jogos, nincs itthon elég szmötyi, elfogyott.
jövõre rutinosabbak leszünk
Mondjuk ha 1 évben 1 rendelés van nagykernél így elég nehéz eldönteni h. mit mennyit,szóval így meg lehet bocsájtani.
jogos, nincs itthon elég szmötyi, elfogyott.
jövõre rutinosabbak leszünk
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Bontrager Superjuice nalam bevalt a Captain 2Bliss gumiban. leereszt, de napok alatt, nem percek alatt. szoval ha minden hetvegen kell csak pumpalni az szerintem nem gazabb mint ha latex belsod lenne.
RAUH-Welt
B E G R I F F
már használt vagy új külsõ volt ?
ha használt akkor kb esélye sincs..
amúgy hoszabb távú tapasztalat alapján a 2bliss külsõk valószínû csak a speci löttyel mûködnek -illetve azzal van esély hogy mûködnek- de sem a joe bácsi félével, sem a zöld takonnyal sem doc blue val nem mûködnek hosszú távon.
már használt vagy új külsõ volt ?Egy kis problémám akadt egy specialized 2bliss storm controllal, 1.8-as. Ugyebár ez a külsõ már nem igazi ust, kell bele a lötty.
Semmi gond felraktam joe bácsi löttyel. Az a problémám, hogy "dõl" a levegõ a külsõ oldalfalából, ez azt jelenti hogy vízbe mártva több mint 50(!) helyen ereszt a levegõ a külsõ oldalfalán keresztül. A lyukak olyan picik, hogy a lötty nem tömíti el! (természetesen a löttyöt rádöntöttem egy-egy adott lyukra, de semmi hatás, túl picik a lukak)
Az a kérdésem, hogy ez normális viselkedés-e a 2bliss külsõknél (normális-e ilyen sok lyuk)?
(Ha a válasz igen, akkor ez a külsõ alkalmatlan tömlõnélküli használatra, és kidobtam egy csomó pénzt az ablakon...)
Fehér csíkos 2.1 Nobby lesz kapható vagy csak oem?
lesz fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic is itthon. nekem kell megköszönni
akciós vredestein , ha van még
akciós vredestein , ha van mégEdzésre olcsó UST külsõt? 2,1, de nem hátrány ha 2,2
125ml ha minden igaz.
A sebesség mindent megold.
Pedig ez lenne a csúcs:
fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic 2,25-ös ust
Azonnal rendelnék egy párat.:love1:
ez már négy, mindjárt összejön a minimum rendelésnekem tök jó lenne a hagyományos szinû is..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960