van értelme, miért ne lenne? főleg a régen is bevált. persze ez preferenciáidtól is függ.
egyszer probalkoztam vele, de hulyen nezett ki hasznalatban en nem igazan vettem eszre kulonbseget.
arn módosította - 2017. május 29. - 13:03
van értelme, miért ne lenne? főleg a régen is bevált. persze ez preferenciáidtól is függ.
egyszer probalkoztam vele, de hulyen nezett ki hasznalatban en nem igazan vettem eszre kulonbseget.
arn módosította - 2017. május 29. - 13:03
ha valakinek van 29*2,2 (52-55mm széles) körüli apró/gyors mintás (alá conti raceking), 600gr és 30 euro/db alatti külsőre ötlete, szívesen fogadom. köszi!
nah, szerencsére az apró/bolha böngészés most is segített, vadi új conti x-king rs + light belsők, őőőő.... hát le se merem írni, hogy mennyi volt.
van ertelme hatulra keskenyebb gumit rakni, ha hatul is elfer a szelesebb? most hogy jonnek az uj keverekek a schwalbetol, lehet visszaterek a bevalt, elol trailgumi, hatul xc kombohoz. konkretan:
elol nobby nic 2.35 speedgrip
hatul racing ralph 2.25 speed
a masik megoldas az, hogy hatra is nobby nic menne, kemenyebb keverekbol.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
van ertelme hatulra keskenyebb gumit rakni, ha hatul is elfer a szelesebb? most hogy jonnek az uj keverekek a schwalbetol, lehet visszaterek a bevalt, elol trailgumi, hatul xc kombohoz. konkretan:
elol nobby nic 2.35 speedgrip
hatul racing ralph 2.25 speed
a masik megoldas az, hogy hatra is nobby nic menne, kemenyebb keverekbol.
ha valakinek van 29*2,2 (52-55mm széles) körüli apró/gyors mintás (alá conti raceking), 600gr és 30 euro/db alatti külsőre ötlete, szívesen fogadom. köszi!
hát ez teljesítene minden kritériumot: https://www.bike-com...treifen-p47563/ , de en a Ralph-ot venném párban
vidd el a racing ralph-jaimat
igaz ~670 gr, de 25 eur a pár
26"-os kerékre maratonozni keresek olyan gumit, ami gyors, de kisebb sárban is használható. Nem szedi annyira össze és kidoblája, de nem kifejezettem sárgumi. pl. Rocket Ron 2,1 az jó lehet ilyesmire? Tudnátok kérlek még 1-2 típust ajánlani. Köszi előre is.
Ritchey Z-Max Premonition WCS-t használok Giant Anthemen, WTB Nano-t GT Sensoron, sztm mindkettő okés,
Mondjuk WTB-t legutóbb már csak romániai elfekvő készletből tudtam hozatni 26-osban. 110lej/db volt a hajtogatós.
Könnyűek, jól gurulnak viszont defektvédelem ohne
26"-os kerékre maratonozni keresek olyan gumit, ami gyors, de kisebb sárban is használható. Nem szedi annyira össze és kidoblája, de nem kifejezettem sárgumi. pl. Rocket Ron 2,1 az jó lehet ilyesmire? Tudnátok kérlek még 1-2 típust ajánlani. Köszi előre is.
Nekem olyan is volt. Csak a LiteSkin verziótól tartsd magad távol ! Egyszer kipróbáltam - az első héten kiszakadt az oldalfala. Belülről raktam rá egy nagy foltot és utána semmi baj nem lett vele de mégse vegyen ilyet senki. Amúgy szerintem jó választás a RoRon.
Szerény véleményem szerint olyan gumit amit leírtál csak rajzolni tucc magadnak, mert ilyen nincs. Gyors de sárgumi (egy kicsit), ami jól tisztul.... A gyors gumik általában sűrű mintásak, a jól tisztulók elég ritkásak. Hát találj ilyet. De a RoRon elég jó "mindenes" .
arn módosította - 2017. május 12. - 19:05
ááá, bolondokat beszéltek, conti raceking kell ide, 2.2. szárazon nagyon gyors, sárban meg minden csúszik, nem a gumin fog múlni...
viccet félretéve, tényleg egészen jól elboldogul a (nem túl nagy) sárban. persze kérdés, ki mit ért kis sár alatt.. mindenesetre én nem vennék 2.1-es csirkét, csak azért, mert néha lehet sár is. ha mindenes gumi kell, nézd meg az x-kinget is. de előre mindenképpen érdemesebb valami hangsúlyosabb mintát tenni, pl nekem a régi mountain king van (még mindig) elől.
Kisherceg módosította - 2017. május 12. - 17:55
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
A sarat a Ralph gyűjti igazán, a Ron nem vészes. Meg az új mintás Nobby is egészen tűrhetően tisztul.
Nem hiszem, túl sűrűn vannak a bütykök. Inkább szélesebb, de ritkább mintázatút keresnék. Kicsit lejjebb írtam a Trail Kingről. Még azóta sem próbáltam ki...
Nekem a 2,25-ös Racing Ralph és Rocket Ron olyan szépen gyűjti és megtartja a sarat, hogy nem hinnem, hogy jó választás kisebb sárba. Persze arról a ragadós sárról beszélek, ami csak aszfalton jön ki a gumiból.
ezért gondoltam a kicsit keskenyebb 2,1-es jó választás lehetne....?
26"-os kerékre maratonozni keresek olyan gumit, ami gyors, de kisebb sárban is használható. Nem szedi annyira össze és kidobálja, de nem kifejezettem sárgumi. pl. Rocket Ron 2,1 az jó lehet ilyesmire?
Nekem a 2,25-ös Racing Ralph és Rocket Ron olyan szépen gyűjti és megtartja a sarat, hogy nem hinnem, hogy jó választás kisebb sárba. Persze arról a ragadós sárról beszélek, ami csak aszfalton jön ki a gumiból.
színtévesztők előnyben....
zscs, mind tudjuk. hogy milyen erős vagy, de van, akinek a bringázás az élmény és a cél, nem az (edzés)eredmény. ...és mellesleg van, akinek nincs ideje/kedve/szorgalma akár külön akár a bringán edzeni.
elnézést, ha úgy tűnt, kérkednék, egyáltalán nem volt célom, sőt! Nekem is a bringás élmény a cél. Azért edzem - és közben (szerencsére) természetesen élvezem azt is.
A linket, amit megosztottam, próbáljátok csak meg, esti TV-nézés / beszélgetés / stb. közben 30-40 perc az egész és nagyon hasznos!
zscs, mind tudjuk. hogy milyen erős vagy, de van, akinek a bringázás az élmény és a cél, nem az (edzés)eredmény. ...és mellesleg van, akinek nincs ideje/kedve/szorgalma akár külön akár a bringán edzeni.
szerintem meg pont attól lesz élvezetes, ha megfelelően fel van készítve a test a terhelésre
évek óta kínlódtam derék- és hátfájdalmakkal, 2 óra felett nem tudtam úgy tekerni, hogy ne kelljen megállnom pihenni/nyújtani
most, hogy elhatároztam, hogy a Trophy 210km-t tekerem idén elmentem egy gyógytornászhoz, hogy csináljunk valamit
labdás gyakorlatok, masszázslabda, has- és hátizom erősítés, rendszeres nyújtás és masszázs
mostanra megállás nélkül bírom a 4 óra feletti edzéseket is
kösz a linket zscs, hasznomra lesz, most terveztem úgyis saját labdát venni
Pontosanszíntévesztők előnyben....
arn módosította - 2017. május 07. - 19:40