Karbon alkatresz es UST-s rendszer az a ket dolog, ami szamuzve van a bringamrol

Rebell: erdekes az osszehasonlitas, csak nem tudom hogy ez most marketing, vagy tenyleg mindet kiprobaltak....
koszi a valaszokat.
milyen 2.2-es 2.4es gumit tudtok ajanlani, ami szereti a vizes gyokereket/koveket. Oldalfalvedelem eleg fontos, mert a 2.25-os nobbi nic-et folyamatosan felutom 2.8-3 baron.... viszont tekerek is vele, szoval nem konnyu megtalalnom az idealis gumit.
ha ennyit felütöd tényleg ki kéne próbálnod az ust-t , nem belsõvel hanem joe bácsis szettel meg löttyel ....kontival csak szoptam eddig, az eddigieknek mind szar anyaga volt, vizesen eletveszelyes.
UST-s NN pedig tul draga lenne, meg abban mar nem bizok
Bemegyek, oszt megnezem a mackot, meg a farkast, arban 7-8 korul gondolkoztam ugyis.
koszi
kb 68 kg vagyok. otlet?
A sebesség mindent megold.
wtb asszem 6,9kb 68 kg vagyok. otlet?
Tig: koszi lehet benezek ma. Arait nem tudod veletlenul?
milyen 2.2-es 2.4es gumit tudtok ajanlani, ami szereti a vizes gyokereket/koveket. Oldalfalvedelem eleg fontos, mert a 2.25-os nobbi nic-et folyamatosan felutom 2.8-3 baron.... viszont tekerek is vele, szoval nem konnyu megtalalnom az idealis gumit.
A sebesség mindent megold.
esetleg IRC trailbear 2,25 bár nem tom mennyire beszerezhetõmilyen 2.2-es 2.4es gumit tudtok ajanlani, ami szereti a vizes gyokereket/koveket. Oldalfalvedelem eleg fontos, mert a 2.25-os nobbi nic-et folyamatosan felutom 2.8-3 baron.... viszont tekerek is vele, szoval nem konnyu megtalalnom az idealis gumit.
lesz fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic is itthon. nekem kell megköszönni
nekem tök jó lenne a hagyományos szinû is..Pedig ez lenne a csúcs:
fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic 2,25-ös ust
Azonnal rendelnék egy párat.:love1:
rocket ron lesz, fat albert szintén lesz (a dupla fadobozos) a 2.25 ust-ben nem vagyok biztos.
rocket ron lesz, fat albert szintén lesz (a dupla fadobozos) a 2.25 ust-ben nem vagyok biztos.inkább 2,25-ös ust legyen
meg rocket ron
meg kövér albi
de kösz
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
inkább 2,25-ös ust legyenlesz fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic is itthon. nekem kell megköszönni
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
630-as átmérõjû gumi kell rá. pl 32-630, 30-630
De itt vannak a gumiméretek:
http://www.sheldonbr...ire-sizing.html