Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Bontrager Superjuice nalam bevalt a Captain 2Bliss gumiban. leereszt, de napok alatt, nem percek alatt. szoval ha minden hetvegen kell csak pumpalni az szerintem nem gazabb mint ha latex belsod lenne.

Elõször lötty nélkül próbáltam (kiváncsi voltam) azzal kb. másfél nap alatt leeresztett úgy, hogy nem ültem rajta. Ezután raktam bele docblue-t, a helyzet változatlan. Most próbálkozok a joe-val, de úgy tûnik az sem segít.

Az igazi ust-s külsõm baromi jól tartja a levegõt hetekig.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Bontrager Superjuice nalam bevalt a Captain 2Bliss gumiban. leereszt, de napok alatt, nem percek alatt. szoval ha minden hetvegen kell csak pumpalni az szerintem nem gazabb mint ha latex belsod lenne.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

már használt vagy új külsõ volt ?
ha használt akkor kb esélye sincs..

amúgy hoszabb távú tapasztalat alapján a 2bliss külsõk valószínû csak a speci löttyel mûködnek -illetve azzal van esély hogy mûködnek- de sem a joe bácsi félével, sem a zöld takonnyal sem doc blue val nem mûködnek hosszú távon.

Teljesen új. Könnyen felment az ust-s felnire, mûhelypumpával, varázslás nélkül. Csak az oldalfala gáz.

A speci lötty nem kapható(!) itthon, csak belsõbe töltve. (természetesen próbáltam venni hozzá)

"Semmi" gond, többet nem veszek specialized külsõt, beszívtam a marketing dumát...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Egy kis problémám akadt egy specialized 2bliss storm controllal, 1.8-as. Ugyebár ez a külsõ már nem igazi ust, kell bele a lötty.

Semmi gond felraktam joe bácsi löttyel. Az a problémám, hogy "dõl" a levegõ a külsõ oldalfalából, ez azt jelenti hogy vízbe mártva több mint 50(!) helyen ereszt a levegõ a külsõ oldalfalán keresztül. A lyukak olyan picik, hogy a lötty nem tömíti el! (természetesen a löttyöt rádöntöttem egy-egy adott lyukra, de semmi hatás, túl picik a lukak)

Az a kérdésem, hogy ez normális viselkedés-e a 2bliss külsõknél (normális-e ilyen sok lyuk)?

(Ha a válasz igen, akkor ez a külsõ alkalmatlan tömlõnélküli használatra, és kidobtam egy csomó pénzt az ablakon... :( )

már használt vagy új külsõ volt ?
ha használt akkor kb esélye sincs..

amúgy hoszabb távú tapasztalat alapján a 2bliss külsõk valószínû csak a speci löttyel mûködnek -illetve azzal van esély hogy mûködnek- de sem a joe bácsi félével, sem a zöld takonnyal sem doc blue val nem mûködnek hosszú távon.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Egy kis problémám akadt egy specialized 2bliss storm controllal, 1.8-as. Ugyebár ez a külsõ már nem igazi ust, kell bele a lötty.

Semmi gond felraktam joe bácsi löttyel. Az a problémám, hogy "dõl" a levegõ a külsõ oldalfalából, ez azt jelenti hogy vízbe mártva több mint 50(!) helyen ereszt a levegõ a külsõ oldalfalán keresztül. A lyukak olyan picik, hogy a lötty nem tömíti el! (természetesen a löttyöt rádöntöttem egy-egy adott lyukra, de semmi hatás, túl picik a lukak)

Az a kérdésem, hogy ez normális viselkedés-e a 2bliss külsõknél (normális-e ilyen sok lyuk)?

(Ha a válasz igen, akkor ez a külsõ alkalmatlan tömlõnélküli használatra, és kidobtam egy csomó pénzt az ablakon... :( )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Fehér csíkos 2.1 Nobby lesz kapható vagy csak oem?

lesz fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic is itthon. nekem kell megköszönni

...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Fehér csíkos 2.1 Nobby lesz kapható vagy csak oem?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Vredestein Tiger Claw 2,0-ás kevláros gumiról érdekelnének általános tudnivalók. Mennyire tartós/kopik, mennyire jól viseli az aszfaltot (elég sokat használnám ilyen körülmények között)?

Kösz, Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

akciós vredestein , ha van még

Köszi, jó ötlet ..
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Edzésre olcsó UST külsõt? 2,1, de nem hátrány ha 2,2

akciós vredestein , ha van még

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Edzésre olcsó UST külsõt? 2,1, de nem hátrány ha 2,2
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

125ml ha minden igaz.

Igen annyi, itt a hivatalos link szemezgess ... de én nem javaslom, feltöltésre elég, de nem tudsz utántölteni, mert ugye ha defektelsz akkor sajnos kell az rátöltés, mert fogyogat az anyag ...

(+3e ér kapsz 0,5L az kb 8-10 abroncsra elég, és jobban megéri) Probike, szólj ha kell hozatok

http://www.no-flats....s.php?categid=1

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez hány ml-es kisszerelés? http://ebike.hu/term...tvedelem/11509/

125ml ha minden igaz.

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez hány ml-es kisszerelés? http://ebike.hu/term...tvedelem/11509/

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Pedig ez lenne a csúcs:
fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic 2,25-ös ust

Azonnal rendelnék egy párat.:love1:

nekem tök jó lenne a hagyományos szinû is..

ez már négy, mindjárt összejön a minimum rendelés :)
de tigger ha hozatok 2.25" ust-set, akkor azt vágod, hogy a fõnököddel megvetetem az egészet? :D aztán majd jól a f*rkadra húzza ha nem tudja eladni :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
jaja volt 26-osban is, 28-as bringan megneztem, hogy eleg ballonos-e, es elegge az, ugyhogy megvettem :D

----

FÁJVÓ

----

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
volt 26-os rampage ?

2,35-ös ignitor annyira jól gurul hogy kb 8-10Km/h val mentem lassabban vele azonos körülmények közt egy jó meredek köves lejtõn mint bármi mással. szal jól tapad meg minden de azt ki ne találjuk már hogy kicsi a gördülési ellenállása.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem véletlenül Ignitorb*zi a boltos arc is. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
WTB tetszett, de 880 grammos sulyaval egy kicsit soknak tunt, vegul Dénes ajanlasara panaracer rampage 2.3-as lett, 700 gramm, puha osszetetel, vastag oldalfal. Majd hetvegen elvalik, hogy mit tud.
Karbon alkatresz es UST-s rendszer az a ket dolog, ami szamuzve van a bringamrol :)
Rebell: erdekes az osszehasonlitas, csak nem tudom hogy ez most marketing, vagy tenyleg mindet kiprobaltak....

koszi a valaszokat.

----

FÁJVÓ

----

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

milyen 2.2-es 2.4es gumit tudtok ajanlani, ami szereti a vizes gyokereket/koveket. Oldalfalvedelem eleg fontos, mert a 2.25-os nobbi nic-et folyamatosan felutom 2.8-3 baron.... viszont tekerek is vele, szoval nem konnyu megtalalnom az idealis gumit.

Nekem Alberst Snake Skin van elöl. Nics nagy ugri bugri vele, de tehnika minden túrán, köveken, gyökereken, lépcsökön, 1,5 -1,8 bárral tekerem elöl, de nem vagyok olyan kövér mint te (66kg::))

Ha nem elég a 2.25 akkor keres 2.35 Fat Albit, de a vizes gyökereket nem szereti egy gumi sem.

Négy evvel ezelött használtam Ignitort 2.35-at. A Schwalbek meg Contik után újra vásároltam egy szettet. Aszfaltot, vizet nem szereti, de a köveken nagyon othon van. Súlya 2.35 -ös Exception 590gr. mértem. Jobban gördül mint a 2.25 NN.
Amit szerettem volna mondani, az "öreg" Maxxis Ignitor még mindig megverekszik egy "modern" NN vagy egy MK -el.

Itt egy pár enduro gumcsi tesztelve:

http://www.x-aces.co...f8-05ed79be9724