Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ma szétnyílt az illesztésnél egy B+ belsõ, amit defekt miatt vettem a boltba, a defektet meg valószínûleg felniszalag okozta, mert sz@r volt. Vettem abból is Herrmans-t, aztán boltba kicsertélték egy Panarészeg külsõre. Fene vigye el a Bikepozitivot.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
2008-as NN 2.1-el, meg 2007-es RR 2.1-el még nem volt sok defektem(1-2), pedig semmit nem használok... sima Continental belsõ(bár csak a versenyeken meg néhány edzésen volt fent)

ha valakinek van, akkor meg bírná velem és a többiekkel osztani a véleményét a Maxxis Flyweight, illetve a Superlight belsõkkel kapcsolatban, mivel olcsó, és nagyon könnyûnek írják... nem tudom, hogy megéri-e(defektszámra, tömegre lennék legfõképpen kíváncsi)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

valódi ust, de a lötty nem árt...azért szúrt defekt ellen az ust sem 100%-os védelem

tapasznyalatok szerint a dzsó bácsis lötty jobb mint a kék dokument

Egyértelmû, hogy nem véd, kell egy kis lötty azért.

Igazából azért kérdeztem, mert a speci csinálta meg a 2bliss-el, hogy egyik pillanatról másikra a 2bliss átment löttyösbe ust-bõl.

Ezek szerint a Schwalbe szerencsére nem ment el ebbe az irányba...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Én úgy tudom, hogy a kocsikhoz adott defekt javító cucc szilárd habot képez a belsõbe. Magyarul amikor a hozzáadott szivargyújtós pumpával belenyomjuk, akkor mindenképpen valamennyire megszilárd. Van olyan gumis, aki emiatt nem is vállalja (az egyébként egyszerû javítást), mert nehéz kiszedni belõle a dzsuvát.
A bicajos cucc viszont folyékony marad a belsõben/külsõben. Vagyis valószínûleg nem teljesen kompatibilis a rendszer.

Más.
A joe bácsi féle lötty jobb vagy rosszabb a docblue-né? Én eddig az utóbbit használtam schwalbe külsõhöz, gondoltam a saját cuccuk nem eszi meg a külsõt.
Kell-e lötty az evo tubless típusokhoz, vagy ezek még továbbra is valódi ust külsõk?

valódi ust, de a lötty nem árt...azért szúrt defekt ellen az ust sem 100%-os védelem

tapasznyalatok szerint a dzsó bácsis lötty jobb mint a kék dokument
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elõbb-utóbb mind megkeményedik valamilyen szinten.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

A kocsimban van 1 L folyadék, az nemtudom menyire volna kompatibilis egy müanyag bevonatú felnire (a kocsi felnie, amihez van a "tej kit" az bellöl fém:chin:?)

Én úgy tudom, hogy a kocsikhoz adott defekt javító cucc szilárd habot képez a belsõbe. Magyarul amikor a hozzáadott szivargyújtós pumpával belenyomjuk, akkor mindenképpen valamennyire megszilárd. Van olyan gumis, aki emiatt nem is vállalja (az egyébként egyszerû javítást), mert nehéz kiszedni belõle a dzsuvát.
A bicajos cucc viszont folyékony marad a belsõben/külsõben. Vagyis valószínûleg nem teljesen kompatibilis a rendszer.

Más.
A joe bácsi féle lötty jobb vagy rosszabb a docblue-né? Én eddig az utóbbit használtam schwalbe külsõhöz, gondoltam a saját cuccuk nem eszi meg a külsõt.
Kell-e lötty az evo tubless típusokhoz, vagy ezek még továbbra is valódi ust külsõk?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egyszerûen más terepen tekertek, ennyi...

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

nem tom mi lehet a gond... 2,1-es belsõ nem okozhatja vagy?

nem vszínû
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

joe bácsi félével
van elõre töltött belsõ is

nem kis teljesítmény, nekem mióta RR - t használok (4 éve kb) 1 db defekt sikerült - rajzszög által-

nem tom mi lehet a gond... 2,1-es belsõ nem okozhatja vagy?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

RR 2,25 eddig 2 defekt:confused: mindkettõ a lassú fajtából... Milyen lötyivel próbálkozzak?

joe bácsi félével
van elõre töltött belsõ is

nem kis teljesítmény, nekem mióta RR - t használok (4 éve kb) 1 db defekt sikerült - rajzszög által-

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
RR 2,25 eddig 2 defekt:confused: mindkettõ a lassú fajtából... Milyen lötyivel próbálkozzak?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma le kellett tesztelnem a decathlonos defektjavító sprayt. Jelentem mûködik, nulláról 2barra fújta fel az 1,95ös gumimat.

A sebesség mindent megold.

j4ni

j4ni

vendég

• fórumtag
  • 330 hozzászólás
  • LocationBudapest
Végül Kenda 26" 2.1 "K886-01" lett belõle, akármit is jelentsen ez :)
Van valakinek valamiféle tapasztalata vele?

--
Beraktam vízbe, és valóban egy parányi lyuk van a belsõmön,
ha minden igaz, megjavítottam.

J.

j4ni

j4ni

vendég

• fórumtag
  • 330 hozzászólás
  • LocationBudapest
Hali!

Le kéne cserélnem a félterep gumimat, valami olyasmira ami sárban is jó
(nem dagonyában!!)

Milyen olcsót tudtok ajánlan?
Jók ezek a Kendák?

üdv
Jani

Meg fogom csinálni, csak egyelõre még pumpám sincs...

hogy nézted meg, hogy lukas-e?

lassú defekted van, told be víz alá és lesd a bubikat.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hogy nézted meg, hogy lukas-e?

lassú defekted van, told be víz alá és lesd a bubikat.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

j4ni

j4ni

vendég

• fórumtag
  • 330 hozzászólás
  • LocationBudapest
Sziasztok,

A hátsó kerekem egyik túra után nagyon lassan (másnapra) leeresztett,
azt hittem, hogy lyukas, leszedtem a felnirõl a gumit,megnéztem, nem lyukas. Visszaraktam felfújtam megint 3,5Bar-ra (MTB). Másnapra megint leeresztett...

Lehet,hogy a szeleppel van baj? Autószelepem van.
Lehet valamit csinálni, vagy belsõvsere?

üdv
Jani

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Dr. Kék János nem a legjobb löty. A kocsimban van 1 L folyadék, az nemtudom menyire volna kompatibilis egy müanyag bevonatú felnire (a kocsi felnie, amihez van a "tej kit" az bellöl fém:chin:?)

azt nem tudom

erre a löttyre gondoltam :
http://www.no-flats.hu/

de semmilyen löttyel sem lesz tökéletes

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

löttyel fel tudod rakni , (Joe bácsi félével pl) de azért nem lesz teljesen üzembiztos cucc

Dr. Kék János nem a legjobb löty. A kocsimban van 1 L folyadék, az nemtudom menyire volna kompatibilis egy müanyag bevonatú felnire (a kocsi felnie, amihez van a "tej kit" az bellöl fém:chin:?)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Egyszerü gumit szerintetek miért nem lehetne UST ként UST felnire feltenni?

Megnéztem a NN UST és a simát. Az USTsnek vastagab az oldalfala, (igy stabilab?)
Ami kicsit izgatna, hogy nem tudnám alacsony nyomáson a "sima" gumit az UST felnin tekerni, merk puhább az oldalfala?:chin: (meg a NN nél van egy 180gr külömbség)

Mielött kipróbálnám valami pro/kontra jó volna.

Thx

löttyel fel tudod rakni , (Joe bácsi félével pl) de azért nem lesz teljesen üzembiztos cucc

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem tartja meg a levegot. az UST-ben sokkal tobb gumi van, hogy tomitsen rendesen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F