Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

kontival csak szoptam eddig, az eddigieknek mind szar anyaga volt, vizesen eletveszelyes.
UST-s NN pedig tul draga lenne, meg abban mar nem bizok :)
Bemegyek, oszt megnezem a mackot, meg a farkast, arban 7-8 korul gondolkoztam ugyis.
koszi

ha ennyit felütöd tényleg ki kéne próbálnod az ust-t , nem belsõvel hanem joe bácsis szettel meg löttyel ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
kontival csak szoptam eddig, az eddigieknek mind szar anyaga volt, vizesen eletveszelyes.
UST-s NN pedig tul draga lenne, meg abban mar nem bizok :)
Bemegyek, oszt megnezem a mackot, meg a farkast, arban 7-8 korul gondolkoztam ugyis.
koszi

----

FÁJVÓ

----

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

kb 68 kg vagyok. otlet? :)

Egy állat vagy :) .
Teherhetõ, oldalfalvédelmes, jól tapadó gumiról nem tudok. Esetleg valamelyik 2,25ös ust schwalbe (pl NN) belsõvel használva.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tig: koszi lehet benezek ma. Arait nem tudod veletlenul?

wtb asszem 6,9
trailbear is akörül
mislen passz a jobbik anyagú 10 körül gondolom
esetleg - bár szívbõl utálom a contit- de a rubber queen 2,4. jó mintának láccik, igaz a nem selejt változat 12-13k körül van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Tig: koszi lehet benezek ma. Arait nem tudod veletlenul?

----

FÁJVÓ

----

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

milyen 2.2-es 2.4es gumit tudtok ajanlani, ami szereti a vizes gyokereket/koveket. Oldalfalvedelem eleg fontos, mert a 2.25-os nobbi nic-et folyamatosan felutom 2.8-3 baron.... viszont tekerek is vele, szoval nem konnyu megtalalnom az idealis gumit.

Hány kiló vagy?

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

milyen 2.2-es 2.4es gumit tudtok ajanlani, ami szereti a vizes gyokereket/koveket. Oldalfalvedelem eleg fontos, mert a 2.25-os nobbi nic-et folyamatosan felutom 2.8-3 baron.... viszont tekerek is vele, szoval nem konnyu megtalalnom az idealis gumit.

esetleg IRC trailbear 2,25 bár nem tom mennyire beszerezhetõ

az meg nem próbált csak tapi alapján a kevláros WTB prowler, bár az már elég szikla súly

vagy a mislen ami régen a piros hot s volt és most nem tudom mi a neve

PS : ezekbõl a wtb és tán egy trélmaci van a boltban

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

most ezt pontosan hogy kell érteni?
egy képet tudnál dobni róla?
csak egy fehér csík van az oldalán vagy netán az egész oldala fehér?

kép1
kép2

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

lesz fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic is itthon. nekem kell megköszönni :)

most ezt pontosan hogy kell érteni?
egy képet tudnál dobni róla?
csak egy fehér csík van az oldalán vagy netán az egész oldala fehér?

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

----

FÁJVÓ

----

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Pedig ez lenne a csúcs:
fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic 2,25-ös ust

Azonnal rendelnék egy párat.:love1:

nekem tök jó lenne a hagyományos szinû is..

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

rocket ron lesz, fat albert szintén lesz (a dupla fadobozos) a 2.25 ust-ben nem vagyok biztos.

Pedig ez lenne a csúcs:
fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic 2,25-ös ust

Azonnal rendelnék egy párat.:love1:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

inkább 2,25-ös ust legyen
meg rocket ron
meg kövér albi

de kösz :)

rocket ron lesz, fat albert szintén lesz (a dupla fadobozos) a 2.25 ust-ben nem vagyok biztos.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

lesz fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic is itthon. nekem kell megköszönni :)

inkább 2,25-ös ust legyen
meg rocket ron
meg kövér albi

de kösz :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

630-as átmérõjû gumi kell rá. pl 32-630, 30-630
De itt vannak a gumiméretek:
http://www.sheldonbr...ire-sizing.html

Köszi, ezt megjegyzem'

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
630-as átmérõjû gumi kell rá. pl 32-630, 30-630
De itt vannak a gumiméretek:
http://www.sheldonbr...ire-sizing.html

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Helo!
SZoval régi outi csepel apollora kéne külsö gumi, mivel a régi elkopott (taurus, 27 - 1 1/4-es, és a hagyományos(?) 700x25c (25-622) ( 28x15/8???) kenda, nagyon kicsi rá (króm felni : ) Most akkor erre milyen méret passzol? Nem értem ezt a sokféle számozást :S

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

2008-as NN 2.1-el, meg 2007-es RR 2.1-el még nem volt sok defektem(1-2), pedig semmit nem használok... sima Continental belsõ(bár csak a versenyeken meg néhány edzésen volt fent)

ha valakinek van, akkor meg bírná velem és a többiekkel osztani a véleményét a Maxxis Flyweight, illetve a Superlight belsõkkel kapcsolatban, mivel olcsó, és nagyon könnyûnek írják... nem tudom, hogy megéri-e(defektszámra, tömegre lennék legfõképpen kíváncsi)

Flyweight 1,9-2,1"-es méretben 98g, a Superlight 128g. 4éve fõleg Flyweightet használok és nem kapok vele több defektet, mint az edzõgépen a 160g-os Conti belsõvel. Felütést persze egyik sem szereti.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Én most ragasztós f. szalagot próbálok be.
www.sintesibikes.com