Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Várjuk a jelentést ;)
www.sintesibikes.com

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Megjött a pár Vredestein Tiger Claw 2.0 kevlar gumim, meglepetésemre 523 és 524 grammot mértem a tömegükre, míg a gyári adat 545 gramm. Nem túl nagyok a bütykök, kíváncsi leszek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ugy tunik UST-bol barmilyen szinut valaszthatsz, felteve hogy az fekete.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
na akkor bogozzátok ki, itt melyik a féhér oldalfalas 2.25 ust ebbõl, mert én nem látom... KATT

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

csak az a baj, hogy a fele fehéret akar, a fele meg feketét :)

legyen fehér eszi nem eszi ez van, azt megveszi úgyis mindegyik :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob lassan összejön az ust-kbõl a minimum rendelés :)

csak az a baj, hogy a fele fehéret akar, a fele meg feketét :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
Rob lassan összejön az ust-kbõl a minimum rendelés :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
biztos hogy elolvastad amit írtak? ;)

Fel lehet rakni UST felnire könnyedén?

Teljesen új. Könnyen felment az ust-s felnire,...

És tartja is magát, vagy csak dumcsi? Szentem kell lötyi is bele igaz?

es azt nem olvastad el mielott megvetted a gumit, hogy kell hozza a lotyi?

...gondok voltak ezekkel a 2bliss gumikkal (túl vékony volt az oldal fal) és idéntõl kicsit több anyagot raknak a 2bliss gumikba, volt akinek gariban cserélték a nagyon szivárgó külsõt...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

ha mondjuk visszaolvasnál egy oldalnyit...

Azt tettem, azért kérdeztem .... s mondtam.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

amúgy sem értem, miért nem bicajoztok inkább, ahelyett, hogy ezekkel a lötyikkel szöttyögtök.

valszeg mert aki bringázni van, annak latex figyel a kerekeiben :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.088 hozzászólás
ha mondjuk visszaolvasnál egy oldalnyit...

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
A speco 2 bliss mennyire UST? Fel lehet rakni UST felnire könnyedén? És tartja is magát, vagy csak dumcsi? Szentem kell lötyi is bele igaz?

És még egy kérdés LESZ JÖVÕ ÉVBEN NOBBY NIC UST UGYE .... ÉN SZADÉKOZOM VASROLNI 2 DB-T

lesz fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic is itthon. nekem kell megköszönni :)

RR 2,25 UST lesz fehér szélûben? Ha igen 2 db-t lefoglalnék!!! :) Köszi :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

es akkor vehettel volna rogton azt is. vagy mondhattad volna a boltosnak hogy anelkul nem kell a gumi. nem a videokazetta hibaja, ha nincs otthon lejatszod. a ketto csak egyutt mukodik.

Természetesen elolvastam ezt mielõtt megvettem a külsõt. De ez kiderül, csak vissza kell olvasni.

A saját löttye nem kapható Magyarországon (röhejes). A saját löttyérõl (airlock) azt olvastam, hogy semmit sem ér, jobb a stan féle lötty. Ehhez hasonló (vagy inkább ugyanaz) a nálunk jelenleg kapható joe féle. Jelenleg ezzel próbálkozom, de hiába mert hibás a külsõ, túl porózus az oldal fala. Ugyanolyan gyorsan ereszt le a külsõ defektgátlóval és defektgátló nélkül!

A termék hibás, a 2bliss marketing dumának köze nincs a valósághoz, de a kedves vásárló a hülye, minek vett olyat...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.088 hozzászólás

nem a videokazetta hibaja, ha nincs otthon lejatszod. a ketto csak egyutt mukodik.

az viszont már a forgalmazó hibája, ha a kazettához nincs - a csak általa forgalmazott, spéci - lejátszó.
....éééés ezel már vissza is jutottunk a szokásos kis pénz-kis foci témához.
amúgy sem értem, miért nem bicajoztok inkább, ahelyett, hogy ezekkel a lötyikkel szöttyögtök.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

it's not your standard tubeless (UST) that reduces pinch flats and the need for sealant, but often adds 200+ grams. 2Bliss is a whole new design that uses TT casing with a special UST bead, replacing the standard UST heavy backing with strategically placed rubber only around the bead.

es akkor vehettel volna rogton azt is. vagy mondhattad volna a boltosnak hogy anelkul nem kell a gumi. nem a videokazetta hibaja, ha nincs otthon lejatszod. a ketto csak egyutt mukodik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

jogos, nincs itthon elég szmötyi, elfogyott. :( jövõre rutinosabbak leszünk

Az a bajom, hogy ezen a külsõn semmilyen lötty sem segít, egyszerûen túl porózus az oldalfala. Vagy gyári hibás, vagy ennyit tud.
Nem gondoltam volna, hogy a 2bliss ennyivel gagyibb, mint az ust.

Az amcsi fórumokban - most utána nézve - azt olvastam, hogy gondok voltak ezekkel a 2bliss gumikkal (túl vékony volt az oldal fal) és idéntõl kicsit több anyagot raknak a 2bliss gumikba, volt akinek gariban cserélték a nagyon szivárgó külsõt stb.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Hát igen vannak ilyen dolgok,bringáknál sztem ez még gázabb.
www.sintesibikes.com

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Mondjuk ha 1 évben 1 rendelés van nagykernél így elég nehéz eldönteni h. mit mennyit,szóval így meg lehet bocsájtani.

amikor kiderült, hogy a sima szmötyi, ami arra lenne jó mint pl a doc blue (a neve airlock) hogy ha ledefektelsz eltömítse a lyukat; az jó arra is 50:50 arányban higitva vízzel amire a másik (airlock pro) [vagy még jobb], hogy az UST-s gumit tömítsed, akkor elvitték õket gyorsan nagy tételben :)

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Mondjuk ha 1 évben 1 rendelés van nagykernél így elég nehéz eldönteni h. mit mennyit,szóval így meg lehet bocsájtani.
www.sintesibikes.com

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás