a schwalbe uj keverekei csak idoszakosan kerulnek ilyen rohadt sokba, vagy ezeket is learazzak? a normal ara a korabbi gumiknak is ennyi volt.
Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2017. július 05. - 10:56
Írta 2017. június 29. - 09:23
Technikásabb helyekre 2.2-es Maxxis Ikon TL 3C EXO, kevésbé technikásra és/vagy sarasabb versenyre 2.25-ös Rocket Ron SnakeSkin. Most épp utóbbi van fenn elől
mekkora nyomason hasznalod oket (mekkora suly mellett)?
Írta 2017. június 28. - 10:58
Technikásabb helyekre 2.2-es Maxxis Ikon TL 3C EXO, kevésbé technikásra és/vagy sarasabb versenyre 2.25-ös Rocket Ron SnakeSkin. Most épp utóbbi van fenn elől
Írta 2017. június 28. - 10:15
jah, trukkos kerdes... hasonlo kenyelmi faktorhoz magasabb nyomas kell, ami kevesebb pogozast jelent hatul, hardpacken konnyebben gurul, meg picivel konnyebb is. cserebe kevesebb a tapadas, meg bizonyos korulmenyek kozott terepen nagyobb lehet a gorulesi ellenallasa, konnyebb felutni.
ha nem idegenkednek a 2.1+2.25 latvanyatol, egy thunder burt 2.1 + rocket ron 2.25 jo mindenes kombo lehet.
elol mit hasznalsz? nekem ott halal volt az aspen ha kicsit is saras volt.
arn módosította - 2017. június 28. - 10:20
Írta 2017. június 28. - 10:05
Nekem 2.1-es Aspen van most hátul. Még itt is jó és elég volt.
Írta 2017. június 28. - 09:57
valasztana meg vki 2.1es gumit?
hajlok fele, a regi 29eremen is az volt, de annyira "trailesitettek" a szogekkel a ht bringakat is, hogy nem tudom van e ertelme.
arn módosította - 2017. június 28. - 09:59
Írta 2017. június 28. - 07:15
Thunder Burt falusi verziója, egy jó kopott Racing Ralhp...
Van benne vmi
Vegulis alacsonyabb es surubb minta, gyorsabb gumi. Jobban hasonlit a regi ralphra, ami gyorsabbnak tunt.
Írta 2017. június 27. - 23:06
itt mintha a többi ilyen verseny-virslinél kiszámíthatóbbnak írná lez a thunder burt-öt:
http://twentynineinc...e-final-review/
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2017. június 27. - 21:48
ok... altalaban szeretem a minimal gumikat, mert ovatosan megyek, viszont utalom ha lassu. gondolkodom azon is, hogy elore-hatulra kiprobalom, mert nedves idoben a rocket ronnal se mertem gyorsan menni, olyan kiszamithatatlanul csuszott meg neha. az nem gond, ha csuszik, csak lehessen erezni, ne hirtelen veszitsen tapadast, arra nem tudok reagalni.
a racing king milyen nedvesebb idoben elol?
Thunder Burt falusi verziója, egy jó kopott Racing Ralhp...
Írta 2017. június 27. - 16:27
ok... altalaban szeretem a minimal gumikat, mert ovatosan megyek, viszont utalom ha lassu. gondolkodom azon is, hogy elore-hatulra kiprobalom, mert nedves idoben a rocket ronnal se mertem gyorsan menni, olyan kiszamithatatlanul csuszott meg neha. az nem gond, ha csuszik, csak lehessen erezni, ne hirtelen veszitsen tapadast, arra nem tudok reagalni.
a racing king milyen nedvesebb idoben elol?
Írta 2017. június 27. - 15:44
A kopásra, igen. Nem próbáltam, lebeszéltek róla. Minimál mintásokból volt RaceKingem, Aspen és Specialized Renegade, mindegyik egészen jó. A Schwalbe egyre kevésbé jön be, mióta próbáltam több Maxxis Ikont és az Aspent. Ha bevállalod a Thunder Burtot, írhatnál majd róla!
Írta 2017. június 27. - 15:24
szerintem
- Maxxis Aspen 29 2.1 TR EXO, vagy
- Continental Race King 2.2 ProTection (Black Chili)
Tartok tőle, Thunder Burt nem egész éves, hanem csak havi mindenes lenne...
kopasra gondolsz? szvsz nem fogok tobbet menni vele eves szinten, mint 500-1000km.
amugy milyen gumi? probaltad? eleg pozitivakat irnak, szarazra elolre hatra is rakjak.
aspent nem szerettem, a racekinget nem probaltam meg, az is fent van a listamon (hatrebb kicsit). xkingekkel jon a bringa, tapasztalatszerzesnek jo lesz. csak a mk2ot ismerem contibol, nedves viszonyok kozott nagyon jo volt, szarazon inkabb csak azt ereztem, hogy lassu.
arn módosította - 2017. június 27. - 15:29
Írta 2017. június 27. - 15:03
szerintem
- Maxxis Aspen 29 2.1 TR EXO, vagy
- Continental Race King 2.2 ProTection (Black Chili)
Tartok tőle, Thunder Burt nem egész éves, hanem csak havi mindenes lenne...
Írta 2017. június 27. - 11:18
hatsoguminak mindenkepp ki szeretnem egyszer probalni a thunder burtot, de mivel parositottatok? egesz eves mindenesnek kellene, tubelessel. a sarba akkor megyek csak, ha nincs mas lehetoseg, amugy kerulom.
elso tippem a rocket ron lenne, aminel a mintat nagyon szeretem akar saras idoben is, viszont a pace star keverek nem a kedvencem itt a becsi erdoben. az a tapasztalatom, hogy ha kicsit is nedves, a kemeny feluleteken (gyoker, nagyobb koves feluletek) baromira tud csuszni - igy nem tudom van e ertelme igy a mintanak. a conti black chilije kiszamithatobb volt.
a ralph meg nekem mindig amolyan hatsogumi volt, de azt nezem, hogy sokan hasznaljak ezt a kombot (a rara-roro anno nagy kedvencem volt a regi mintakkal).
az uj keverekeket meg akartam varni, de ha tenyleg 50-60 eurokert adjak, inkabb veszek fele annyiert pace start.
arn módosította - 2017. június 27. - 11:21
Írta 2017. június 24. - 21:19
Ha van nekem egy belsőm, amire az van írva 2,0-2,5 külsőhöz , akkor azt én nem tudom berakni egy vékonyabb, mondjuk 1,7es külsőbe ?
Mennék egy túrára és vennék egy sima gumit az útra de nem tudom, most kell vennem belsőt is ?
Nem, mert lehet felfujasnal begyurodik, es eldurran (tapasztalat). De nem tudom, hogy mekkora kulonbseget viselnek el, lehet itt meg ok.
Írta 2017. június 24. - 20:42
Ha van nekem egy belsőm, amire az van írva 2,0-2,5 külsőhöz , akkor azt én nem tudom berakni egy vékonyabb, mondjuk 1,7es külsőbe ?
Mennék egy túrára és vennék egy sima gumit az útra de nem tudom, most kell vennem belsőt is ?
Írta 2017. június 20. - 00:24
Megveszed és kipróbálod. Erre senki nem tud válaszolni neked.
Vagy a gumid szűkebb most kicsit vagy a felnid van elmérve 1-2 mm-el. Esetleg a felniszalagnál nem jó valami és azért olyan szoros. Tényleg bármi lehet, nem tudni.
- Domonyiferenc kedveli ezt
Írta 2017. június 19. - 20:41
Írta 2017. június 15. - 21:37
Úgy látom, hogy ennek a hol milyen gumival dolognak nem kell akkora feneket keríteni
(kéne egy ördögien vigyorgó szmájli is )
- Kisherceg kedveli ezt