helyett a 2.1-es külsõ. Vélemény? Ötlet? Tudomány? :D

én a helyedben nem paráznék, a különbség 2-3mm és kb. 30-40 gramm/külsõ. a 2.25 kényelmesebb terep-tekerést tesz lehetõvé és késõbb ütöd fel. cserébe kicsit nehezebb tekerni, de ha nem érzed hátráltatónak, akkor ne foglalkozz vele. ha sokat aszfaltozol (építõipar, ééérted? :D) akkor vegyél egy pár slick külsõt. pl, maxis xenith 1.5.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Igen ez tényleg vitszes, csak kár hogy off :D Legközelebb majd én is elnézek egy ilyenre :), ja és viszek ejtõernyõt, 50-el fogok menni, és persze csinálok pár defektet is :D

Na jó, viszont még mindig nem mondta senki hogy akkor most mennyit is számít a 2.25 helyett a 2.1-es külsõ. Vélemény? Ötlet? Tudomány? :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
utolsó 2 oldal számomra kabaré :rofl:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Úgy látszik, hogy itt egyes emberek fogalomzavarban szenvednek. Egy kicsit technikás lefelé, sotteres lejtõ, ahol el lehet ereszteni a paripát, vagy egy-két letörés az NEM EGYENLÕ a DH-val.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
utolsó OFF a fél Bükk maraton topic tele van a defektesekkel meg a baromi firkálásokkal..

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

nem tudom, hogy feltûnt e nektek, hogy annyira súlykolta mindenki, hogy húdebaromikönnyûezapályaéslehetereszteni, na meg is lett az eredménye...

Off
Mi lett?
On
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

nem tudom, hogy feltûnt e nektek, hogy annyira súlykolta mindenki, hogy húdebaromikönnyûezapályaéslehetereszteni, na meg is lett az eredménye...

ez ugyan off

de aki pár forumos bejegyzés alapján "vakon" maratonozik az meg is érdemli...

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köves DH :) ? Hol? Alig kellett fékezni. Így végig gondolva engem csak egy meridás elõzött meg lefelé.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
off
Muhaha...
A Bükk az egyik legtechnikátlanabb pálya Mo.on. Ha ott DH van, akkor a többihez ejtõernyõ kell?
on
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

A Bükkön nem volt köves DH, maximum a Hutára levezetõ lépcsõs singletrack, de ott meg úgysem 50-el mész. Ha egyáltalán jártál arrafelé.

Kedves Dante!
Egyáltalán nem jártam arrafelé (most, egyébként már többször mentem rajta) mert középtávon mentem, és ott bizony akadt köves DH. Max sebességem 52 kmh volt.