Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2008. október 15. - 19:04
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. október 15. - 15:15
Bontrager Superjuice nalam bevalt a Captain 2Bliss gumiban. leereszt, de napok alatt, nem percek alatt. szoval ha minden hetvegen kell csak pumpalni az szerintem nem gazabb mint ha latex belsod lenne.
Elõször lötty nélkül próbáltam (kiváncsi voltam) azzal kb. másfél nap alatt leeresztett úgy, hogy nem ültem rajta. Ezután raktam bele docblue-t, a helyzet változatlan. Most próbálkozok a joe-val, de úgy tûnik az sem segít.
Az igazi ust-s külsõm baromi jól tartja a levegõt hetekig.
Írta 2008. október 15. - 15:01
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. október 15. - 14:57
már használt vagy új külsõ volt ?
ha használt akkor kb esélye sincs..
amúgy hoszabb távú tapasztalat alapján a 2bliss külsõk valószínû csak a speci löttyel mûködnek -illetve azzal van esély hogy mûködnek- de sem a joe bácsi félével, sem a zöld takonnyal sem doc blue val nem mûködnek hosszú távon.
Teljesen új. Könnyen felment az ust-s felnire, mûhelypumpával, varázslás nélkül. Csak az oldalfala gáz.
A speci lötty nem kapható(!) itthon, csak belsõbe töltve. (természetesen próbáltam venni hozzá)
"Semmi" gond, többet nem veszek specialized külsõt, beszívtam a marketing dumát...
Írta 2008. október 15. - 14:36
már használt vagy új külsõ volt ?Egy kis problémám akadt egy specialized 2bliss storm controllal, 1.8-as. Ugyebár ez a külsõ már nem igazi ust, kell bele a lötty.
Semmi gond felraktam joe bácsi löttyel. Az a problémám, hogy "dõl" a levegõ a külsõ oldalfalából, ez azt jelenti hogy vízbe mártva több mint 50(!) helyen ereszt a levegõ a külsõ oldalfalán keresztül. A lyukak olyan picik, hogy a lötty nem tömíti el! (természetesen a löttyöt rádöntöttem egy-egy adott lyukra, de semmi hatás, túl picik a lukak)
Az a kérdésem, hogy ez normális viselkedés-e a 2bliss külsõknél (normális-e ilyen sok lyuk)?
(Ha a válasz igen, akkor ez a külsõ alkalmatlan tömlõnélküli használatra, és kidobtam egy csomó pénzt az ablakon...)
ha használt akkor kb esélye sincs..
amúgy hoszabb távú tapasztalat alapján a 2bliss külsõk valószínû csak a speci löttyel mûködnek -illetve azzal van esély hogy mûködnek- de sem a joe bácsi félével, sem a zöld takonnyal sem doc blue val nem mûködnek hosszú távon.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. október 15. - 14:30
Semmi gond felraktam joe bácsi löttyel. Az a problémám, hogy "dõl" a levegõ a külsõ oldalfalából, ez azt jelenti hogy vízbe mártva több mint 50(!) helyen ereszt a levegõ a külsõ oldalfalán keresztül. A lyukak olyan picik, hogy a lötty nem tömíti el! (természetesen a löttyöt rádöntöttem egy-egy adott lyukra, de semmi hatás, túl picik a lukak)
Az a kérdésem, hogy ez normális viselkedés-e a 2bliss külsõknél (normális-e ilyen sok lyuk)?
(Ha a válasz igen, akkor ez a külsõ alkalmatlan tömlõnélküli használatra, és kidobtam egy csomó pénzt az ablakon...
Írta 2008. október 15. - 13:58
Fehér csíkos 2.1 Nobby lesz kapható vagy csak oem?
lesz fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic is itthon. nekem kell megköszönni
...
Írta 2008. október 15. - 13:55
Írta 2008. október 15. - 13:34
Kösz, Gábor
Írta 2008. október 14. - 07:35
akciós vredestein , ha van még
Köszi, jó ötlet ..
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2008. október 13. - 23:04
akciós vredestein , ha van mégEdzésre olcsó UST külsõt? 2,1, de nem hátrány ha 2,2
Írta 2008. október 13. - 23:02
Írta 2008. október 11. - 09:41
125ml ha minden igaz.
Igen annyi, itt a hivatalos link szemezgess ... de én nem javaslom, feltöltésre elég, de nem tudsz utántölteni, mert ugye ha defektelsz akkor sajnos kell az rátöltés, mert fogyogat az anyag ...
(+3e ér kapsz 0,5L az kb 8-10 abroncsra elég, és jobban megéri) Probike, szólj ha kell hozatok
http://www.no-flats....s.php?categid=1
Írta 2008. október 10. - 10:07
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. október 10. - 01:02
Írta 2008. október 09. - 23:35
Pedig ez lenne a csúcs:
fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic 2,25-ös ust
Azonnal rendelnék egy párat.:love1:
ez már négy, mindjárt összejön a minimum rendelésnekem tök jó lenne a hagyományos szinû is..
de tigger ha hozatok 2.25" ust-set, akkor azt vágod, hogy a fõnököddel megvetetem az egészet?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. október 09. - 21:31
Írta 2008. október 09. - 21:29
2,35-ös ignitor annyira jól gurul hogy kb 8-10Km/h val mentem lassabban vele azonos körülmények közt egy jó meredek köves lejtõn mint bármi mással. szal jól tapad meg minden de azt ki ne találjuk már hogy kicsi a gördülési ellenállása.
Írta 2008. október 09. - 21:28
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. október 09. - 21:25
Karbon alkatresz es UST-s rendszer az a ket dolog, ami szamuzve van a bringamrol
Rebell: erdekes az osszehasonlitas, csak nem tudom hogy ez most marketing, vagy tenyleg mindet kiprobaltak....
koszi a valaszokat.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére