Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15905 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Valakinek van tapasztalata Speci Fast Track Pro-ról?
CC-re kellene fõleg poros száraz körülmények közé,és mennyire defektálló?

Arp:
Köszi a tanácsot, asszem inkább maradok a Schwalbe külsõnél, de még meggondolom, én a Captin-nel szemezek

A Fast Track teljesen jó gumma, ahová szeretnéd, enyhén nedves laza talajt még elvisel.

Az új control defektállósága az nagyon gagyi ... komló xco után egyik haveremnek elöl 6 hátul két levegõt eresztõ lyuk lett rajta ... utána csak belsõvel lehetett használni ...

Ezért is kérdeztem a lötyis dolgot ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Van. Röviden: Jó, nagyon. Gördülési ellenállása picit magasabb, de a többi tulajdonságán simán visszahozza, sõt. Defektet talán 2-t kaptam az LK (low knob-alacsony mintás) változattal. A simával egyet sem, pedig mindkettõt csontra koptattam. Sokáig tartott .)

Vizes köveken is egész okés, sárban nem jó, dehát közel sem oda találták ki, de azért el lehet vele evickélni - 2. hely Kisnána u23, egy görög srác vert el, világranglista elsõ 30 hely körül :)

Viszont volt egy aminek kiszakadt az oldalfala (ami amúgy elég vékony). Csak úgy simán, otthon, pihenés közben...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Valakinek van tapasztalata Speci Fast Track Pro-ról?
CC-re kellene fõleg poros száraz körülmények közé,és mennyire defektálló?
www.sintesibikes.com

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
update: speci 2bliss storm
(balu75 figyelmébe is)

Jelentõsen javult a helyzet, meghajtottam a külsõt és úgy tûnik a joe lötty csodát tett menet közben, most nagyon jól tartja a levegõt (nem értem egyébként). Nem akarom elkiabálni, most pár napot pihen aztán megírom, hogy mennyit eresztett.

A külsõt könnyebb felrakni/leszedni mint egy shcwalbe ust-t, mert nem olyan szoros.
Éppen ezért felfújni egy picit nehezebb. De egy-két próbálkozásból sikerül mûhelypumpával (5ezres bikepositive semmi csicsa) felfújni imigyen:
- minimális szappanozás csak a felni peremén, sõt azt mondom nincs is rá szükség. (A túl sok szappanozással elsõre nem tudtam felrakni, kínlódtam).
- értelemszerûen a szelepnél a külsõt egy kézzel hozzá kell szorítani a felnihez a másikkal pumpálás, a kereket nem szabad közben a padlóhoz hozzá nyomni
- nyugodt lassú pumpálás az elején. A túl gyors és erõteljes pumpálásnál a levegõ simán kijön valahol oldalt (shwalbenel ez nem probléma)

Bocs, hogy bõ lére eresztettem, talán segít azoknak akik most próbálkoznak belsõ nélküli rendszerekkel és így megússzák, hogy kompresszort keressenek :D

A gumiról:
- nagyon jól tart, stabilnak érzem annak ellenére, hogy 1.8-as
- gördülési ellenállás természetesen katasztrófa
- murvás úton felkapja az apró köveket és sorozza velük a vázat
- tényleg jól ledobja a sarat, leveleket stb.

2bliss helyett inkább shwalbe ust/evo ust-t vásárlást javaslok, én is azt szerettem volna, de természetesen nem kapható itthon :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

ugy tunik UST-bol barmilyen szinut valaszthatsz, felteve hogy az fekete.

amúgy pont le...m tõlem lehet rózsaszín is csak legyen...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
igen, onnan jott az ihlet ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

...Mondta Henry Ford az elsõ sorozatban gyártott gépkocsi kapcsán..;)
(Any color you like as long as it's black.)

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Várjuk a jelentést ;)
www.sintesibikes.com

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Megjött a pár Vredestein Tiger Claw 2.0 kevlar gumim, meglepetésemre 523 és 524 grammot mértem a tömegükre, míg a gyári adat 545 gramm. Nem túl nagyok a bütykök, kíváncsi leszek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
na akkor bogozzátok ki, itt melyik a féhér oldalfalas 2.25 ust ebbõl, mert én nem látom... KATT

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

csak az a baj, hogy a fele fehéret akar, a fele meg feketét :)

legyen fehér eszi nem eszi ez van, azt megveszi úgyis mindegyik :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob lassan összejön az ust-kbõl a minimum rendelés :)

csak az a baj, hogy a fele fehéret akar, a fele meg feketét :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
Rob lassan összejön az ust-kbõl a minimum rendelés :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
biztos hogy elolvastad amit írtak? ;)

Fel lehet rakni UST felnire könnyedén?

Teljesen új. Könnyen felment az ust-s felnire,...

És tartja is magát, vagy csak dumcsi? Szentem kell lötyi is bele igaz?

es azt nem olvastad el mielott megvetted a gumit, hogy kell hozza a lotyi?

...gondok voltak ezekkel a 2bliss gumikkal (túl vékony volt az oldal fal) és idéntõl kicsit több anyagot raknak a 2bliss gumikba, volt akinek gariban cserélték a nagyon szivárgó külsõt...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

ha mondjuk visszaolvasnál egy oldalnyit...

Azt tettem, azért kérdeztem .... s mondtam.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

amúgy sem értem, miért nem bicajoztok inkább, ahelyett, hogy ezekkel a lötyikkel szöttyögtök.

valszeg mert aki bringázni van, annak latex figyel a kerekeiben :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,410 posts
ha mondjuk visszaolvasnál egy oldalnyit...

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
A speco 2 bliss mennyire UST? Fel lehet rakni UST felnire könnyedén? És tartja is magát, vagy csak dumcsi? Szentem kell lötyi is bele igaz?

És még egy kérdés LESZ JÖVÕ ÉVBEN NOBBY NIC UST UGYE .... ÉN SZADÉKOZOM VASROLNI 2 DB-T

lesz fehér szélû Racing Ralph meg Nobby Nic is itthon. nekem kell megköszönni :)

RR 2,25 UST lesz fehér szélûben? Ha igen 2 db-t lefoglalnék!!! :) Köszi :)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

es azt nem olvastad el mielott megvetted a gumit, hogy kell hozza a lotyi?

es akkor vehettel volna rogton azt is. vagy mondhattad volna a boltosnak hogy anelkul nem kell a gumi. nem a videokazetta hibaja, ha nincs otthon lejatszod. a ketto csak egyutt mukodik.

Természetesen elolvastam ezt mielõtt megvettem a külsõt. De ez kiderül, csak vissza kell olvasni.

A saját löttye nem kapható Magyarországon (röhejes). A saját löttyérõl (airlock) azt olvastam, hogy semmit sem ér, jobb a stan féle lötty. Ehhez hasonló (vagy inkább ugyanaz) a nálunk jelenleg kapható joe féle. Jelenleg ezzel próbálkozom, de hiába mert hibás a külsõ, túl porózus az oldal fala. Ugyanolyan gyorsan ereszt le a külsõ defektgátlóval és defektgátló nélkül!

A termék hibás, a 2bliss marketing dumának köze nincs a valósághoz, de a kedves vásárló a hülye, minek vett olyat...